151

олимпиец

преди 13 години

На лъжата краката са къси,рано или късно истината лъсва.Не за оставка,а за затвор си плаче...

150

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Дами и господа. Провокаторът-крадец на профили най-вероятно е част от администрацията на профила. Пиша това от пркси сървър, понеже неговите дружки от администрацията ми наложиха БАН. Правете си сами изводите, за какъв сайт си говорим!

149

Анонимен

преди 13 години

"ARHAR-екажи бе пиле шарено, какво точно е свършил Цецко? Дай пример? Щото така айляшката просто изсипа една кофа думички..."Дете на майка му е направил. Малко ли е?

148

СeСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Хахаха!Ама това глупаво КОМУРАСТЧЕ наистина не може да измисли нищо свое!Сигуро е кофти да имаш отрицателен коефициент на интелигентност и да си мислиш, че като се правиш на някого който не си изглеждаш по-умен.

147

Четете в днеса

преди 13 години

янка е история .............кукловодите го пенсионираха заради излагацията с флашките.........

146

Nerealen

преди 13 години

ARHAR-екажи бе пиле шарено, какво точно е свършил Цецко? Дай пример? Щото така айляшката просто изсипа една кофа думички....

145

село Шума

преди 13 години

Не подценявайте Цветанов , той може да е с физкултурно образование , но или е понаучил нещо за стажа си в МВР или има що годе добри съветници.Непосредствено след скандала Горна Оряховица и след скандала с имотите му , започнаха да излизат едни записи на Ваньо Танов и Премиера. Цялото обществено,че и международно внимание се насочи към тези записи.Цветанов започна да се чувства комфортно и имаше време да донареди пъзела си с прокуратурата.Какъв ще да е тоя министър на вътрешните работи , който ще даде курбан Премиера за да потули своите си далавери.ЕТО ТАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО , А И ВЪОБЩЕ В ПОЛИТИКАТА.КАКВИ ФЛАШКИ , КАКВИ 5 ЛЕВА , ДА ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ Е НАЙ-УДОБНОТО МЯСТО И ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПЕЧЕЛИВШ ОТ СКАНДАЛА С РАЗГОВОРИТЕ ТАНОВ-БОРИСОВ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТО Е ЯСНО.БОЙКОО , БОЙКО , СВОЙ ЧОВЕК АКО НЕ ТЕ СГОТВИ НЯМА КОЙ. ЩЕ СИ ХОДИТЕ ЗАЕДНО ......

144

Оставката е факт

преди 13 години

Само че на янка поради резилът до който сама се доведе..........

143

до 140

преди 13 години

Ей, децата са невинни!!!Подбирай си думите!И да знаеш, че те немогат да си избират родителите.А иначе, наглеца да си ходи по живо по здраво!

142

Анонимен

преди 13 години

"Цветанов не мисли за оставка" А кой да мисли , аз ли?Такива като него трябва да ги изритат от министерствата!Господа от ГЕРБ време е да си ходите!Вие излъгахте своите избиратели!Сбогом!

141

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Хахаха! Ама това глупаво ГЕРБерче наистина не може да измисли нищо свое! Сигуро е кофти да имаш отрицателен коефициент на интелигентност и да си мислиш, че като се правиш на някого който не си изглеждаш по-умен.

140

зак

преди 13 години

Браточки,*** вие всички тук сте "ДРУГАРИ"Браво!!!Браво!!!Браво !!! Много бързо забравихте,как са живяли родителите ви!Хей "СЛАДУРЧЕТА", НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ГРЯХ НА ДУШАТА,ЗАЩОТО ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ! И все пак бъдете живи ,здрави и добри!

139

за 140

преди 13 години

Таз злоба да не ти докара раче,а ? Че каквито са ни докторите по-добре се застреляй.........

138

Венелин

преди 13 години

"Цветанов не мисли за оставка"Мисли който може!

137

Яко

преди 13 години

"Бил концентриран в работата си и в раждането на третото му дете".Бях останал с впечатление, че жена му ще ражда, а не той.Ех, ти, Бойко, ех, ти, палавнико...

136

до СеСеСеРе

преди 13 години

"Това момченце дето си прави фалшиви профилчета, ваше човече ли е? Защото като гледам май неговите коментари ги толерирате, за разлика от ...."Не администратора, а гейберът е виновен за скриването на коментарите!Отвори десетина прозореца на една и съща страница, и когато са заредени сигнализирай от всеки един за неуместен коментар. При десетина сигнала системата автоматично скрива коментарът до намесата на ***.Това го прави един гамен ползващ 1000 ника, един от които е "Агент Гоце".

135

arhar

преди 13 години

Разбира се, че Цветанов НЕ трябва да подава оставка ! Това е първият силов министър, който наистина си върши работата ! Като си припомним кои точно му искаха оставката през последния месец, ще се убедим за пореден път, че Цветанов е човекът, на когото обществото може да има доверие за борбата с престъпността ! Бих се учудил, ако се окаже, че хора, които са нарушавали законите , искат Цетанов да остане на поста си !? Важно е мнението на българските данъкоплатци, а не на онези, които са извършвали престъпления през годините на прехода !

134

СeСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

До комурастче, което краде профили.Мило мишленце,аз не съм *** като теб и не съм от ГЕРБ.А ти си толкова глупаво, че не можеш да разбереш какво е сарказъм!

133

до сересе

преди 13 години

Пич познавам човек шеф на митница , той ми каза , че в момента от както имаме ново правителство , тече преразпределение и подмяна на играчите , така че не ми говори на мен дали са комунисти лии не просто играта е същата , а се сменят играчите .А играта трябва да спре .защото страда народа и нацията това е истината .

132

Важно съобщение !

преди 13 години

Току що тракторът уволни Янка поради провалът на АМ ( активно мероприятие ) - Флашките..........новината е на страницата на днес-а