72

От 67

преди 13 години

Живеех на централна улица във Варна ... ама като казвам централна значи идеален център. В съседство имаше 2 къщи, в които се бяха самонастанили няколко семейства *** и ако се отзовеш на това място без да знаеш че си на центъра на морската столица на България ще си помислиш че си в гето! Имаше сигнали към полиция и община, но нищо не последва! На това му викам двоен стандарт. Сякаш да отида аз да живея в на някой руснак апартамента дето той си идва само лятото и полицията нищо не може даправ

71

asa

преди 13 години

Все повече ми харесват.Браво!

70

Анонимен

преди 13 години

Браво на ВМРО добре, ама най-добре ще е ако има ефект в главите на управляващите, че българите станахме *** в собствената си държава и ще продължаваме да се оциганчваме ако нещо не се промени.

69

Грамотно мнение

преди 13 години

По принцип беше крайно време нещо подобно да се случи. Като не се прави нищо - защо не се прави нищо; като се прави нещо - ама защо се прави сега, ама защо се прави така, ама защо се прави тук, а не там... Царе сме на мрънкането и даването на акъл, нищо че ни е кът и никой не ни го иска! А ако става въпросТ, поне половината роми по софийските гета не са от София, така че не ставай смешен/смешна!

68

Пловдив

преди 13 години

До 41:Прав си ние бг. семействата в Столипиново сме в същия капан.Цената на апартаментите ни е колкото нова дизайнерска мека мебел.ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 13 години

До 65: Е комшията все някак ще го накарате с общи усилия на входа да си махне фризера или да го включи към неговия си електромер, ама с *** сами не можем да се справим ... трябва помощ от държавата !

66

Анонимен

преди 13 години

Спрете *** произвол !!!!

65

:)

преди 13 години

Аз не азщитавам ***, но има и българи тарикати. Справка един мой съсед, който си сложи фризер в мазето, който се захранваше от общия ток за входа. Убеден съм, че не е само той. А за тези, на които им дадох идея, съжалявам :).

64

Анонимен

преди 13 години

аз лично не бих се съгласил да ми трансплантират орган от ***, безполезен и мръсен ***, а вие?

63

БГ

преди 13 години

Решенията за проблема с *** са уникално прости,но доста хора от властта имат огромен интерес от това.Това са *** в човешка обвивка и както казва един приятел "*** стават само за отглеждане на органи за трансплантация поне за нещо да са полезни"

62

Кочо

преди 13 години

Тея вмро няма ли да се самозакрият най-сетне? Какво само ни занимавате с тях. Какво ми пука, че са направили поредната малоумщина?

61

Анонимен

преди 13 години

Лошото е обаче ако им бутнем гетата дали няма да се засили престъпността ?!

60

Анонимен

преди 13 години

Дано в повече градове да направят това ВМРО, за да видят повече българи, какво всъщност представлява държавата ни.

59

Пловдив

преди 13 години

Искам и в Пловдив гето,но да е гнусно, като в гетото в което живея.

58

Анонимен

преди 13 години

Надявам се от българския Хелзински комитет да се намесят и да защитят колибата, иначе ще излезе, че са лицемери.Все повече българи, разбират, че срещу нас вече 20 години се води геноцид, геноцид на сриване и намаляване на българския етнос, с цел на наше място да заживеят други етноси.

57

БГ

преди 13 години

Една птичка пролет не прави,докато няма гражданско общество в БГ с ясни идеи и принципи в БГ ще си цари беззаконие.Ако се струпат всеки път по 10 000 души и повече за всяко малоумно решение тогава би имало някакъв ефект.И според мен най вече пред съда трябва да са протестите,там е най големият проблем на БГ

56

Анонимен

преди 13 години

Да бутат *** гета, а *** - на палатки, биваци и землянки. Поне няма да крадат толкова ток и вода като няма инсталации. А като не си плащат сметките директно да се отрязват от преносната мрежа. Да се разреши на всеки български гражданин с определено образование и възраст да притежава огнестрелно оръжие и възможност да защити дома си от това гадно племе !

55

123

преди 13 години

ДОКОГА ПОЗОРНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СЕ ПРАВЯТ , ЧЕ *** ПРОБЛЕМ НЕ СЪЩЕСТВУВА ??? ДОКОГА ???

54

Анонимен

преди 13 години

на ***, ако има бяха толкова спретнати и чисти "постройките" като тази пред министерски съвет щяхме да сме нормална държава.

53

Анонимен

преди 13 години

Щял да гласува за ВМРО , че то май само ВМРО остана да мине отзад на българина и да му съдере гащите