204

до ГЕРБер

преди 13 години

Да ви преседне дано !

203

Анонимен

преди 13 години

Костов е най-умният, най-толерантният, най-способният политик, който може да събере хора специалисти и да състави кабинет НА ПРОСПЕРИТЕТА и да изведе страната от тая дупка (за сетен път) и да забравим веднъж завинаги за комунисти, мутри и мафиоти

202

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Цецо ще си подаде оставката сам... - след по-малко от година... - ще освободи "Дондуков" 1 и ще се установи на "Дондуков" 2...

201

Анонимен

преди 13 години

оставаме си мръсен, ***, завистлив народ! - но всеки народ си заслужава управлението!Ако бях на мястото на Костов, само щях да ви гледам саира!!няма да се измъкнете от дупката на комунизма, мафията, циганорията и чалгата

200

gotin

преди 13 години

Цецо Красивия да си подаде оставката, а Черния - президент :):):):):)

199

Анонимен

преди 13 години

Докато Костов е на свобода, нищо добро не чака България!!!

198

даниел

преди 13 години

...чета ви коментарите и не мога да повярвам колко е наистина *** българския народ...лицето/***/ костов /не заслужава главна буква/ ни окраде и остави България по долни ***, а вие *** продължавате да го търсите "костов може, веднъж ни извади от криза"...*** народ-слаба държава...единствено съжалявам, че е против правилата на форума да се псува, иначе на всички ви малоуници бих ви теглил не само по една!!!

197

Анонимен

преди 13 години

Българина е *** и доверчив и забравя бързо, като пример показвам Костов *** - окраде(приватизира) България, а сега тук има ***, които го подкрепят. *** народ сме и такива крадци като Костов и Тиквата ще ни лъжат винаги!

196

Гошо Тъпото

преди 13 години

ВИЦ Попитали Костофф,какво ще прави,когато вече никой не му обръща ффнимание и не попада в Парламента,където може да се...изявява,катодава акъл.Не,не съм мислил за това - отговорил Мавъра - има кой да...мисли,аздавам само ссъвети,без да ми ги...искат.Все ще се намери някой заблуден...журналист,да ги...тиражира,а след време ще давам съевети на Елена,да садидомати и чушки в...Драгалевци;моята е...уредена.

195

Абе

преди 13 години

Всеки друг може да критикува Герб но не и тия които са били във властта, защото ако правителството е по мръсно от народа то те са по-мръсни от правителството. И второ какво може да направи Цветанов с тая съдебна система? То по-добре да не ги залавя-щото така само ще ги направи да се прикрият и да внимават повече след като ги пуснат и край.Като си отиде Гоцето-бацила тогава може и да се излекува и съда. Но е добре и на бацила да му се търси отговорност-това са години наред боксуване заради него .

194

олимпиец

преди 13 години

Мммдааааа...тъжна,много тъжна гледка сме. Бог да пази България.

193

до тунингованият ива

преди 13 години

Прав си иване,а сега ни отърви от себе си!

192

122333

преди 13 години

По добре е за Костов Цветанов да си отиде. След провала на Яне Костов пое щафетата на острие срещу правителството. Но той си е роден предател и унищожител на българския народ.

191

Анонимен

преди 13 години

Щом чуят Костов да се изказва, веднага започва истерично плюене от страна на герберисти и комунисти.Правете си изводите!

190

до 208

преди 13 години

Не е само това.И народа е виновен, реве, а нищо не прави!

189

!!!

преди 13 години

Щом тоя-гледжосания казва така,значи цвцв трябва да остане!!!!!

188

знаещ

преди 13 години

Олимпиецо,по-добре фиСкултурници,отколкото откровени крадци като твоя кумир лъжедемократа Иван Костов и бандата му!

187

Анонимен

преди 13 години

Как можахте да гласувате така бе хора?!Толкова ли не мислихте за кого гласувате, какъв е, колко му е капацитета, какви са му плановете?Или е нужно да е някой нов и с една камара обещания, пък да става каквото ще...

186

Анонимен

преди 13 години

Боцко е пътникКомандира е наред!

185

АНАЛИЗ

преди 13 години

Бойко няма да поиска октавката на Цветанов защото:Депутатите верни на Цветанов са повече от тези верни на Бойко . В тази война между клановете на ГЕРБ ще има политически жертви ,но за сега те ще са на ниско ниво в иерархията. Бента ще се отприщи ако махнат В.Танов , тогава всички средства ще са позволени.