117

Vienna

преди 13 години

Волен-президент! Само тогава ще се превърнем в партньор и истинска граница на ЕС.

116

до Яне

преди 13 години

Яне, пускай нов запис, че умряхме от скука вече. Тъпчем на едно място.

115

кинтата

преди 13 години

До 115 Чий са депозитите? На хора които са продали и последното си късче земя, на гушите от парламента и на т.нар бизнесмени!!!

114

Георги

преди 13 години

На този вот на доверие много хора от ДПС ще подкрепят ГЕРб.. бъдете сигурни в това! В момента ДПС правят изкуствени скандали, за да може Бойко да ги приеме и пак да се докопат до властта.

113

порът

преди 13 години

колкото и да се напъва тиквата или простият цвъ, цвъ, дето го мяза на кокоши г...з, те са пътници, ако не утре то след 6 месеца ако не тогава то след 2 години и дори винету да стане президен той ще си остане най простият човек управлявал България през цялата и история, най- крадливият, най- продажният спрямо националния интерес, абе след врем ще го изучават по исторя и ще го псуват дано само да има живот след смърта та да изгори в ада тоя *** калтак и всияки *** покрай него дгд за герб.

112

До 113

преди 13 години

Отивай на преглед , спешно ти е ... Не си редовен/а...Знаеш ли , колко ми пука за някакви минуси , плюсове...Подвела те е изкуфялата ти глава...

111

Искате ли да има бир

преди 13 години

Искате ли да има бира, за сметка на данъкоплатците, онкоболните, учениците и студентите, пенсионерите, безработните и майките, гласувайте за тиквения герб!

110

>>>

преди 13 години

до 107: И въпреки това банките пращят по шевовете от депозирани пари. Това как да си го обясниме, знайко?

109

да гласуват срещу во

преди 13 години

Тъй като Бирен Бойко настоява неговите статисти, пардон, депутати, да го мразят, значи, за да му угодят и да му докажат желаната от него омраза, те трябва да гласуват срещу вота! Така че, ако вотът бъде отхвърлен, това ще означава победа за тиквения герб!

108

Анонимен

преди 13 години

до109 ,подведе ме в началото и ти сложих плюс ,извини ме но аз съм з а бойко

107

Анонимен

преди 13 години

Политическите инструменти са дадени, за да бъдат използвани и премиерът Борисов е първият министър-председател от много време насам, който постъпва нормално, коментира Филип Димитров

106

АМERIKANO™

преди 13 години

НЕКА ДА ГЛАСУВАМЕ В САЙТА НА БТВ , ЧЕ ТАМ ПОНЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ РАЗБЕРЕ БАТ БОЙКО КОЛКО ХОРА ГО ПОДДЪРЖАТ. И НЕКА ДА МУ ПОКАЖЕМ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!!!

105

e

преди 13 години

NA SLEDVA6TITE IZBORI TOZI S BOLNIQT MAZAK, 6TE GLEDA PARLAMENTA PRES KRIV MAKARON. MNOGO NAROD KOITO GLASUVAHA ZA NEGO, SE OTDRAPVAT OT IZMISLENATA MU PARTIIKA. NEGOVIQT ELEKTORAT RAZBRAHA, 4E TOZI GI PRAVI NA OLIGOFRENI.

104

До алекс

преди 13 години

Tи на коя планета живееш ? Парното скочи , олио , хляб , абе всичко...Знаеш ли колко ми пука за Бойко и Сергей? Знаеш ли колко ми пука за твоите параноично-маниакални изривания?Не ме интересува , в България се живее все по-трудно...Нито ме боли за червени , нито за сини , пембени...

103

до 100

преди 13 години

За това попитай лицето Седефчов - защото той и без да е задържан в чужбина много обича турците ;) Защо ли ? :)))

102

сеирджия

преди 13 години

само за да видя нааканата физиономия на Слави Тр. бих подкрепил ГЕРБ да оцелее.

101

Пътник

преди 13 години

Сидеров не мрази турците, просто такъв му е номера да печели избиратели. Той е поредния *** използващ политиката за лично облаготетелстване.

100

Анонимен

преди 13 години

I ot SINITE ste ima podkrepa.

99

АТАКА

преди 13 години

БОЙКО ИЗИГРА ВОЛЕН :DВМЕСТО В ЕДИН МОМЕНТ ВОЛЕН ДА МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ БОЙКО И ДА СПЕЧЕЛИ ОЩЕ ГЛАСОВЕ ОТ СРИВА НА ГЕРБ. СЕГА ВОЛЕН ЩЕ ГО СПОЛЕТИ СЪДБАТА НА ГЕРБ И ТЪЙ КАТО Е ПО МАЛКА ПАРТИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА СЛЕД ПУБЛИЧНА ПОДКРЕПА НА ВСИЧКИ ПРОВАЛИ НА ГЕРБ И БОЙКО.БРАВО БОЙКО

98

Анонимен

преди 13 години

до алекс:ти от кой цвят си? или ще кажеш, че не си пребоядисан? ***!