136

Желев

преди 13 години

,,Мълчал като комунист,,.А като какъв да мълчи ? Не е ли комунист ?

135

ники

преди 13 години

Защо КАТО,та той си Е потомствен комунист.

134

Анонимен

преди 13 години

"Че що да не царува Боко...питам аз...В царството на слепите Едноокия е цар"Прасчо, недей свински работи да правиш!Хората ти плащат щедро за услугите, а ти започна да приказваш, че били полуслепи!

133

По-по-най

преди 13 години

Бойко е по-умен от Цецо. Бойко поне е ЧЕЛ "Винету", а Цецо само е разглеждал илюстрациите към книгата.

132

ххххххххх

преди 13 години

ами че той си е комунист бе, нищо ново не казват

131

Киро

преди 13 години

Този Кирил Добрев не го ли бяха хванали с един куфар долари на сръбската граница.Тези хора нямат ли морал?

130

държавна тайна

преди 13 години

до Ян ХусЯн Хус, внимавай в картинката! Ти издаваш държавна тайна, че Цветанов е с ограничени умствени способности!

129

бърз край

преди 13 години

По-добре бърз край на тиквения герб, отколкото безкрайна мъка с тях!

128

Ян Хус

преди 13 години

Би следвало заседанията на Подкомисията за СРС-тата да се излъчват по телевизията. Повече от ясно е, че там не се разглежда нищо секретно. Фактът, че Цветанов е с ограничени умствени способности, не представлява квалифицирана информация.

127

прасчо

преди 13 години

Кирил Добрев,тоя измамник почна да излиза от всяка консерва и да дава мнение.Като беше пощаджия той мълчеше ли или всичко си разказа за онези 230 000...Вижте опозицията,безработен Украинец с Баба си,Турчин доносник,Тракторист със счупен Трактор,Политикономист на сянка...Че що да не царува Боко...питам аз...В царството на слепите Едноокия е цар

126

Зле сме !

преди 13 години

Нищо добро не очаква България с тези комунисти милиционери на власт.Няма нормален човек, който да не вижда, че обедняхме.Животът ни стана по-несигурен.Спрели отвличанията на милионерите. Ок, ама мен това не ме засяга, защото съм обикновен човек и мен никой не иска да ме отвлича.За мен е по-важно да имам работа и да могада си издържам семействот. ГЕРБ продължиха и дори засилиха политиката на ГЕНОЦИД спрямо народа ни !

125

Анонимен

преди 13 години

"Аз лично на Р. Петков бих му повярвал тогава и само тогава, когато бие Цветанов на 800 метра бягане ! Всеки има право да вярва на когото си иска ! Нека Р. Петков да започва да тренира и да победи спортменски Цветанов в тази дисциплина !"Хахахаха ... ей с такова мислене гейберите управляват страната.

124

продава се

преди 13 години

Не подценявайте Цветанов , той може да е с физкултурно образование , но или е понаучил нещо за стажа си в МВР или има що годе добри съветници.Непосредствено след скандала Горна Оряховица и след скандала с имотите му , започнаха да излизат едни записи на Ваньо Танов и Премиера. Цялото обществено,че и международно внимание се насочи към тези записи.Цветанов започна да се чувства комфортно и имаше време да донареди пъзела си с прокуратурата.Какъв ще да е тоя министър на вътрешните работи , който ще даде курбан Премиера за да потули своите си далавери.ЕТО ТАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО , А И ВЪОБЩЕ В ПОЛИТИКАТА.КАКВИ ФЛАШКИ , КАКВИ 5 ЛЕВА , ДА ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ Е НАЙ-УДОБНОТО МЯСТО И ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПЕЧЕЛИВШ ОТ СКАНДАЛА С РАЗГОВОРИТЕ ТАНОВ-БОРИСОВ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТО Е ЯСНО.

123

Анонимен

преди 13 години

Избираме ЦЦ за президент и се отърваме от него!

122

Тихо Цецо отронил

преди 13 години

до KALTПрав си, така е! Получаваш точка!

121

goce

преди 13 години

Като за начало Р. Петков трябва да откаже цигарите, които пречат на спортистите ! А като откаже цигарите, ще допринесе и за намаляване на контрабандата на цигари - пазарна иконимика ! Ако няма търсене на цигари, няма да има и контрабанда, нали ?!

120

goce

преди 13 години

Какво означава АРОГАНТНОСТ ? Това положителна черта ли е или е отрицателна ?Кой използваше изрази като ' Куйович, Муйович, Уйович ', ' Муйо - пилата ', ' *** и пульо ' ? Цветанов използвал ли е такива фрази в речника си ? Да или НЕ ?Аз лично на Р. Петков бих му повярвал тогава и само тогава, когато бие Цветанов на 800 метра бягане ! Всеки има право да вярва на когото си иска ! Нека Р. Петков да започва да тренира и да победи спортменски Цветанов в тази дисциплина ! В противен случай не виждам причина да вярвам на казаното от него !

119

Мравка

преди 13 години

Какво да каже завалията като се е усвал до ушите.

118

Спонги

преди 13 години

118, Само дупедавците от АТАКА са останали доволни от Цветанов. Цветанов не е желан вече и от своите. Не случайно вчера 18 депутата от ГЕРБ му показаха жълт картон. ЦЦ изгоря. Да видим дали няма да запали пожар докато гори.

117

Стълбник

преди 13 години

Мълчанието е злато ... а Цецко алчен ли е ? Неубедителен бил ... и управляващите и опозицията са в един отбор - този на "имитаторите" а целта е поредната ограбена надежда на бедния български народ ...