116

Анонимен

преди 13 години

Ако беше жив Левски, всичките червени помии щяха да имат огромни проблеми...

115

Червената помия

преди 13 години

121,Автомобили Застава-леки и лекотоварни-изнасяха даже и за Сащ преди години.Трактори IMT,от малогабаритен, до мощни, 4х4.Зърнокомбайни Zmai,сенокосачки, по лиценз на BCS, плугове, сламопреси, редосеялки, култиватори, ремаркета.По качество -не отстъпват на западните, по цени-много по-евтини.Не ги внасят у нас, защото митото за страна вносител извън ЕС у нас е убийствено.За твое сведение-двигатели, ходова част, даже и гнп и дюзи за дизелите произвеждат сами.Оръжието-от пистолет до танк.

114

Анонимен

преди 13 години

Вижте какво значи комунист - пост 110 от Червената помияЗа комуниста Сърбия е велика , а какви изрази използва за Бълагрия : "20 години дупене" , "бедност и мизерия" , "колония"Това е "патриот" от комунистически тип . За него скапаната Сърбия е по-добра от родината му срещу която е готов да изсива купища лъжи щом не иска да е с любимата му Русия , а е избрала независим път

113

;-))))))

преди 13 години

***

112

;-)))

преди 13 години

ХУБАВОТО НАДЕ ЩО НЕ ПРАЩАШЕ ПРОТЕСТНИ НОТИ НА ГЪРЦИТЕ ПРЕДИ ДА ПРИЕМАТ БЪЛГАРИЯ В НАТО!НАЛИ БЪЛГАРИТЕ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ!!!!!ИЛИ СЕГА ОТ ПОЗИЦИЯТА НА УЖ-ЕВРОПЕЙЦИ ТОВА МИНИСТЪРЧЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЕМ ПРЕД СЪРБИТЕ!

111

Червената помия

преди 13 години

Заключение.Левски е велик.Един от най-великите Българи, живяли по нашите земи.Ако беше останал жив обаче, щеше да се "самоубие", или да "получи инфаркт".Просто ще го удавят тези, на които няма да е удобен, че ще иска да водят сметка за всеки грош народна пара.Днес такива хора, като Апостола,биха изглеждали опасно луди в очите на почти всички.

110

Анонимен

преди 13 години

Най-малко от всичко сега имаме някаква нужда или интерес да си създаваме проблеми с когото и да било от съседите, но разните Атаки и ВМРОта, финансирани и управлявани от руски агенти се занимават да ни мътят водата.

109

Ian Smith

преди 13 години

Слабоумник , за теб ника показва кой е патриот , а за мен делата ."Сърбите произвеждат леки автомобили, товарни автомобили, трактори и цялата гама селскостопански машини , необходими за земеделието им.Леко и тежко оръжие."Я да цитираш някоя марка произвеждана от сърбите , че никой не знае такава . Сърбия е една мизерна кочна .Единствените които в България се дупите на някого сте комунистите . После като не ви изнася упреквате другите , че се дупели .

108

anonimen

преди 13 години

bratq sarbi drajtese turcite idat.............da vi e.at mamata-----------

107

УУУУУУУУУУУ

преди 13 години

ТЕЗИ МВР-о/ВМРО/ и ОНЗИ БОЛЕН ОСВЕН ЗА ПРОВОКАТОРИ ,ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ!

106

Анонимен

преди 13 години

Генерал-щабната академия е развъдник на руска пропаганда. Преподавател от генерал-щабната академия какво може да знае за това как са се били сърбите? И израз "биха се като лъвове" е подходящ повече за закапиче, отколкото за обективен професионалист във военната област. Може ли ПВО изобщо да се бие "като лъв"?

105

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ КЪ

преди 13 години

ЩО НЕ ИДЕТЕ БЕ ДА ЧЕСТВАТЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ В СОЛУН И ДА НПРАВИТЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ МИТИНГ В ЦЕНТЪРА ПО ТОЗИ ПОВОД??????АМИ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е РОДОМ ОТ КУКУШ/КИЛКИС/!!!!!!!!!!!АМА ТАКЪВ РИТНИК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ ГРЪЦКИТЕ ВИ ПАРТНЬОРИ В НАТО ЧЕ ЧАК В СОФИЯ ЩЕ СЕ СВЕСТИТИ

104

Анонимен

преди 13 години

Samo VASTANOVAVANETO na ZARSTVO BALGARIA i na TARNOVSKATA KONSTITUZIA ste ni IZVEDE ot republikanskata KRIZA i republikanskata PALNA NAZIONALNA KATASTROFA...

103

Усмивката

преди 13 години

Щях да призная политиката на министър Младенов, ако имаше резултат. След като няма резултат, значи действията са неефективни. Трябва да им се приготви кривия макарон за ЕС, за да видят кой кум, кой сват и кой на булката брат.

102

Анонимен

преди 13 години

Това, че в България няма частни селски стопани е благодарение на руската пета колона в лицето на БКП, която за 60 години разсипа страната ни. През последните 20 години БСП беше на власт през 3/4 от времето и се занимаваше само да саботира развитието ни.

101

Червената помия

преди 13 години

Ако възпитаник на нашата Генерал-щабна академия "Раковски" по времето когато Хубавото Наде всеки ден ходеше там да чете лекции колко хубаво би било да сме членове на НАТО, а ако не можеше да иде-снимаше на видеокасета лекцията си и я пускаха на слушателите там, е последна дупка на кавала, така да бъде...

100

СОФИЯНЕЦ

преди 13 години

Що ще МВР0-то/ВМРО/ и БОЛЕН в Сърбия да честват Апостола!Тука на Паметника на Левски не можаха ли да докарат БОСИЛЕГРАДЧАНИ!??АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ГЮРЮЛТИЯ НА СЪРБИТЕ?НЯКОЙ В БЪЛГАРИЯ ДА ЧЕСТВА ВУК ДРАЖКОВИЧ ИЛИ СТЕФАН ДУШАН?

99

Червената помия

преди 13 години

105,Сърбите произвеждат леки автомобили, товарни автомобили, трактори и цялата гама селскостопански машини , необходими за земеделието им.Леко и тежко оръжие.И то-след войната.Във всяка селска тяхна къща има комбайн и трактор от поне 40 години.Какво има в нашата мила родина след 20 години дупене на любимите ти високотехнологични САЩ?Посланник Уорлик, изживяващ се като генерал-губернатор на колония, "Видима-идеал"-Севлиево,съществуваща само заради евтината работна ръка, и бедност и мизерия...

98

Анонимен

преди 13 години

Ще цитирам мой приятел,военен:"Биха се като лъвове срещу американците,това, което направиха вече е в учебниците по тактика"---------------- Какъв е тоя твой приятел военен? Защо ми привеждаш някакво мнение на някой, който може да е пълна дупка в професионално отношение?

97

Анонимен

преди 13 години

А иначе най-добре е да изтеглим Българите от Западните покрайнини и да ги оземлим в Северозападна България--------------------- Кого ще ИЗТЕГЛЯШ и кого ще ПРЕСЕЛВАШ, бре киртак?Ти за какъв се помисли? Българите в Западните покрайнини не са малки деца та ти да ги ИЗТЕГЛЯШ и да казваш къде да живеят. ***. Българите там са си добре, не ги мисли. Най-малкото никой в училище не ги кара да МЙЕКАТ.