134

м

преди 13 години

Мнението ми е ,че грешката е комплексна от няколко човека. Основната грешка на Маджунов е, че го изписал много бързо след операцията и това се е оказало фатално. За съжаление има и некадърни лекари, но има и такива дето са много добри специалисти.Едва ли ще се стигне до затвор, понеже има подпис преди операцията, че майката е запозната с опасността от възможно усложнение.Добра присъда ще е да му се отнеме разрешителното да практикува като лекар.

133

не българин

преди 13 години

пак нищо няма да направите вие българите... приказки приказки и пак приказки ..нищо не става от вас ... живеете с мисълта само за личното си самосъхранение , това което стана не е проблем а просто неприятна новина за вас . затова винаги са ви тъпчели ! излезли са само родителите на пострадалите деца , а къде са другите ?! скапани коментатори това сте вие и нищо !

132

гурбетчия

преди 13 години

За съжаление и тук в Европа е така,за най-малката операция се подписваш,че поемаш рисковете по време на операцията и усложненията след нея!Така никой не може да ги осъди,защото лекарските грешки са оправдани законно като част от рисковете! Много жалко!Съболезнования на родителите и близките на детенцето!

131

м

преди 13 години

М, да и аз съм съгласна с мнението на някои от форума, че не е само вината на лекаря.Питам се,след като е имало и други такива случаи,защо от клиниката не са взели нужните мерки? Защо е трябвало да се стигне до съд, за да се задействат всички институции.Друг въпрос е и защо майката не е потърсила лекарска помощ веднага, след като е гледала как детето кърви и поглъща кръвта си след изписването му. Още един въпрос...през последното му приемане, защо не се е взело и реакциите на другите лекари?

130

6-те дни между прегл

преди 13 години

129 добавен от: АнонименТи си *** /-чка/...Значи чакате майката да се чуства виновна, че лекаря е оперирал детето и като че ли коли животно ???Хора ли сте ???

129

Интелектуалец

преди 13 години

Това по повод моето изказване ли е?Имам предвид, че шефа на ИСУЛ се изяви абсолютно безпринципно, като отначало яростно защитаваше въпросния доктор, те поначало докторите са мафия, защитават се един друг, но въпросния доктор в парламента като видя дебелия, започна да напада колегите си за да си спаси кожата, това говори отлично да моралния му облик!

128

Анонимен

преди 13 години

Каквото е зависело от мен, съм го направила. Когато съм видяла, че детето ми не е добре, съм го завела да го лекуват. Не е моя вината, че те не си свършиха работата както трябва---------------------- Интересно какво си правила през 6-те дни между прегледа от Маджунов и момента, когато си видяла, че детето не е добре...

127

българин

преди 13 години

Като мрънкате толкова защо ходите на лекари. Събирайте пари и марш в чужбина да се лекуване или правете като мен- лекувайте се вкъщи. хем ми боли, хем ви сърби-хем ги плюете, ако стане сериозно бягате при лекарите.

126

MP42

преди 13 години

Много добре казано !

125

Controler

преди 13 години

Не само некадърниците трябва да се уволняват и наказват! Ами и тия който в случая са получили предишните жалби от потърпевши и не са взели никакви мерки! Те са не по-малко ВИНОВНИ за тази трагедия, как мислите?

124

8-ия ден

преди 13 години

Сещам се за една страна, където за лекарска небрежност, довела до смърт се наказва със смърт !Наши лекари бяха много години заложници там.Как ли щеше да бъде квалифициран този случай в онази страна и как щеше да е наказан лекаря ?Сещате се всички....

123

бай Петко

преди 13 години

За какво им плащаме на такива некъдърници,...нямам думи...

122

120 - ПАТРИОТЕ,

преди 13 години

Кви съдии в Абсурдистан, дето всичко е навързано като свинвски черва - главен и любим принцип на майката столетница, обгрижваща вампирски своите свидни чада вампири. Нацията чезнеше бавно, но сигурно благодарение на грижите на столетницата. А при вампирската демокрация вече дори никак бавно, но още по-сигурно.

121

8-ия ден

преди 13 години

Затвор и отнемане на лекарските права на д-р Михаил Маджунов доживот това поискаха близки и роднини на 4-годишната Гергана ИлиеваТОВА Е И СПРАВЕДЛИВОТО !Но детенцето няма да го върне никой, нито родителите ще има кой да утеши !ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЛЕКАР, КАТО И ЛИПСА НА ЛЕКАРСКИ И ЧОВЕШКИ МОРАЛ !

120

Gen

преди 13 години

Никога не е късно да се започне - ако и този се отърве утре ще е не някое друго дете - може и да е вашето.

119

ПАТРИОТ

преди 13 години

Ако през изминалите години СЪДИИТЕ си бяха свършили работата по случаите с десетки погубени деца, сега това дете щеше ДА Е ЖИВО!!! Оставяйки докторите безнаказани, те убиват нашите деца!!!

118

dido

преди 13 години

ei jalko mnogo jalko za deteto ot tuk natam ve4e vsi4ko e besmisleno i tova 6e potune kato vsi4ko ostanalo vuv ........

117

Съни

преди 13 години

Знаете ли кой е истинския убиец не детето? Това е съдията, който няма да осъди виновника!!!

116

до мики 1

преди 13 години

Да пази боже, ама ако съм на мястото на бащата, онзи тип ще си приготви житото.И няма да ме спре нищо.

115

Ваня

преди 13 години

Смьрт за алчния убиец на деца!Отнемане на правата за 1 год. не е никакво наказание!След това ще продьлжи да убива, ще убие и други.Жалко,че няма справедливо наказание за него.А и не е само той-има още лекари-убийци , които" работят" безнаказано.ПРОТЕСТ!