120

до Червените

преди 13 години

Както винаги сте негативни , носещи дяволското поощрение, създаващи разединение и подмолни акции, стимулиращи антиродното и Българското.Страх Божий имайте за Бога.

119

bg.

преди 13 години

България вече е друга!!!!За първи път от 20г. насам българският народ се управлява от честен,почтен и благороден човек!!!Вече компроматите и конспирациите не вършат работа на бившите агенти от ДС!!!Мамицата ще им разкатае на алчнити,нагли,безкруполни и крадливи политици!!!А те повярвайте ми са навсякъде и в ДПС,БСП,СДС,ДСБ,РЗС,НДСВ.Добре че в Герб като надушим някой нечистоплътен вън и на прокурора.

118

Ай сиктир

преди 13 години

Цецо - шеф на митниците! ЦЕЦО - шеф на Шенгеня! ЦЕЦО - Министър на вътрешните работи и народното здраве!Цецо - Президент! Цецо-политик на годината - ха-ха-ха!!!Ай сиктир

117

коко

преди 13 години

Социалистите с подкрепата на сините си изпълниха мисията.Качествено ограбване на народа.Качествено опростачване на народа.Качествено емигриране на народа.Разруха за България.Е постигнаха го,за 20 години.И на всичкото отгоре Бойко бил виновен,че хората били бедни.

116

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ ЦЯЛАТА ПРОДАЖНА ГЕРБЕРСКА ШАЙКА!ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРАТИМ И ТИЯ В ИСТОРИЯТА!НО НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ И БСП ВЪВ ВЛАСТТА!ДОЛУ БОЙКО БОРИСОВ!ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА ЗА НАЙ-МАЛКО 10 ГОДИНКИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ!СЪЩО И НАЙДЕНОВ ЧОВЕКА НА ДПС СЪЩО В ЗАТВОРА ЗА ТОВА ЧЕ ДОПУСНА ВНОС НА ПШЕНИЦА!ДОЛУ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!ХАЙДЕ ДА СЕ ВДИГАМЕ И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ТИЯ ***!

115

Ушев Цецо

преди 13 години

Цецо - шеф на контрабандата!

114

Анонимен

преди 13 години

Анонимните гербери в парламента ....браво ! много точно ! право в 10ката

113

Анонимен

преди 13 години

Морал и мутра....хахахахаАкъл и липса на образование....Сеир и истинска работа...Къдети драги ми хумористе. Моралът е за еволюиралите, които спазват общи правила поради общи ценности. Такова нещо у мутрите няма. Има само вакуум, наглост и жажда за власт и пари.

112

babavi

преди 13 години

Анонимните гербери в парламента юнашки се хвърлят да защитават любимеца на Господаря си. Също както Го защитиха от разследване по скандала с "ония шест апартамента", така ще Го спасят и сега. Във всяка нормална държава политическият морал не би Му позволил да остане министър (и изобщо политик), но за съжаление това е България а ГЕРБ е просто поредната партия, неотличаваща се по нищо от всички останали.

111

Анонимен

преди 13 години

Тоя грозен, но много нагъл, *** и безочлив плаши - не стига, че за охраната му отиват сума ти и пари (щом само в парламента !?! се движи с 6 гавазина, а сред народа - с поне взвод такива, може би заради "народната обич"), а вече цял ГЕЙБ го защитава; та ако е толкова слаб - да влезе в някоя институция за такива, които не могат да се оправят сами. най добре е на 4-ти км или да вземе да се скрие под полата на Фидосова за по-евтино. Във втория случай се моля тя да се изпусне само веднъж!!!

110

Х

преди 13 години

В известен смисъл съм доволен. Така, младите писачи във форума, ще се запознаят с понятия като *** и болшевики!

109

Анонимен

преди 13 години

"Членовете на здравната комисия разясниха, че се занимавали с глобалните проблеми в системата на здравеопазването."Тези освен да вземат пари като членове на тази комисия не правят нищо.Здравеопазването все повече се скапва,те се занимават с "глобални проблеми" на бабина и трънка.

108

harko

преди 13 години

Ами 4е нека се излагат бре лошо няма,да си я карат ама ще си заминат както се е слу4ило със всеки досега. Имат 4 ри години след това по милионите ще ги намериш,заблудо

107

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИТЕ ***.МУЗИКА ЗА УШИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ.

106

Анонимен

преди 13 години

Форма на спецсъд има в Италия но в СЪВСЕМ друг формат.Единствената специализация в повечето страни в ЕС се прави на ниво СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА.В Испания има спец съд само относно ТЕРОРИЗЪМ.

105

УШЕВ

преди 13 години

ЯЗ СИ НЕАМ *** И СЪМ ВОАЬОР АМА ПИЩОВА МЕ ПРАЙ мЪЖ И МИ Е КЕФ ДА КИРИЗЯ КАК СЕ СЪВОКУПЛЯВА НАСЕЛЕНИЕТО!!!

104

Анонимен

преди 13 години

ХОРА, ВРЕМЕ Е...

103

до 96

преди 13 години

Компроматна война ли ?Ти знаеш ли какво е компромат ? виж в тълковния речник моля.... защото факти описани в официални документи и целенасочени крити и покривани не са КОМПРОМАТИ ....със здраве

102

Ушев Цецо

преди 13 години

Цецо - шеф на митниците!

101

do 103

преди 13 години

Спецсъда го имаше (не знам дали още го има) в Италия. Страна от ЕС.Съвсем друг е въпросът дали ни трябва в този му вид и с тази норматовна база.