118

Герасим

преди 13 години

Абе платени драскачи, какво се напъвате? Кажете на тези дето ви дават кинтите да шарите по форумите, че няма смисъл да се харчат излишно. Сутрин като ходя на работа, чувам хората в автобуса да си говорят, как сега комунистите се опитват да омаскарят Цветанов, за да се наложи Бойко да се кандидатира за президент и ГЕРБ да се отслаби. Народа разбра долните манипулации и този път няма да има прошка.

117

Анонимен

преди 13 години

Бойчето трябва да изкара мандата, дано успее да завърши метрото и някоя отсечка по "стотиците км магистрали". После да идва Софиянски да ни направи Швейцария

116

finta

преди 13 години

Бай КолюТи кои новини четеш че не разбирам?

115

До73

преди 13 години

АЛБЕРТ ЦВАЙТЕР,МНОГО СИ ОТВОРЕН ОТЗАД ГРАЖДАНИНО

114

Дани

преди 13 години

До 96 Готов съм да се обзаложим с теб за изборите. Или вече са ви раздали и текстове, какво да пишете при провал. Хахаха,много плитко драги. Но че воят е неистов, това е сигурно, гарантирано от ГЕРБ! За първи път да случим на човек, който да се опълчи на ДС и на методите и. Затова има и голяма подкрепа.

113

Анонимен

преди 13 години

"Вина е, ако не се установи необходимата организация, ако не се направи така, че службите да работят в услуга на обществото. Дали има вина това е работа на прокуратурата", категоричен бе министър-председателят................................кое по-точно от това е направено????????????Не усещам да работят в полза на обществото..............май работят само в твоя полза

112

Анонимен

преди 13 години

"Ами ако са (и сигурно са) нечестно придобити да го разследват!"Абсолютно вярно, с уточнението, че първо гейберастията трябва да докаже съществуването им!Нотариалните актове са подходящо доказателство!

111

Nerealen

преди 13 години

Викторчо, ти си много промито мозъче! Какви червени *** те гонят като досега не видяхме с какво вие-новия морал, неподкупните и кадърните, се различавате от червените, жълтите и онея ***? Каква е разликата между сегашното и предишното правителство?

110

РапонЪ

преди 13 години

НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА РАБОТИ С МУТРИ !!!!!!!!!!!!!!!!ЗАТОВА - ЗАРАДИ МУТРИТЕ НЕМА ДА ВЛЕЗЕМ И В ШЕНТГЕН

109

finta

преди 13 години

97Тогава теб защо те вълнува? И ще ти кажа ДА, живея по-добре от вчета, когато беше БСП на власт. В институциите вече не ми казват "*** то може да стане сега, *** може и след 2 седмици". Имам приятели по службите които казват "сега се работи спокойно". Виждам, че нещо се опитва да се промени. Не гледам апартаментите на Цветанов, а гледам семейството си. И най-важното - не чакам Бойко да ме "оправи".

108

Бай Колю

преди 13 години

Дани,Хората много добре всичко разбират, само гербавите се инатят и упорито не разбират (или се правят, че не разбират, както им оттърва)! Сини, червени, зелени, пембени....синдикати, работотдатели, доктори, земеделци, пенсиотнери, полицаите дори... всички в България са недоволни от управлението на герб! В Европа също! Всеки ден, някоя нова държава се обявява против членството ни в Шенген, и то на най високо ниво... Гербавите обаче, едно си знаят, едно си баят! Щом всички били недоволни, значи на прав път били?!?! Каква е тази идиотщина, какъв е този абсурд?! Извинявам се, ама вие чие правителство сте?! На българите или свое собствено, гербаво?! Не ви ли минава през ума, че когато се докарате до положение, само умствено недоразвити персони, като Волен и Павел Шопов да са ви подкрепа (да не забравя и гъзолизците Бареков и Цветенка Ризова)...явно нещо не е наред?! То бива, бива да нямаш реална преценка, да ти липсва самокритичност, ама това тяхното вече граничи с мания!!!

107

До 70

преди 13 години

Ако се докаже,че не само поръчител,а и дори убиец да е,все тая.Та на тия хора не им пука от нищо и за нищо.На власт съм,правя каяквото искам/не каквото трябва/без страх от прокуратура,медии и народ.Феодали,смятат се за вечни,а и при такъв заспал народ и мижава опозиция,какво да очакваме.Те раздават картите,но асата са в джоба им /при оставката/.В държавата няма прокуратура,няма съд,няма ГЕРБ.Има Бойко.

106

до обективен

преди 13 години

дай доказателства, че работи. Празни приказки всеки може да дрънка

105

Пенко

преди 13 години

Властта измисли нова дума - БОРКОР, борба с корупцията.Напомня ми едни други думи от друго време - селкор, хоремаг, гулаг, смерш....Дядо Пеньо пък измисли нова дума - правкурзагъс ... значело - правя курник за гъските.

104

Чопър

преди 13 години

Хайде Борисов ставай президент та страната и материала да се успокои и се вземе в ръцете.Ясно е Йовчев ще обере пешкира, ама го осигури,защото ако пропее,бурята ще отвее маса народ ,мутри,политици ,висши държавни служители от МВР,МВнР,МФ и т.н.

103

wiktor

преди 13 години

до 92Да ви гледам как се гърчите ми доставя искрена радост ;) Да е жив и здрав Бойко Борисов и дано да напълни затворите с вас, червени ***.

102

За апартаментите?

преди 13 години

Веднага възниква въпросът, как ли се поддържа подобен стандарт, при положение че фирмата на президентските наследници Владимир и Ивайло Първанови Айви-СМ през миналата година няма нито лев приходи и е натрупала задължения за 133 000 лв.? Така поне е записано в Търговския регистър. Пак през миналата година синовете на Първанов закупиха магазин в столичния квартал Хиподрума за 120 000 лева.

101

Х

преди 13 години

Този човек не може едно изречение да построи, вие искате да да управлява държава. Прочетете му изреченията; предадени са едно към едно, без редакция. Ами обадете ми се ако откриете някаква логична връзка, кой прав, кой крив, кой уволнен, кой поощрен, кой професионалист, кой спортист, или може би обратно ... От цялото му "управление" разбирам, че трябва да ритам и да удрям шамари. За какво говорим?! Този си е един сбъркан, селско - кръчмарски хитрец! Дали не е и по-зле!

100

Nerealen

преди 13 години

До пича с апартаментите- Ами ако са (и сигурно са) нечестно придобити да го разследват! Както трябваше да разследват Цвъцко за неговите!!!

99

Цеката

преди 13 години

Благодаря ви приятели за отговорите!Изненадан съм, не изумен съм също така колко много платени драскачи има в този форум.Господ да пази България!