188

Ю2 (продължение)

преди 13 години

Това го разказа преди години Офицер от вон. разузнаване в шоуто на Слави за злата ирония на съдбата, че сме спасили живота на Кадафи, а пък той сега държи в затвора нашите невинни мед. сестри.

187

ДО 178

преди 13 години

ТИ КЪВ СИ БЕ ПСЕВДО ДЕМОКРАТ НАГЛЕДАХ ВИ СЕ И ВИ СЕ НАСЛУШАХ НА ЛЪЖИТЕ И НА КРАЖБИТЕ И НА ПРИВАТИЗАЦИИТЕ МАМА ВИ ДА *** И *** МРЪСНИ.НАПРАВИХТЕ НАРОДА НА *** С ЧАЛГА И ПРОСТАШТИНИ ОПРОСТАЧИХТЕ ГО И ГО ТРЕТИРАТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ,НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА МАМА ВИ КЕРЛИВА ДО ТУКА,ВЕЧЕ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ЗАПОЧВА ДА МИСЛИ И ДА СИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ,ДО СЕГА ТАКИВА КАТО МЕНЕ БЯХА ЕДИНИЦИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЕ БОРИХМЕ ,НО СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ЩЕ ДУХАТЕ ЗА ТЕЗИ 20 ГОДИНИ КРАЖБИ И ГЕНОЦИД СПРЯМО СЕБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД

186

Анонимен

преди 13 години

191 - Разбрахме! В единия случай само правмиш пари, а в другия - трябва да работиш:) Че кажи бе търтей такъв, че затова обичаш демокрацията! Защото можеш да крадеш безнаказано:)Нема лошо! Кой за каквото става:)

185

Ю2

преди 13 години

Тези убийства ги има благодарение на българското военно разузнаване, което съвсем случайно научава датата на която американците ще бомбардират местата, кадето живее Кадафи, за да го убият. Докладват го това на нашето правителство и лично на Тодор Живков, след което МвнР по дипломатичните канали известяват Кадафи и така му спасяват живота. От бомбадировките загиват жена му и най- малкия му син. За благодарност Кадафи след извесно време изпраща и на нашето летище каца пълен самолет с портокали.

184

социопати

преди 13 години

*** плачат тук за "другаря" кадафи, но...Дали са чели книгите, които написаха медицинските сестри, които спасихме от кадафи?Е там се говори за това какво представлява любимата ви *** либия.

183

Ивка

преди 13 години

168, министърът на отбраната скоро с гордост заяви, че след новите съкрашения ще имаме армия боеспособна колкото македонската. СДС и гейб разбиха БГ армията тотално.

182

до 182

преди 13 години

ДО 182 Еми очевидно и аз мога да пиша на български я сега да видим с какво друго ме превъзхождаш опсс.... нищооо освен че ти хлопа дъската и ми говириш небивалици очевидно образованието ти не е особено добро така , че какво ти остава освен да чакаш войната за да може това да умисли и оправдае безмисленето ти съществуване:)

181

антикомунист

преди 13 години

през т. нар. демокрация успях да направя много пари и сега си живея добре и богато, докато ако беше останал комунизма перспективата беше да работя в завод!

180

Нона

преди 13 години

Имам един въпрос:Защо когато някъде победи ДЕМОКРАЦИЯТА хората от съответната страна започват да ЕМИГРИРАТ?

179

Анонимен

преди 13 години

186- Той и Кадафи има такава армия, пък виж какво стана:)))

178

Анонимен

преди 13 години

По света все още има комунистически държави.Чао.

177

21.12.2012

преди 13 години

ТУка ние сме под диктатура -комунистическа -полицейщината е пълнаНо полицайте понеже знаят България се намира под диктатура силно закрепена с полицейщина -си позволяват системно и масово нарушаване на човешките права и европейските директиви с подлушване следене,манипулиране на медий,толелиране на малцинствата с цел електорална подкрепа- и всевъзможна и максимална кражба от данъците на българския гражданин

176

do 168

преди 13 години

Имаме армия колкото да избиеме вас турци и *** скапани!

175

ДО 179

преди 13 години

***!

174

социопати

преди 13 години

Предлагам на всички социалисти, комунисти, *** - да отидат в любимата си соц. държава КНДР и да не се връщат.

173

пфу

преди 13 години

жалко, Кадафи беше един от последните истински големи политици, които се противопоставяха да лицемерния запад!

172

до 176

преди 13 години

Аз поне мога да пиша на български. ;] А и помисли кои разговарят с куковците ...П.С. *** за ГЕРБ

171

Ивка

преди 13 години

Кадафи ако успее да неутрализира надрусаните хамериканофилчета, ще направи така, че втори план на империята да рухне, първо Путин ги изби в Грузия, сега е ред на Кадафи.

170

Анонимен

преди 13 години

Живял съм и в соца и в "демокрация":) Те такова зло като "демокрацията" нема:)

169

Анонимен

преди 13 години

Разполагат със 25 Миг 21 , 12-2=10 Mirage и 124 Миг 23 но от всички самолети да летят 10тина Миг-а и около 5-6 Миража...Всички други са с изтекъл ресурс.. То и България има сумати Миг 21 , Миг 23 , Су - 22 ама като са с изтекъл ресурс кел файда ;), не могат да летят!16те ни Миг 29 срещу 5-6 Миража и 10тина доста по стари Миг-а ми се вижда най-слабо казано равностойно, ако не се вкл. ВВО :)