66

anonimen

преди 13 години

ot 4-5 godini ne jiveel s neq xa,xa,xa,cirk maleeee ,izpokrade darjavata taq Cvetelina,sega se pravi 4e nqma noi6to ob6to s neq

65

вицЪ

преди 13 години

- Две тикви в едно студио какво ли правят?- Карамбол!!

64

Рокер

преди 13 години

Разговорът се получи. Даже много добре. Вие какво повече очаквате от това един луд да интервюира пожарникар ? Поздравявам ги и двамата. Искам и на двамата да дам по 2 лева. За спектакъла. Браво.

63

Анонимен

преди 13 години

Пък стой си в Карлово и Сопот тогава мекащо "немалоумно" мекотело. Подкрепям и аз жителството!!!

62

Гошо Тъпото

преди 13 години

След това...интервю,проффесора Вучков се ...бетонира като телевизионен водещ,поне за още 20-сет години;докато Бат Бойко и ГЕРБ са на...власт.

61

fas

преди 13 години

Ето драги българи - такива са ни професорите. Нагли, прости,че и пари искат.В БАН и в УНСС/УтреНосиСъответнатаСУМА/има и по *** и по алчни.Напр. ректора направил Алексей Петров доцент.Снощното зрелище,което си позволи лудия "професор" е срям за България.Бойко в никакъв случай не трябваше да ходи на това предаване директно от Карлуково.Тотално преразглеждане на професурите!!Това е извода.Нови конкурси за професори-до 35 години това е истината!ПР ите на Бойко да се накажат за снощния гаф.Простоти

60

Калин

преди 13 години

интелект та дрънчи.. боко феат лудата вучка, а бе два продукта на болшевишки деривати !!! простащина!!!и такива ми ги показват и лансират .. ужас на квадрат !!!

59

Още малко и...

преди 13 години

Малко му остана на Борисов за да слезе на нивото на Вучков. Както знаем, Юлианчо е откачалка отпреди много години. При още една среща между тях и Борисов ще има един куп записки, нацапани с маркери, сякаш камила ги е дъвкала. Този път Вучков беше по големият ***.

58

Анонимен

преди 13 години

Професорът не е добре. Не че Бойко е ама все пак на тази възраст да се блещиш и дзвериш е олигофрения за мене.

57

Анонимен

преди 13 години

БРАВО ЗА КОЕ ? "Г-н Борисов, вие сте единствения мин-пред. който е направил нещо за тази държава за последните 20 години". Какво по точно е направил ?

56

!!

преди 13 години

Ей, sf, ***, какво си се разквичал? Парламентът му бил провинциален, хахаха!Стамболов от София ли е бил бе? Левски? Вазов? Ботев? Каравелов?Баси ***..

55

Д-р Хаусов

преди 13 години

Двамцата са си лика-прилика! Определено не бива да се разхождат свободно, плашат децата. "Професорът" си е отдавна за психото, а на "доктора на пожарникарските науки" най му отива да е санитар в същото заведение. Там ще могат да си говорят на воля. То не че "Канал 3" е нещо различно от психо диспансер де, но все пак. Така поне ще предпазят ефира от неоплевените си излияния.

54

Лъчо

преди 13 години

Червени другари Вучков е достоен да углави листата на БСП за президент достатачно е многоброините му приятелки _маиките ви _да го подкрепят и ето го новият баща на народа

53

sf 2

преди 13 години

Явно всеки трети във форума е ***, който обаче ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В СОФИЯ БЕЗ ДА СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ. Видно е от ресултата на одобрение на коментар 39. И аз гласувах с ДА столичанино. Съгласен съм с теб. Само ще добавя, че и училищата ни взеха провинциялистите а не само детските градинки. ЖИТЕЛСТВО МУ Е МАЙКАТА и да си седят по майньово, варненско, бургазко и туземско. Аз също няма да ида да живея там а ама и те да се измитат от тук и да си развиват техните райони. Поздрави.

52

уяму

преди 13 години

Тъпата кратуна никога не е бил и никога няма да стане професор, а сам се самопровъзгласява за такъв.

51

Анонимен

преди 13 години

Също така обясняваше, че на практика БСП лъже, че е лява партия, защото всички пари са у тая партия и тя е на практика е ултра дясна.

50

a

преди 13 години

dobre mu e kazal da gleda malko

49

Анонимен

преди 13 години

През по-голямата част от времето Вучков обясняваше как Болисов не може да носи негативите от 20 години кражби в държавата. Как Гоце доведе ДПС на власт и как за 20 години псевдо десни и червени мафиоти ограбиха България.Освен това обясняваше как на повечето ключови постове в държавата, чиновниците са поставени там от Държавна Сигурност, която е апарат на бившите и настоящи комунисти, което е видно.

48

Анонимен

преди 13 години

Браво Вучков!

47

Nobody

преди 13 години

Не е толкова страшно, че изобилства от меко казано странни люде, обезпокоителна е започналата тенденция да се събират на глутници да си приказват по телевизора...