26

Те ще се оправят....

преди 13 години

Народ пипне ли оръжие се е оправял винаги.На скоро се писа и за сърбите че нямали тоалетни в къщите си но пък си имали оръжие.... И никога няма да им бъдеме за пример и подражание. Примери - Америка, Сърбия, Афганистан има още но няма да ни отваря очите никой докато ние сами не ги отворим.... Свободата Санчо е на върха на копието. Законите са само за робовете -- Хр. Ботев.....

25

ВОТ

преди 13 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НА СНИМКАТА, ОКИЧИЛ СЕ Е КАТО КОЛЕДНА ЕЛХА.

24

хахаха

преди 13 години

АБЕЕЕ не може ли да му купят един IPad както тука и да се успокоят страстите?

23

Анонимен

преди 13 години

Скандално!!!!!!Прочутите композитори Бах и Моцарт са били членове на тайна комунистическа огранизация.

22

Анонимен

преди 13 години

Започна Бен да ги гази в Бенгази и в Триполи отиде с три коли мухи...изял....

21

DN.

преди 13 години

GORKITE ARABI -- IZPOLZVAT GI , ZOMBIRAT GI , A POSLE WTE GLADUVAT KATO NAS.

20

Луиза

преди 13 години

Явно нищо не знаете за режима на Кадафи, за да си мислите, че той е просто калпав политик или пък да мислите, че тук е като там. ДА, нашите са ***, крадат и т.н, но всеки е свободен първо да избере друг да го управлява, второ - да напусне държавата, трето - да плюе на воля, да пътува и т.н.Кадафи е диктатор в истинския смисъл на думата - с липсата на опозиция, с екзекуциите на хора, с репресиите. Тук сме си супер, мили хора, само на следващите избори мислете повече като гласувате.

19

Анонимен

преди 13 години

Тоз който падне в бой за свобода,той не умира!Не са напразни жертвите!Свободата е най-скъпото и сладко нещо заедно с Независимостта!

18

либиец

преди 13 години

Абе защо се пишат такива глупости не мога да разбера, тук в либиа всичко е спокоино, има някакви протести, но това са шепа хора, безделници и чудещи се какво да правят. Хората обичаме Кадафи и си ни е гот с него, никой не иска да го сваля, това са небивалици. Кадафи каза че праща поздрави на Гоце и Тиквата. Защо ? Не знам ?!

17

месия

преди 13 години

Иде края на света , покайте се грешници , и поемете по праведния път на истински Бай ***.Колете прасета агнета, садете , берете , варете ракия слагайте трушия , луканки на пръти, гответе са за Великден , иде и гергьовден. Ха - наздраве братя българи , да ви е сладко , еб'ете им майката на тия мръсни бедуини и сегва гмеш. Нека има зрелища докато си пийкаме ракийката вечер.... Амин!

16

Анонимен

преди 13 години

Според други източници турския самолет е трябвало да кацне в Бенгази, където летището беше превзето още вчера. Да не би да сте сгрешили в превода?

15

hahaha

преди 13 години

давай БОКОООО само така БОКООО Мачкай Бокоооо

14

Чукундур

преди 13 години

Гледайте каква мизерия ще настъпи тепърва в РЕВОЛЮЦИОННИТЕ АРАБСКИ ДЪРЖВАВИ и после говорете за революция у нас. Ето вижте напр. Египет - над 500 загинали, няколко хиляди ранени и над 7 МИЛИАРДА загуби!

13

4efo

преди 13 години

Тежка е борбата за демокрация в България.При положение,че робската ни психика предопределя избора на хора,които да ни "оправят"-диктатори/крадци,а реално равенството се постига чрез солидарност!

12

...

преди 13 години

,,Протестиращите се опитаха да превземат с щурм с помощта на булдозери двореца на Кадафи в Бенгази, който се охранява от верни на лидера на либийската революция части. Войниците са отговорили с танков и артилерийски огън.,,Не че, не взимам проблема на сериозно и не,че се вдетинявам ама УАУ, т'ва е БИЛО ЗРЕЛИЩНО! Tank vs Bulldozer

11

катя

преди 13 години

Е, крайно време беше..., жалко за многото пролята кръв, но така се прави революция

10

Анонимен

преди 13 години

Ivan Kostov e vinoven za tozi proval.

9

Анонимен

преди 13 години

Либийците се оказаха по куражлии от овцете. Те си харесват Боко, Трактора и Сертов!

8

Анонимен

преди 13 години

опс, грешка от бързане.да се чете "Комунизъм"

7

Нострадамус

преди 13 години

3 - Интересно какво е написал 1, което да не е вярно!