122

ili

преди 13 години

До чакащ парола ...и аз това питам вече 100 пъти, ама явно няма отговор , никой не е запознат и с това, и аз исках да се пробвам наново, но ?

121

чакащ парола

преди 13 години

То ясно че една част от маймуните пак сме прецакани, ама който изобщо не си я получи...?, сигурно няма да може и да се регистрира отново с друг и мейл, защото пък личните данни ще са същите...Някой пробвал ли е повторна регистрация с друг адрес и същите лични данни?

120

ili

преди 13 години

И в spam-а и в inbox-а никъде не идва вече 3-ти час тази парола

119

до 117 ти !

преди 13 години

Просто ТИ СИ *** ПОЛУЧИЛА БЪРЗО ПАРОЛАТА СИ !!

118

гошо

преди 13 години

който не си получава паролата на имейла, да си провери в спам филтъра - моят пристигна там, другото е детска игра

117

елена

преди 13 години

А от получилите парола/щастливци:)/ някой има ли с Gmail, имам чувството че там все ми се забавят или изобщо не пристигат писмата

116

преброител

преди 13 години

Не забравяйте,че за всеки член от семейството се попълва отделна карта..В интернет няма няма ПНЖ-2,а това означава,че за сградите преброителите пак трябва да идват и да попълват тази част..Броите до 31.01.2011 включително ако някой почине след 31.01.2011 го вписвате като жив,но ако някой се роди след тази дата не го вписвате..

115

Анонимен

преди 13 години

Кво ревете, бе?Аз в 6 сутринта, докато си пих кафето, се преброих за 5 минути... двеста хиляди маймуни едновременно да искат да влязат, естествено, че ще се забавят...

114

АЛ

преди 13 години

Защо не получавам кода?Вече от един час чакам!Някой знае ли нещо по въпроса!

113

az

преди 13 години

Семейство са две и повече лица, които могат да бъдат:- двама съпрузи в юридически брак или съжителство без брак, без деца или с никога невстъпвали в брак деца;- един родител с едно или повече никога невстъпвали в брак деца.Едно лице не формира семейство.

112

Анонимен

преди 13 години

и аз вече 3 часа чакам парола. Това не прилича на нищо!

111

:)

преди 13 години

Аз чакама, чакам веече час, заветната парола :)Май мейл сървърът им е сдал багажа :)

110

Кръстев

преди 13 години

В интерес на истината, токущо получих паролата си. Все пак системата работи. При всичките ни проблеми някак е по- трудно да повярваме, че нещо работи нормално.

109

Анонимен

преди 13 години

А къде са въпросите за второ, трето и т.н.жилище, за вили и имоти? Как ще се подреди пъзелът за имотното състояние на българина? Има ги в декларациите ни в Съвета? Но там я имат и останалата информация. Да бяха направили по-простички формуляри- вид жилище, големина, обитатели, битови уреди, националност, религия и толкова.

108

елена

преди 13 години

и аз чакам за парола вече час, и на съпорта писах, да ми отговорят колко време ще чакам за паролата, ни вопъл, ни стон

107

гост

преди 13 години

До 98 Аз се регистрирах след 8 часа и след 2-3 минути получих парола и се преброих с моето семейство. Мисля, че много добре работи системата, за разлика от тази за детските градини. За 20 минути всичко свърших и получих номер за успешно преброяване.

106

хахаха

преди 13 години

ама аз още се колебая между елф и джудже. Но мисля че повече клоня към първото

105

Елена

преди 13 години

Благодаря за отговора!

104

ili

преди 13 години

А дали да се пробваме да се регистрираме оново, та може и да имаме късмет да получиме някоя парола :Д ...или да си чакаме до незнайно кога си ???

103

Анонимен

преди 13 години

ОЛЯХА СЕ "СПЕЦИАЛИСТИТЕ ",,,,ЗАЩО НЕ Е КАЗАНО В УПЪТВАНЕТО ,ЧЕ МЕЖДУ ВТОРА И ТРЕТА СТЪПКА ЩЕ ОЧАКВАМЕ И ПАРОЛА ЗА ДОСТЪП ДО СТРАНИЦАТА СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ и че чак след ,като попълним въпросника ще ни изпратят кода а.....!!!!ГРЪМНЕТЕ СЕ МАЙКА ВИ НЕКАДЪРНА ,,,И ПРОБНО ГО ПРАВИХТЕ И ПАК НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ,КАКТО ТРЯБВА !!!!!!