75

Анонимен

преди 13 години

76 - Браво, бе! Значи на доказания демократ Стефан Димитров задникът му е червен, а на човекът разтривал, ушите на Тодор Живков и произлязал от Развъдника за милиционери в Симеоново, задникът му е син!Ей, на това му се казва мутромилиционерска логика!После се чудете, защо Бълагрия е на това дередже и 22 години не може да се отлепи от дъното.

74

До 50

преди 13 години

1. ББ не е бил кинезитерапевт, а охранител - парите нямат мирис и париен цвят! Ако не бе ше ББ, щеше да е дръг - не по врат, а по шия! 2. В Симеоново учха различни хора - всеки, който си беше необременен с миналото, можеше да отиде там! И е факт, че там учиха и излязоха много свестни хора, които после си вършеха работата съвестно! Но така е навсякъде! ВСЕКИ, КОЙТО НАПРАВИ ПОНЕ 200 КМ МАГИСТРАЛА В ТАЗИ СТРАНА СЛЕД КРАДЦИТЕ СИМЕОН, ГЕЙ И ГОЦЕ Е ИДЕАЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Историк

преди 13 години

Стефане, Стефане, добре, че носиш панталон да не се вижда ЧЕРВЕНИЯТ ти ***!

72

Анонимен

преди 13 години

А Бойко какъв е - да не би да е градски тарикат или носител на Нобелова награда случайно. *** милиционер от Симеоново, мутра, лакей, когоко Царят избута в Голямата политика. Ама нещо бързо забравихет за тези неща. Не без помощта на Догановите медии естесвено, възваляващи от сутрин до вечер Тиквата. Те и надуха този кух балон, който скоро ще гръмне с трясък. Бойко е агент на ДС и това скоро ще излезе. Псевдонимът му "Буда" не е случаен.

71

До 70

преди 13 години

Изобщо не си прав.А Веско Маринов?

70

----->

преди 13 години

Антон Радичев:"Вашта мама, докога,някой ден, но не сега,всичко ще ни е наред,без кражби и измама.""Вашта мама, докога,някой ден, но не сега,всичко ще ни е наред,но вече ще ни няма."

69

Анонимен

преди 13 години

Някой може ли да ми каже какво щеше да стане ако имаше същите СРС-та, бр. компромати ,да речем срещу някой кмет от опозицията.По очи, на земята, прстъпник. Осъзнайте се - няма избирателна справедливост. Това,което направи честният пожарникар е да се скрие, заедно с Цветанов от прокуратурата. Това ли е новият морал - човек, който го проверяват само зависими от него други хора и който подменя законите с механизми за БЕЗКОНТРОЛИЕ.

68

Oranova

преди 13 години

TOZI 4OVEK E PRAV.INDJOVA E PPRAVA.KAKVO ISKATE,EDNI KAZVAT OSANNA, DRUGITTE RAZPNIGO! I KAKUV E MOTIVA I NA DVETE STRANI?PURVITE OTMU6TAVAT MAKAR I VERBALNO SAMO NA PREDI6NITE PRAVITELSTVA,ZA BEDNOTIATA I RAZRUHATA,VTORITE SA IZLUGANI OT GERB I KAKVO IM OSTAVA, DA NEDOVOLSTVAT.DOKATO NE RAZBEREM, 4E NA6ITE POLITICI DO EDIN SI GLEDAT INTERESITE I BEZOGLEDNO LUJAT NQMAME NIKAKUV 6ANS.GERB KRADE BEZOGLEDNO, KATO DRUGITE, NO OBE6TA MNOGO I KAKVO POLU4IHME, BEDNOST, STRAH I KONTRABANDA!BRAVO!!

67

Анонимен

преди 13 години

68 - Абсолютно е така, но не очаквай от мутромилиционерите и техните фенове да разбират от култура и изкуство. Те разбират само от ченгесарски номера, лъжи и поулизъм и "Падни! Стани!"

66

Анонимен

преди 13 години

Отчаял се бил от държавата. А от държавната заплатка която данъкоплатеца ти плаща не си ли се отчаял ?

65

Анонимен

преди 13 години

Eдин творец пише или рисува, композира, изобщо каквото там прави, не защото му харесва правителството и държавата, а заради удовлетворението от това, което се получава. Това обаче се отнася само до творците - и Ленън не е харесвал много неща и по този повод са едни от най-хубавите му песни. А що се отнася до държавата - докато тя се населява от индивиди, които очакват единствено от нея собственото си добруване, нищо добро не я чака.

64

nemam nervi

преди 13 години

Алооооооооооо ти май си бил замразен последните 10 години Кога СДС са били залепени за царя и дори сега за ГЕРБ

63

Анонимен

преди 13 години

Едно е ясно - новата, макар и 22 годишна демокрация, към която уж се стремим, краят на прехода - който вече преполови 45 те години комунизъм - не става с вяра. Става само с контрол, изисквания,санкции. Вярата е тази стара държава,която всички мразим,че е откраднала бъдещето на родителите ни, краде нашето, а както е тръгнало ще открадне и това на децата ни.Спрете да Вервате - дори привържениците на Герб осъзнават,че това управление е престъпно.На кой помагата с вярата си - със сигурност не и на Вас самите. Искате политици,които да не крадат вашите мечти - спрете да издигате месии защото няма по-лесен преход от този от месия към престъпник

62

56

преди 13 години

Стефане, Стефане. 2 и кусур милиона българи го прозряха преди много години и дръпнаха навън-Не че им е хубаво, ама за добро.Чест ти прави , че се бориш, за всички.

61

Анонимен

преди 13 години

Избори да.... освен за електорат за друго не ставате :) 50 години след началото на демокрацията БГ ще е само слух. 21 години вече са минали :)

60

ДО 62

преди 13 години

МНООООГО ТОЧНО КАЗАНО,БРАВО.

59

Анонимен

преди 13 години

Наглеци като този на снимката се залепват за всяка власт, която им позволява да смучат.Седерастията е най-голямото зло, което се случи на България преди 20 г. Освирепели за власт и грабене аутсайдери седераси обещаваха мед и масло на народа и винаги щом се докопваха до властта крадяха и грабеха като за последно. Когато народът през 2001 г. ги изхвърли от властта се залепиха за мадритския мошеник, а сега са главната опора на мутрата.

58

kfjru

преди 13 години

Тази държава наистина е обречена,защото интелигенцията се мутризира,а мутрите се изживяват,като интелигенция!И за истинската интелигенция,която твори,като Стефан Димитров-просто няма място в такава държава!?В интернет-форумите,това личи най-ясно!В тях,хора без образование,мамини синчета,хора с купени дипломи,хора"разбиращи"от компютри,и затова,мислещи се за интелигентни,хора,които се упражняват в пошло остроумие с всички видове псувни-дават акъл кое е истина,кое е лъжа,кое е горе и кое доолу....

57

манол горския

преди 13 години

само попфолк, сръпско и домашна ракия ! матълите и другите п**ери да се ш...т !

56

Анонимен

преди 13 години

избори избори избори