25

ted

преди 13 години

Алоооо велика българия искам и аз къща оооооо забавих извинете несъм Ром *** м****л извенете ;) в собствентата си държава (дали е останало нещо) аз се чуствам пр****а.ннн

24

.

преди 13 години

Писна ми от НЕбългари !!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 13 години

Дам идеята е добра. Нека със собствени средства да си купят земя, да си направят проект за новите жилища, да ги съгласуват, да си платят таксите за издаване на строително разрешение да си го построят и после да си платят за узаконвяването каквато е процедурата за всеки един нормален гражданин. Тогава защо да не са собственици и да имат нотариални актове. Ако не го направят така и някой им даде нещо, било то безплатна земя пари или просто ги търпи, то не са собственици, а обикновенни роми.

22

Glasove

преди 13 години

*** и работа? Второ и да си ги построят!?!? не след дълго ще бъдат обезкостени от към матриал! Така че най-добре нищо да не им се дава!

21

да !

преди 13 години

Аз съм ром ром долен ром от лом и ще си построя едно палатче за без пари , а вие бугарци долни бачкайте като прасета ! ! !

20

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

СПОКОЙНО....СТОЛЕТИЯ ЩЕ МИНАТ...ЗА ДА СТАНАТ ХОРА....ЗАСЕГА САМО В ПЕЩЕРИ....В БГ НАЛИ ИМА ОКОЛО 6000...ВСИЧКИ ВЪТРЕ И ПРОТИВОТАНКОВИ МИНИ ПРЕД ВХОДА...

19

Анонимен

преди 13 години

Българин ако си направи така къща сигурно веднага ще дойдат фадроми и полиция и ще бъде съборен и задържан.

18

a

преди 13 години

А на мен що не ми помогне да си построя жилище ???? Не е ли дискриминация това ???

17

Господин Министре!

преди 13 години

Така ще обещаваш на ромите да си строят къщи само в твоя двор!За тези роми в Ямбол има ли работа?Ако искат да имат собствени жилища,изградени с помощта на Евросъюза,ще им се определят места там,където може да им се осигури работа- близо до пустеещите земеделски земи от държавния фонд!Ще им се изгради и инфраструктура. Ако се опитат да хитруват,че там няма училище,и за това има решение.По-добре осигури училищен автобус за ромчетата,желаещи да учат,отколкото роми-безделници да оформят ж.к. в град!

16

?

преди 13 години

?

15

ivan

преди 13 години

sram. starite hora umirat kato murshi te stroqt kashti za cigante.

14

дсц

преди 13 години

Ако ще градят сами къщите си с предоставени маттрряли , всички изкупвателни пунктове в Ямбол да бъдат затворени със заповед , до финализирането на проекта : - ) )

13

ко ко каза...

преди 13 години

*** да сглоби къща???Това е все едно *** да ми нареди кубчето на рубик.*** може само да разглабя ,просто генетически не е създаден да твори нещо освен мизерия и разруха.Бас ловя че материалите ще изчезнат още преди да са се опитали да сглобят нещо.

12

AXASXAS

преди 13 години

BOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SOFQNCITE KOITO SA BEZ JILI6TA KVO PRAIME S TQH BO4E A ZA *** SI4KO ZA NAS UIA AI SIKTIR *** S *** MYTROFON

11

Калин

преди 13 години

болшевиките ..грабят, после национализират.. след това разполагат.. ако те не обслужат *** нема кои друг да е .. абе ромска му работа... !!

10

Анонимен

преди 13 години

shte izharchat parite za kashtite i shte iskat otnovo - netrjabva da im se dava nishto

9

Калин

преди 13 години

болшевиките са си такива.. те и *** собственици.. останалите стадо за стригане!!

8

@@@@

преди 13 години

Chakaite, i az idvam! I az iskam da si stroq kashta i da bada sobstvenik s chesten trud.

7

до 6

преди 13 години

Младите и образовани да бягат в чужбина да се оправят както могат. В България само *** гласуват, съответно те са по-важни. Който не ходи да гласува по избори, не може да има претенции за пари, жилища и т.н. Не може хем да ходиш за гъби хем да искаш.

6

Бай Шиле

преди 13 години

да им дадем и пари да се почувстват способни да заработват пари без да крадат и така да им вдигнем още самочувствието.