79

bg

преди 13 години

do 77-prava si,no za poslednoto ne si prava-Bulgaria ne e suverenna durjava.NATO-OTAN e taen sataninski klub.P.S.-Hawaii-te suverenna durjava li sa?

78

bg

преди 13 години

Smrudlivata fashistka,sataninska *** Rasmusen ne moje nishto smisleno da otgovori na Putin.V kraja na vremenata Rusia 4e stovari hiljadi jadreni raketi s/u satanistite v Z.Evropa i S.Amerika i 4e izbie pove4e ot 500 miliona jiteli.

77

ядосана до 75

преди 13 години

Когато българската конница е настъпвала и са рязали не глави, а тела от кръста в бой са се съобразявали с нас. За съжаление, и в "цивилизования" ни век, и в "демокрацията" ни е така. Съобразяват се с този, който има по-голяма възможност да убива. България все още съществува като суверенна държава, дано.

76

bg

преди 13 години

V Bibliata pishe 4e Rusia e unishtojitelkata na Novata Rimska Imperia.

75

до ядосана

преди 13 години

абе каква държава сте вие ... една измислена плантация за роби , нещастници . ***

74

Анонимен

преди 13 години

хмДебил, когато ти затворят кранчето, търсиш друго кранче. Не лижеш ***!

73

Анонимен

преди 13 години

Руснаците имат 200 хил. кв.км радиоактивна пустиня с която си правиха експериментите - инцидента Маяк през 57 г.

72

Анонимен

преди 13 години

И не си слагай сам плюсове.

71

Анонимен

преди 13 години

Е, и? Руснаците също са правили изпитания с живи войници в много по-голям мащаб. МНого след американците, за да се докажат колко са прости. И такива случаи да те карат насила на манифестация на Запад НЕ Е имало. Понеже виждам, че живо се интересуваш, 7 хил. лева получавам :))

70

хм...

преди 13 години

до 69: лол... нещо май се поизнерви :) не ме интересува колко вземаш и какво образование имаш (то си е показателно, щом си навит да миеш чинии в Америка...). За манифестациите си прав, това беше ужасно, но пък ако се поразровиш ще откриеш, че... е имало подобни случаи във Франция, Америка (вярно, не стакива мащаби и без манифестации, но подобни). Америка е правила изпитания на ядрено оръжие с живи войници (вярно, че това е било малко след края на втората световна война, но е факт).

69

Анонимен

преди 13 години

Да, така е. Хиляда пъти по-добре, отколкото да си взривят АЕЦя и да ме изкарат на манифестация под радиоактивния дъжд. Да, 1000 пъти повече ми харесва да си купим втора ръка ф-16. И предпочитам да мия чинии, отколкото да ме задължават да махам на някакъв ***, качен на трибуната на мавзолея. Друго питаш ли ме? Колко получавам интересува лите? И какво ми е образованието?

68

хм...

преди 13 години

Колкото и да се пените против руснаците... те са си сила (не съм доволен от това, но не съм и недоволен, нямам добри спомени от комунизма (на 40 съм)), но.. я си спомнете какво се случи преди... няколко зими когато те затвориха кранчето на Европа и... тя малко захладня ;). И какво се случи... вместо Америка и НАТО да започнат със заплахи и дрънкане на оръжие (справка навлизането на Ирак в Кувейт)... свалиха гашти пред руснаците и се втурнаха за увещават Украйна да си оправи отношенията с Русия

67

хм...

преди 13 години

до 63: какво да правим!? Ами... да си купим самолети на старо за няколко милиарда (които от кой ще ни пазят... не е ясно), да пратим войници на другия край на света, които пазели демокрацията (Американската демокрация, или... по-скоро Американските икономически интереси)...

66

до 46

преди 13 години

руснак му кажи и повече няма нужда да го обиждаш.

65

Анонимен

преди 13 години

Аз само по това, че пишеш "вЪршавски" мога да заключа какъв си :))

64

Ядосана

преди 13 години

"Според източника на срещата си с Расмусен Путин го е обвинил за плановете за разполагане на ракети на НАТО в България и поискал допълнителна информация.Това според наличната информация е извадило генералния секретар от равновесие, но източникът не посочва какъв е бил отговорът.БИ ТРЯБВАЛО НИЕ ДА ПИТАМЕ ЗА ТОВА, ТОВА КАСАЕ ДЪРЖАВАТА НИ.Искаме да имаме право да питаме, нека наистина излиза от равновесие който е гузен, а не цял един народ - нашият.

63

Анонимен

преди 13 години

дай ми разликите между НАТО и Вършавският договор? И в двата случая си плащаме, и в двата случая по-голямата сила ни казва какво да правим :)----------------- Разликата е в това, какво ни казват да правим, умнико.

62

Анонимен

преди 13 години

Съществуването на Русия е нецелесъобразно, а интересът на цивилизования свят е Русия да престане да съществува. -------------- По дяволите, всичко правилно вече е казано...

61

хм...

преди 13 години

извинявай за въпроса, но... нормален ли си?

60

Анонимен

преди 13 години

Преди няколко години американски петролни компании бяха открили нефт в Сомалия --предложиха на правителсвото пари за купуване на земята .но се оказа че племената живеещи там ,не искат да се махат---Тогава САЩ направиха удар с самолети и от племената не остана нищо--отговора --имаше групи на АЛкаида --после --А станала е грешка -ето ви 20 мил дол за жертвите..и така взеха залежите --но това никой не го каза ,,така действат -бизнес и военни рамо до рамо------------------ Че какво лошо има?