75

Гошо Тъпото

преди 13 години

АНКЕТА - "Алексей Петров е найй-чистият човек в България" - Това го каза преди малко един 80-сет годишен господин по...Хоризонт,при Волгин.Който е съгласен с това мнение(+),който не е...(-)

74

72

преди 13 години

Ти за това ДДС ли говориш бе, от баба ти Гицка :))))))))))хахаха

73

до 73

преди 13 години

Де да беше хунта, ама и мен ме е яд че не е. Защото ако беше, аз пръв щях да се запиша доброволец, за да ви избивам по стадионите, *** комунистическа ***. Щях с чукове да ви разбивам черепите, *** мръсни. Жалко, че не си прав за хунтата, другарю ***...

72

71

преди 13 години

Стига рева бе! На крадливите политици единствения страх е да спреш да им плащаш! За другото не им дреме. Ето ти и очеваден пример - Тиквата и Ко, които дойдоха на власт с подкрепа от 20%, която вече се е свила на 10 седят и кесят и ти обясняват ами щом са ни избрали ще ни търпите 4 г. Ами те да си седят, а да им плащат тия дето са ни ги натресли. От мен пари за тях няма. Кат работят за Мишо Бирата, той да си ги издържа.

71

Анонимен

преди 13 години

72-Не му обяаснявай:) Не връзва:) Говори по принцип, а не по същество:)

70

Анонимен

преди 13 години

71В САЩ, Англия и други подобни държави нямат мутри на власт и не издържат хунти:)

69

62

преди 13 години

Що като иде да си купи месото и луканката от бай Колю от село, а зеленчуците и яйцата от леля Гинка ми е странно какво си мислиш, че плаща на скапаната ти куха Тиква :)))

68

Анонимен

преди 13 години

69 - Сигурен ли си? Добре! Гледай тази година да не се актуализира пак бюджета:)

67

до 52

преди 13 години

"Сори мильо, но аз данъци от миналата година не плащам."Да, технически е възможно известно време да се заобиколят и да не се плащат данаци като не декларираш доходи. Но ти обещавам - със сигурност данъчните ще те гепят и ще те разпорят много здраво отзад. Мнооого ще те боли, бъди сигурен.

66

Анонимен

преди 13 години

62 - Точно така прави ***:) *** е наясно що е технологичен брак, фири, рандеман и се кефи:))) На хунта не плащам:) А и като си купя млякото директно от фермата ДДС нема знаеш ли:)

65

Мanuelche

преди 13 години

Тия няколко версии и аз мога да ги кажа. Цецо като за физкултурник е гениален... Ама само като за физкултурник...

64

61

преди 13 години

Ще, ще :) С такива *** като теб наистина може да станем и 8 млн.:)

63

60

преди 13 години

Нормална държава съставена от милиционери като тебе (в пъти повече от необходимото и невършещи никаква работа) и управлявана от мунра-комунист и шайка шестаци, крадци и алкохолици НЯМА. Разбирам, че те е много яд, че като аз не плащам ти няма да има какво да папкаш и крадеш, но проблемът си е твой. Както е казал народа - който не работи няма да яде! Аре сега у лево и бегай да вземеш флашката с новите постчета от централата на ГОРБ. Аз пари за мутри нямам!

62

Философ

преди 13 години

И Бойко, и Цветанов, и Дянков кривнаха от правия път по кйто бяха поели. Сега вървят в обратна посока и до края на мандата си ще стигната генезиса на своите добри намерения, но ще бъде много късно. Лапнишараните дотогава ще бъдат много малко.

61

Анонимен

преди 13 години

60-Не се нервирай! Това, че не ти достига интелект не значи, че е виновен колегата:)

60

до 38

преди 13 години

38- ":) Че кога изобщо обикновеният човек е можел да укрие данъци?"Е как кога е могло - ето сега може! Подаваш оставка като данъкоплатец - ето виж тука писачите казват че няма да плащата данъци - значи може. Даже един *** си мисли, че като купува от производител дирекнто не плаща ДДС.

59

Анонимен

преди 13 години

58Как 2 млн бре! Най-малко 8 ще сте! Ако трябва и внос ще се организира:)

58

олимпиец

преди 13 години

Неясно-КОГА,ще излезне справката от НАП за вашите приходи?Кога,ще подадете оставка?Кога,ще влезнете там където ви е мястото...?Кога,ще се вдигнем и ще се освободим от тиранията и мракобесието на мутромилиционерите от ГЕРБ ? К О Г А ????????????????????????????????????????????????????????????????????

57

до 22

преди 13 години

Спи спокойно, на следващите избори ще сме 2,000,000 :)

56

Анонимен

преди 13 години

Цецо каза, че последните 20 години не се е работило по престъпността! Да пита Боко защо така:)