80

Анонимен

преди 13 години

Според сърбоманските ***, македонците са от варна до солун. Да се смееш ли, да плачеш ли, да хванеш ли картечницата.

79

Анонимен

преди 13 години

104 - Не забравяай, че все пак не всеки е имал щастието да се роди в държавата към чиито етност принадлежи. Има и така наречените малцинства. Но явно не знаеш за какво говоря, тъй като сит на гладен не вярва. Има и други поговорки. Интересно дали щеше да смяташ така, ако се беше родил в друга държава, различна от националността ти имам впредвид.

78

Анонимен

преди 13 години

Най-много македонци има в Петрич, Сандански, Симитли и Кресна. Благоевград вече е асимилиран и там почти всички се смятат за българи.

77

Анонимен

преди 13 години

Е как какво общо имат сърбите с българските територии ? Всичко :))) '44г СССР ни освободи от Западна Македония и я подари на Югославия. хубавото е, че всичко се връща - скоро, Сърбия ще е град държава.

76

Анонимен

преди 13 години

В България живеят българи, в Македония македонци, в Турция турци, в Гърция гърци. Не виждам проблем всеки да отиде да живее при сънародниците си. Интерестно в САЩ колко от населението се самоопределя като неамериканци

75

Анонимен

преди 13 години

Тана, явно и твоят мозък е промит от българската пропаганда. Може би е нормално, все пак си изразнала сред българи и ти е било неудобно да си различна. Или може би те е било страх. Проблемът си е твой.

74

Анонимен

преди 13 години

100 - Само дето не разбрах, какво общо има тук Сърбия, та я намеси и нея. Иначе си прав - харесвам сърбите, като народ без да съм сърбоман. Харесвам ги защото са смели хора с достойнство, които отстояват независимостта си и не робуват на силните на деня. Както нашите политици например, които през 10-20 години се сдобиват с НОВ Голям брат.

73

TAHA

преди 13 години

От пиринския край сам и когато българите ме наричат македонка се нервирам,защото сам българка.така че тия дето дават тия листчета са готови за затвора

72

Анонимен

преди 13 години

97А не бе, просто съм умен. Бръснача на Окъм. Когато има просто обяснение, то обикновено е вярно. Сложното тук, че Чората като един 'виден македонец' е убит от (не кой да е ) полицаите (като един представител на властта разбииш ли), щото .. преебал България по някакъв начин по темата за българските територии в Западна Македония. Жалко и тъпо е да мислиш по подобен начин. Сърбоманските *** требе да си намерите по адекватни доводи и символи.

71

Анонимен

преди 13 години

98 - Красимирчо Каракачанов ли, самопровъзгласилият се за македонц, кариерист от Руси - ще умра от смях. Не знаех, че Македония е стигала чак и до Руси.

70

Пловдив

преди 13 години

Кога ще вкарат Красимир Каракачанов в затвора за извършените кражби и за присвоените имоти на македонските бежанци в България ? Къде спи НАП та да му направи една ревизия за последните 20 години ? Къде спи ДАНС та още е на свобода а не в затвора където му е мястото ?

69

Анонимен

преди 13 години

95 - Значи според теб, който мисли различно от теб, задължително му плащат.Готов си за милиционер. Можеш да направиш и политиечска кариера дори в Абсурдистан. Е, плюс щеше да е ако си бил и мутра навремето, но може би си доста млад, та си пропуснал.

68

Анонимен

преди 13 години

Да, Чората беше активист на ОМО-Илинден, но естествено, че това не беше казано на широката българска общественост. Причините са много.

67

Анонимен

преди 13 години

89 до 91 - Именно, наркотиците бяха подхвърлени за да не изглежда убийството по политически причини, което би скандалирзирало Европа все пак. Явно не си от Благоевград. Тук всички го знаем. Но не очакваш да го напишат в контролираните от правителството и милиционерите медии, нали ?

66

Анонимен

преди 13 години

88 - Свърши тая с българските паспорти за македонците. От м.април 2010 г, ЕС вече им разреши да пътуват свободно - за голяма жалост на Божидар Димитров и другите великобългарски шовинисти, които парадираха, че видите ли те се били осъзнали като българи. Смешно е. В Македония най-обидната дума е бугарин. Всеки, който е имал път натам би трябвало да го знае добре.

65

боре мечката

преди 13 години

ТОПЧЕТО КЕ ПУКНЕ

64

Анонимен

преди 13 години

В Пловдив наистина има доста македонци и техни потомци. Няма да се учудя, ако някой все пак събере смелост да се пише на преброяването за такъв. Само дето не си спомням дали имаше графа македонец в българските листовки.

63

nekoi

преди 13 години

ne smqtam 4e provokirat. vseki ima pravo na samoopredelenie spored balgarskata i evro - knstituciqta. nali sme evrpeici. da badem demokrati

62

Анонимен

преди 13 години

Аз имам много познати от Пиринска Македония, които се чувстват македонци, но го споделят, както се казва само на маса. Страх ги е от властите, защото ако се заявят публично като такива, сто на сто ще им се случат разни случки. Както на Чората например. Той навсякъде казваше, че е македонец и това в крайна сметка му изяде главата.

61

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е македонците в България да се заявята като такива. Стига страх от милиционерите на Цветанов.