46

J.Lord

преди 13 години

Забранете с закон партията БКП / БСП и проблема ще бъде решен...

45

Анонимен

преди 13 години

Вчера Ди Велт нарече българския министър-председател "мафиот",да не мислите,че Европа спи,европейците си правят сметка,за разлика от българите "вестник "Ди велт" пише, че "В България предполагаемият реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат определени като близки до методите на мафията. "

44

Анонимен

преди 13 години

Не знам ама ГЕРБ си беше най-малкото зло и продължавам да го смятам. Споко - до края на мандата ще се отракат, ще се научат на мурафетлъци от старите ДС кадри - СДС, БСП, ДСБ и ДПС и ще си лапнат втори мандат за наше добро!

43

sk

преди 13 години

Прависа хората!

42

Анонимен

преди 13 години

Ще дойде ред да си прокарат някоя простотийка за рибата или нящо друго там за белите мечки и ние ще кажем - ААА помните ли туй онуи - а вие що мъчите белите мечки ... и така!

41

преход

преди 13 години

Ама кой ни иска..??????за никъде не сме...корупция по всички нива в държавата,кражби на милярди...20 г. тъпчем на едно и също място,и сега още 4 г....пак същото,замръзяват се пенсии и заплати а цените на всичко се увеличава всеки ден,правят се стандарти на месо,мляко,кашкавал сега се подгатвят за хляба и след време ще направят стнадарт и за олиото..защо???ами защото така законно се вдигат цените...това се казва лобизъм,долу герб,сдс.бсп,дпс,атака,всички са едни и същи..крадци ..

40

Българче

преди 13 години

да не мислите ченезнаят за геройчните подвизи на социалиста *** президент и *** кючеци в ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ--или заТРИПЕРА ОТ МАЛОЛЕТНА ДЕВОЙКА ИЛИ З УБИЙСТВОТО НА НЕГОВИЯТ БАДЖАНАК КЮЛЕВ:))))) или ,че има НЕЗАКОННА ТУРСКА ПАРТИЯ ДПС която есъздадена от БКП ДС БСП И СА ЕДНО И СЪЩО

39

TR TURK

преди 13 години

BRAVO NA FINLANDIYA.

38

Анонимен

преди 13 години

Ами как да вярват,след височайшето покровителство на контрабандата,след измислената "експертиза",която само определя,че това били презаписи и за това не може да се каже нищо по-точно,след още по-измисления вот,след натиска върху шефа на митниците,когото даже разплакаха и явно са заплашили семейството му,след апартаментите на ЦЦ,след милионите на А.Иванов и какво ли още не,а,да ,след като стадо биволи си пресичат необезпокоявани границата,а какво остава за хора,как да ни приемат,да не са луди!

37

ие

преди 13 години

абе тия като са разбрали за "ЦАРЯТ" ДЕТО НЯМАШЕ ДА ПРАВИ КОАЛИЦИЯ НИКОГА С КОМУНИСТИ ПЪК ТО ПОСЛЕ ДАЖЕ СЕ ЦЕЛУВАХА С УКРАЙНСКОТО ПИДЕРЧЕ СТАНИШЕВ И ГОЦКО ТРИПЕРЧЕТО СА СЕ УПЛАШИЛИ .............СЪС СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАДЛИВИ КУ-- ВИ НИЩО НЕ СТАВА....НЕ ВКАРАТ ЛИ СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА ДА МУ ПРЪСНАТ...НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ

36

косьо

преди 13 години

Защо ли? Не трябва ли нашите политици наместо да се замерят с компромати, да си гледат задълженията?

35

dogan

преди 13 години

Харун ал Рашидвзел в предвидтова народно предложениеи му дал широко приложение:под всеки балкон - микрофон,на всеки клон - микрофон,във всеки вагон - микрофон,във всеки файтон - микрофон,на всеки кон - микрофон,във всеки салон - микрофон,във всеки телефон - микрофон,във всеки биберон - микрофон...И халифската държава процъфтявавъв възход непрекъснат,защото личният контактс народа е непрекъснат.Да, факт,Под небосклонаосем милионамикрофона...

34

Анонимен

преди 13 години

Бойко е много по-свестен от Берлускони или Джордж Буш, така че да си гледат работата финлетата. Да вземат да изгонят Италия тогав!

33

Анонимен

преди 13 години

kak da ni priemat s taia prestapnost s tia ot darjavna sigurnost te sa navsiakade posolstva medii i t.n.

32

uuu

преди 13 години

eми с президент *** доносникна ДС който назначи половината ДС дипломати ония на кое си да вярват

31

Анонимен

преди 13 години

Европа не вярва на вота на доверие на ГЕРБ.Корумпираното правителство ни завря в ***.

30

Анонимен

преди 13 години

Западнярите не ни щат защото знаят колко *** краде гладен тука и може да се прехвърли при тях където има повече за крадене и е по-лесно защото хората са отвикнали да охраняват всяко ръждясало желязо. Вчера мернах един с колело караше към пункта едно парче стра мрежа - около 5 кг Кой знае кой човечец е останал без ограда!

29

бивш гербер

преди 13 години

Ало образования *** с розовите очила.Когато фактите говорят и боговете мълчат. Как може от 40% от имащите право на глас за Бат Бойко са гласували 60%. Айде образования пресметни колко % са гласували за него. И аз му повярвах и исках да навре в кучиг** крадливата тройка,ама ядец. Само фукня и режене на лентички. Ами да беше станал министър на регионалното развитие. . Призовавам на следващите избор ,живот и здраве всички да гласува с невалидна бюлетина. Защо не приемат закон за бламация

28

Логично

преди 13 години

Финландците ли? Това е достойна нация! Водили са война срещу Съветска Русия и са я спечелили! Този малък и героичен народ е с един от най-високите стандарти на живот и няма никаква причина да симпатизира на държава, която си търпи престъпниците и корумпираните съдии без да направи усилие да ги измете от лицето на земята си. Ако имаха и нашата природа, финландците щяха да направят чудеса!

27

Ха ха ха

преди 13 години

Как ще ни искат?!Хората като видят какъв *** "управлява" държавата ще си изповръщат червата!Ха-ха-хааааааааааааа...Представете си Шутът Боко Тиквата на среща с президента на най-великата държава.Ха-ха-хааааааааааааа...Сигурно ще прави номера пред президента и той ще му подхвърля захарчета...Ха-ха-хааааааааааааа...Не се навеждай много, че вече си стар!ББ *** такъв, да не забравиш да си сложиш в дисагите люта чушка, сирене за шопска салата, краставица за таратор и... ах, да, едно-две мускалчета.Интересно на какъв език ще говори ББ след като и с българския е зле?Покажи му какви мускули имаш.Няколко диска със заснети арести по твоя поръчка ще го впечатлят. Може да те покани да тренираш неговото ФБР. Докато се мотаеш там поогледай местните банки. Може да се наложи да бягате с Цветето. Ще ви трябва сигурен трезор за нейния милиард.Да го накарате да се обръсне, да го научите как се борави с нож и вилица, да не мляска и да не се оригва и да не намига на дамите около масата.