71

sofeto

преди 13 години

Айдееее..... егати нахалството!!! и този мунгьо се изкара РЕПРЕСИРАН АКТИВЕН БОРЕЦ срещу...... нещо???? Утре може и НАРОДНА ПЕНСИЯ да поизка!!!

70

До 54

преди 13 години

Когато твоя идол беше Гл.Секретар въпросния човек е бил агент под прикритие.За каква охрана от МВР говориш.Как ти звучи-агент под прикритие правещ се на мутра да движи с охрана от МВР.Мислиш точно като привърженик на ГЕРБ

69

9999

преди 13 години

Добра новина...оставете ги,те сами ще се поизчистят,ние вдигнахме ръце

68

Боко Тиквата

преди 13 години

Не говори глупости, Алексей! Ако бях замесен, нямаше да можеш да даваш това интервю. Да ти припомням ли кой "оправи" Емил Кюлев, Иван Тодоров-Доктора, братя Илиеви, Георги Стоев ... Само в липса на професионализъм не ме обвинявай!P.S. Честита ти дъщеря София!

67

Чукундур

преди 13 години

57Ама гледам платените писарушки не сте една или две. Съжалявам много, но платената ви партийна права, за мен е крива! "Черен съм сега и в профил и в анфас.Не , аз не мога да съм като вас!"

66

ялоп

преди 13 години

Кой кретенюга смята да гласува за Тиквата, та да ми сложи отрицателен вот...

65

общи

преди 13 години

Аз пък не се съмнявам, направо съм сигурен.Чудно ми защо още прокуратурата мъчи разследващите органи от МВР, като има един който знае кой е взривил "Галерия" и още не е привикан да даде показания.

64

100ХХХ

преди 13 години

Бомбата пред Галерия със сигурност ще влезе в световния годишен доклад за тормоз срещу медии и журналисти. Това че нашият Съюз на журналистите (ако все още съществува) не излезе с декларация в защита на колегите си е доказателство за склонността на родната журналистика да стои наведена, което е рефлекс и наследство от 45-години комунизъм. На ББ дори не му достигна лицемерие, да се направи загрижен за вестника и журналистите. Защото той презира и мрази журналистите.

63

Поет

преди 13 години

Щом трактора запали,как тиквите изтръпват...

62

от село

преди 13 години

Като беше в ДАНС и през изминалите 8г. въобще... сливи ли имаше в устата.Д*ба и високопланимския жител /с пет букви/ :)Янето и тоя се едно един баща ги е правил !

61

поля

преди 13 години

Кой разцепен *** мисли да гласува за този та ми е сложил отрицателен глас?

60

?

преди 13 години

?

59

към 52

преди 13 години

Как да се справи с такива като вас *** и престъпници и като този рожбата ви ! Твърде непосилна задача за всеки нормален ! Създадена 65 годишна мафия зад чийто гръб е БСП,ДС, съд и прокуратура. И всички под крилото на Първанов!

58

О ,не!

преди 13 години

Румянчето си направи един куп пластики на муцуната и реши,че ще я харесаме за президент.

57

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

БСП ПРОСТО СИ ПРАВЯТ ХАРАКИРИ С ТОЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.НАРОДА БИ ГЛАСУВАЛ И ЗА ХИТЛЕР НО НЕ И ЗА ТАКИВА *** КАТО ТРАКТОРА,ЯНЕТО,СЕРГЕЯ ИЛИ ГОЦЕ.

56

Уто

преди 13 години

Дрън Дрън та пляс ....Пълни глупости на търкалета ...ох Боже колко глупост има по тоя свят...........!!!!!!!!!!!!!!!!

55

До-чукундур

преди 13 години

Ама ти наистина понякога се изказваш като ника ти.

54

Анонимен

преди 13 години

Войната на групировките - 10 години по-късно. Това са фактите. Драскайте си по форумите и си пишете минуси.

53

Анонимен

преди 13 години

Абе тая желева чем за зеле не става камоли за президент..тия ще се изложата като кифладжии без кифли,кой ще гласува за тях.

52

До 35

преди 13 години

Ако ББ е искал да ликвидира Ал.Петров просто е щял да снеме охраната му когато той беше главен секретар и сега нямаше да му създава тези главаболия.