181

Анонимен

преди 13 години

Той и Бойко е имал дядовци - единия комунист а другия фашист.Сега, каквото му отърва - и вади съответния дядо (подходящ за случая).

180

Анонимен

преди 13 години

През 2009г. 2010г. и така 2г. нарочно (алчните милиционери-ГЕРБ) скриха стоките по складовете. Във военните халета крият-олиото, ориза и всичко с дълго времетраене. Знаят за планирано покачване на цените на тези стоки.

179

!!!

преди 13 години

През 1990г. 1991г. и така 20г. нарочно (червените кумонисти-БСП) скриха стоките по складовете. Във военните халета криеха-олиото, ориза и всичко с дълго времетраене. Знаеха за планирано покачване на цените на тези стоки.С цел да обеднее народа и да падне стадарта - в пари, култура, живот във всичко.Политиците в строй (на червените кумонисти-БСП-всички) изнасяха времетраините продукти в западни и арабски държави (бяха заляти маде ин булгария се виждаше навсякъде!) млека закланиживотни, яица и др. много ефтини-на безценица.Вече чисти и законни пари, но не на народа, а на ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ!С цел да обеднее народа и да падне стадарта - в пари, култура, живот във всичко.Политици + верните на БКП учени, полицай, шефове на заводи, криеха стоките за бита-перални, телевизори, хладилници и др. във фискултурни салони и сладове с който разполагаха. Изнасяха всичо в трети страни, внасяха нова стока за бита.Вече чисти и законни пари, а на ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ!С цел да обеднее народа и да падне стадарта - в пари, култура, живот във всичко.Сега каква е целта, задачата? Едните искат още да крадът, да перът (червените кумонисти-БСП). Да се изселва народа, селяните в града, гражданите в жужбина на тяхно място да внасят Виетнамци СерГей И ТАКА ДО БЕЗКРАЙНОСТ!!!Другите, да влезем в ЕС, да заживеем като хора ЧОВЕЦИ.

178

до 199

преди 13 години

по времето на Костов се живееше най-добре,не знам за какво преизпълняване пишеш. Приватизацията беше задължителна да се случи и естествено,че няма да е честна.В световната история има само един пример за честна приватизация - в Япония.

177

Ф.С.В

преди 13 години

Не съм маниполатор казвам си мнението . напълно съм съгласен че планът РАН е почнал от Костов и в момента работи ..аз не съм към никоя политическа сила защото апашкото и липсата на морал е в кръвта на българина .както е казал един пътеписец навремето --едно племе което краде убива и яде много люто ..

176

Анонимен

преди 13 години

201 - Вреден е! Прав сте! Никой не обича истината за Боцко и сие! Разваля им хатъра!

175

Анонимен

преди 13 години

Яне е просто маша по веригата президент, Трактора, медии... Време е вече след като се разбра кой кара трактора да разберем и кой плаща на тракториста!! Че стана много вреден за държавата.

174

Смел циганин

преди 13 години

Е па кво ме интересува! Мен Боко ме кефи! Видехте ли как бутна онази 27-квадратова барака на българину:) Моите ги не пипа:) Вива Боко! Вива ГЕРБ!

173

до Ф.С.В

преди 13 години

Само че този план го преизпълни още Костов по всички показатели, не остави нищо за следващите, манипулаторе!!!!

172

Анонимен

преди 13 години

Плалът Ранът е съвсем истински ,а не както мнозина си мислеха,че е виртуален.Голяма част от плана е качена в интернет,а за секретната част съм чувал само слухове. Целта е унищожаване на българската нация и държава.Тъй като гледам за 20 години плана е успял,държавата е срината,населението е 5 милиона (другите 2 милиона са *** и турци),повсеместна криза,120% корупция.

171

Анонимен

преди 13 години

195 - че реализирай и ти бре! *** некой требе да ти купи продукцията! Никой не е длъжен да те хрантути:)

170

Манготрафикант

преди 13 години

Ние ,от Мангало-Трафикантската Цигарена Банда сме много доволни от Боко Фаса!!!Много милки правим с тутуна и ще гласуваме за неговите ора на изборите!!

169

до 182

преди 13 години

Не лъжи - точно маслобойните са на "бившите" комунисти до една и реализират свръх печалби. Една такава "акционерка" си живее само от тези доходи необеспокоявано вече години....

168

Анонимен

преди 13 години

190 - Мургина не е в НАП заради Яне, полицията, преди Цвъцко да застъпи и съда:) Да ! Същия съд! дето "Ние ги хващаме, те ги пускат":)Пък сега Яне бил луд защото показва същността на Боко и сие:)

167

Комунист

преди 13 години

Готови сме да открием БЕлене за *** -разрушители на България!!!Един път прочистихме тази земя от клептоманите-пак ще го направим!!

166

Ф.С.В

преди 13 години

Б Борисов каза че комунистите утрепали дядо му ,,,,,а той какви ги държа до другаря Тодор Живков ..обувките му вързваше всеки ден с гръб към него ...а сега друга песен пеем ..песен пред народа колко сме чисти ..а забравих ..малко се изтървахме в Чикаго че българският народ бил лош човешки материал ,,,ПЛАНЪТ РАН РАБОТИ С ПЪЛНА СИЛА

165

boyan

преди 13 години

Aideee, pak se razmirisa na 4erveni forumni mishki. Fakt e, 4e v magazinite ne mojesh da se razminesh ot navalica i si4ko jivo typ4e koli4kite kato nevijdalo. A vie si laite, 4erveni pomiari, vajnoto e 4e nikoga nqma da doidete na vlast, vashta maika dolna skapana deba

164

Анонимен

преди 13 години

Платения червен хор пее по ноти. Цел на активното мероприятие - създаване на психоза и народно недоволство, защото единствената им надежда сега е народа да излезе на улицата, че да се върнат във власта.Само че след 20 години активна обработка и прилагане на какви ли не сценарии могат да ползват само услугите на *** /ама Мургина не е в НАП, няма приходи/ или на Догановия военизиран електорат. Ще е второто...

163

Анонимен

преди 13 години

Аз лично съм притеснен, че "Леденика" скочи!Започнали вече да калкулират суми за Митници и премиер в себестойността:)

162

Анонимен

преди 13 години

Дори и преа втората световна война България е била по-добре от сега.Бойко Тиквата и опърДянков разрушиха цялата икономика,финансов колапс.