103

joe

преди 13 години

Верно,че коментарите в този форум понамаляха значително.Явно хората се усетиха,че от Позитано плащат на две-три гейчета,които драскат простотии по цял ден,че и спорят сами със себе си.И аз спирам да чета тук.Айде чао.

102

Анонимен

преди 13 години

ТОЗИ САЙТ БЪКА ОТ ЗАДРЪСТЕНИ ЧЕРВЕНИ ***

101

За съжаление

преди 13 години

Ами неизпълнява политическите поръчки а идват избори затова ще си ходи.....Тази смяна на шефове на всеки 4 години уби всички наши агенцииза сигурност и МВР включително.....

100

истината

преди 13 години

ДАААААА ТУКА НЯМА НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН ПЛАТЕНИЯ ОТ БСП-МАФИЯТА ДРАСКАЧ ДЕТО СИ ПИШЕ САМ НА СЕБЕ СИ И ДОРИ СЕ КАРА СЪС СЕБЕ СИ.ВРЕМЕ БЕШЕ РАЗУМНИТЕ ДА НЕ ПОСЕЩАВАТ ТОВА БОЛШЕВИШКО БЛАТО ОТ ФЕКАЛИИ

99

Тодор

преди 13 години

***, доказателства, мойто момче, доказателства. На празни приказки се наслушахме.

98

Анонимен

преди 13 години

Долу цуци консултанта и апартаменти

97

Тодор

преди 13 години

МАРА, да почакаме, че както е тръгнало вчера Египет, утре България. Като гледам мераклии за революция бол. Предводители или желаещи да яхнат вълната на "народното недоволство" също с лопата да ги ринеш.

96

Анонимен

преди 13 години

До 90: Пич, *** се прегледай при психолог, защото си 100% ***. Пък и замърсяваш форума.

95

Василева

преди 13 години

Иване, докога ще висиш в офиса си и ще ни коментираш личния живот?! Права беше мама като ме предупреждаваше едно време, същия като *** си! По-добре купи два хляба и се прибери да помогнеш на сина си с домашните!

94

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ КОМУНИСТИчЕСКИ ГЕРБ

93

Една феминистка

преди 13 години

Боко трябва да назначи жена над 55 г., разведена и фригидна, да не е била кадесарка и да няма деца, да не е комунистка, да не е демократка и да се кланя само на едно божество- България.

92

Анонимен

преди 13 години

Това се казва мъж,не като оня гладен физкултурник Цветан Цветанов.Ама защо трябва да е изкупителна жертва.Цецо апартамента трябваше пръв да си отиде.

91

Василев

преди 13 години

А, да, забравих, Бойко, да отхвърлиш и твърденията че си ял деца. Но внимавай, имам цяла флашка доказателства!Гарантирано от Василев!

90

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

БОЛШЕВИШКИТЕ *** РЕВАТ НА УМРЯЛООООООООО.ЧУДЯТ СЕ КАКВА МРЪСОТИЯ И ДИВОТИЯ ДА ИЗМИСЛЯТ.БСП УМРЯ--И НЯМА СЪЖИВЯВАНЕ.ГЕРБ САМО ПЕЧЕЛИ ОТ ВСИЧКИ ТИЯ КОМПРОМАТИ....ХАХАХАХААААААА А ВЕ ЕЙ ДРУГАРЧЕТА...ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ ЕДНО МАСОВО САМОУБИЙСТВО-ХАРАКИРИ.ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОГАВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРАЗНУВА,НАПРАВЕТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЕДНО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.ДО СЕГА ОТ ВАС САМО ЛОШО СМЕ ВИДЕЛИ.......ЧУЙТЕ СЕГА....ДА...ЖИВЕЕ... ГЕРБ...И...БОЙКО БОРИСОВ...ПЪРВОТО ЧЕСТНО И РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ....

89

Анонимен

преди 13 години

Това е грешка,трябваше цуци и комуниста младенов да си отидат! ГЕРБ бяха до тук

88

Василев

преди 13 години

Бойко моето момче, за малко да ме харзулнеш, ами ти си бил гениален манипулатор!Давам ти една седмица срок да излезнеш по медиите и по категоричен начин да отхвърлиш тези публикации, че Цветелинка Бориславова я свързват с поизводството и търговията със синтетична дрога!След една седмица оттеглям своята подкрепа за ГЕРБ!!!Гарантирано от Василев!!!

87

Колт

преди 13 години

Ами то откъде е изтекла информацията се разбра, ама на вестникарите не им се ще да я кажат в прав текст. След като искането за подслушване е постъпило от МВР за всички е ясно, кой е извършил подслушването и респ. къде се е съхранявала информацията. Както и да е един бушон по-малко. А Тиквата може да сложи сега Дражков за шеф на ДАНС.

86

Анонимен

преди 13 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДИН ГЕЙ И ТОЙ СЕ КАЗВА КАК?: СЕРГЕЙ

85

Седераст

преди 13 години

Сина на тоя *** пере парите на Костов!!!

84

MAPA

преди 13 години

добра новинаЛюксембург съветва сънародниците да отидат на ваканция в България и Караибите,заради революциите в Африка.Подгответе се,това лято ще имате туристи