556

човек

преди 13 години

усмихнете се , утре ще бъде по-зле .

555

до х

преди 13 години

не ми харесват политическите похвати на рзс, но ми харесва смелостта на яне, след този милиционерски натиск да остава изправен!

554

ех нашенска трагедио

преди 13 години

голяма трагедия , ей голяма !

553

Калин

преди 13 години

ти кого наричаш .. *** бе .. пръщящия .. минзухар!!

552

ВИФ

преди 13 години

Министърът заяви, че все пак никой не може да каже какво ще бъде политическото решение за приемане на България в Шенген.----------------------------------------------------------------------------------------Да ви имам външното министерство и авторитета пред ЕС!Е как никой бре, к'ви ги дробите вече почти две години?Сега и ЕС ви е виновен и ако сте усвоили парите на 100%, защо не изпълнихте и предписанията на 100&? Или ги "свихте" и не ви достигнаха за тези 27 недовършени мерки?Смешници!!!!!

551

До оня Paris

преди 13 години

За какви увеличени вноски бълнуваш ? Понеже публиката тука е проста та вървиш някак си.... назад.

550

X

преди 13 години

PROSTO ZALAGAM SAMO NA YANE YANEV I KARAKACHANOV NE VIJDAM DRUGI

549

до трагедията

преди 13 години

ти намери начин да влезнеш у вас, понеже жена ти не те ще от смрад, вониш на шапкар. *** се изкъпи в градската баня, може и да ти хареса. а може би и вече ти харесва.

548

ех нашенска трагедио

преди 13 години

Ех нашенска таргедио ... ей че луди.... има.. Дано да влезем в Шенген, дано !

547

до skyman

преди 13 години

я да се махаш от тука, че ще ми гръмне гайгеровия брояч от радиаоактивното ти облъчване! марш кухина!

546

Калин

преди 13 години

В грешка си.. общественото мнение .. е мнението на платените драскачи.. и партийната ***.. назначена за аристокрация .. тяхното мнение се представя за обществено.. по срамен.. антисоциален, антицивилизован.. значин.. срам и позор за всяка една цивилизована страна.. Болшевизъм е .. !!

545

до небесния "мъ

преди 13 години

браво, светна ни какво правят по телевизиите вашите специалисти...

544

BG

преди 13 години

***

543

do 563

преди 13 години

чистачите на тоалентни взимат 1440 евро а в БГ инженерите са на 300 евро! Само консултантите ви са платени но от политиците не може да се вредите.Мисли за твоите проблеми,европейците нямат вашите индиански проблеми,те и затова не ви искат

542

skyman

преди 13 години

Абе тука е голям смях. Повечето от коментарите в този сайт, са абслолютни глупости, които и за малко дете е ясно че няма как да са истина. Това ме кара да вярвам, че наистина има платени драскачи, целящи да се повлияе на общественото мнение.

541

пак до хората

преди 13 години

много е тъпо, да стоите да му бачкате за 100 лева, знаейки че разходите вече са хиляди, само защото ви е страх, само заради измисления безсрочен договор за крепостничество, който всеки момент може да бъде прекратен?! само един некадърен и незнаещ човек може да се държи безотговорно към себе си и към семейството си. всичко в държавата е на този принцип - ако мине номера...

540

ДЕМОКРАТ

преди 13 години

Докато българският избирател дава зелника на властта, без да разсъждава върху икономически, социални или политически платформи и програми и да иска тяхното изпълнение, докато робува на успешно подклажданата от политическите въжеиграчи и лицемери максима Всички са маскари!, за да оправдае собствената си пасивност, докато най-накрая не осъзнае смисъла и значението на понятието граждански контрол върху властта, ще продължаваме да сме в плен на собствените си заблуди, доброволно заели позата в очакване на Годо (по Самюел Бекет).

539

Калин

преди 13 години

Отврат ми е .. боко.. цвъцко и гоце .. !!! Усвоили на 100% европарите за Шенген ... хубаво.. ама *** е Неизмазана? за реформа ли са ги усвоили... къде са Реформите ... милиционерщината ли наричат реформа... Службите гарантират свободата .. осигуряват сигурност и безопасност.. Нещо от това .. освен сересета.. мафиотски..?Усвоили пари за капацитет ли ?.. като им гледам.. капацитета и ефективноста.. ми се ще да се хвана за резултата .. ама и него не го виждам.. що то е проформа .. Отврат са!!!

538

Do 563

преди 13 години

Там френския всички го знаят, *** се по гениталиите.

537

Анонимен

преди 13 години

Към Париж - кои вноски са убеличени и къде ? Ако си в Париж, лъскаш клозетите на гарата... и не знаеш френски ез....