184

Анонимен

преди 13 години

kostov koi te broi za jiv be *** smotan

183

Анонимен

преди 13 години

Абе пука му на черния на Костов,ами ние трябва да сме притеснени,че тези ша са оакат и те и пак може да дойдат онези комунярски *** и тогава ша ни отпишат вече отвсякъде...

182

дреме ми

преди 13 години

Костов наистина е притеснен, но от това че идват избори, а той ще остане извън парламента.

181

Анонимен

преди 13 години

Абе добре,но не сме дорасли да оценим такива политици като Костов,много простотия има в този народ и като почнеш от царедворци,*** и разни други ***,много малко читав народ остава..

180

Анонимен

преди 13 години

Малии,сега гледам Слави,ако това е вярно,голяма издънка за бат Бойко...Абе тези хора уж са били в полицията и то навъзлови неща,как може така да се дънят..Май много хляб ша изядат ,докато стигнат Костов...не знам за вас,но следващия път ще гласувам за Костов,пък нека си разправят че нямало да влезе в парламента,то май само той е за там..ама и аз като повечето трябваше да се подхлъзна по царе ,полицаи и други пионки на ***...

179

Bart

преди 13 години

Skoro prikazwah s edno priatekche na temata Kostow i toj kaza che mnogo go mrazel shtoto faliral mnogo predpriatia. Ne mopjah da mu obiasnia che towa biaha obrecheni falirashti predpriatia w koito dyrjawata naliwashe ejemesechno subsidii koito izlitat prez komina.

178

Анонимен

преди 13 години

Костов, не съм ти фен, но за днес, евала ! Много адекватно изказване, браво...ако продължаваш така, имаш 1 глас в повече.......

177

dedo

преди 13 години

Г-н Костов, на вас кой ви даде думата? Как добре си мълчахте, след като ви свалиха от власт и разцепихте СДС на две! Не сем ви питали, не сме ви давали думата! Отивайте при царя, Яне, Виденов, Станишев, Доган - на позорната страница от миналото на България!

176

Гаргалчо

преди 13 години

Къв командир е тоя гърбав *** миризлив.

175

фондация Сапио

преди 13 години

Командира явно много се притеснява,че за окрадените от него и дружинката му милиони лева/как иначе да си обясним фирмите,бизнеса,банковите сметки,луксозните им имоти/никой-никога няма да му потърси сметка.Но да не бъде толкова сигурен.Гнева на народа е огромна сила.

174

Анонимен

преди 13 години

Какво толкова? Костов не го ли отстраниха комунистите, чрез царя. Сега и Бойко. Харесвах управлението на Костов и Бойко имаше желание. Средностатичстическия българин усещаше, че няма пропаст между управлението и хората. При комунистите винаги бе ужасно. А никой не е светец, помнете.

173

Анонимен

преди 13 години

Незнам и на мен ми е жал за Бойко. Ако Алексей бе в затвора - дали щеше да се случи. Ами казал, да бутилира само произведеното. Ако е само това, какво толкова се вживяват. Бойко може да е бил всякакъв, но е пич!

172

коня пешо

преди 13 години

иване кажи си ,голям страх те дръсти да не те четат и тебе ,а крадецо ,истина искаш ,а ,дано са фалшиви .абе *** ,фалшив разговор де си чул бе ***

171

:-(((

преди 13 години

Гледах го бойко днес, как отговаряше в Народното събрание и ми стана жал...Явно човека наистина иска в България да се случват хубави неща, но няма шанс.Не го харесвам, не харесвам и простотиите на Цветанов, но и не одобрявам гадните номера. Има шанс този човек само ако се вслуша малко в това , което му препоръчват от другите парламентарни групи, но пустото му себелюбие ще го затрие. Жалко, мноооого жалко...

170

Притеснило се

преди 13 години

Бе Ванката Костов така се притеснил, че черна пот избива.Брие Ванка не се притеснявай, я виж твоя авер Яне как не се притеснява, Станишката и тя не се притеснява -- усмихната. И ти вътрешно се смееш, ама си сложил маската.Напред Командире, лъсна ти черния *** (черната душа)

169

Спонги

преди 13 години

Ako ББ се беше вслушал в една стотна от това което му казва Костов, сега нямаше да изпада в тгакива тежки ситуации. Когато си със самочувстеие без покритие и за теб Костов е Гаргамел, тогава ти остава само един полезен ход, вади ОСТАВКАТА от джоба. Нали е написана.

168

Трайчо от ЧИСТОТАТА

преди 13 години

Браво, доживяхме, сини и червени, в компанията на *** Яне, в един глас! Браво Ваньо, браво седесари! Браво и на теб пловдивски ДУПЕДАВЕЦО-ДЕПУТАТ !

167

биби

преди 13 години

Яне Яне лъже. Политическият съвет на РЗС не е вземал решение да се иска оставката на премиера Бойко Борисов. Това каза Атанас Железчев, член на съвета, цитиран от БЛИЦ.

166

Анонимен

преди 13 години

до БГ защо БСП да вкарва Костов в затвора? той колко комуниста вкара? той ги направи милионери а ти 100г. затвор, мисли малко.

165

Анонимен

преди 13 години

"Гаргамел" се моли записът на" Мутрата" да излезе монтаж.С такива нежни имена се обръща един към друг двамката преди изборите.Сека Костов защо се прави на учуден от това ,което чува