446

ГЕРБ(ДС)КОМУНЕТА

преди 13 години

ГЕРБ ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК... КРАДЦИ ГНУСНИ, ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА!? СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА...))

445

Ай сиктир

преди 13 години

Цветан Цветанов е бил волнонаемен служител в VII-мо управление на ДС. Не е било нужно да бъде вербуван, защото просто е бил на трудов договор с ДС. По-късно след завършване на задочното си висше образование е щял да бъде преназначен за офицер, защото в ДС по това време вече не се назначаваха офицери без висше образование. Палачинката обаче се обърна и Цветанов стана ДЕМОКРАТ. ТОВА Е ИСТИНАТА Ай сиктир

444

Ай сиктир

преди 13 години

no more

443

Иван

преди 13 години

БСП да публикуват имената на всички които са работили в това Централно информационно организационно управление.Всички колеги на Цветанов трябва да са били от ДС.Като са казали А да кажат и Я.Защо е тази избирателност.

442

ТЪЖНА КАРТИНКА

преди 13 години

Много ми е ТЪЖНО, че умствените способности на една значителна част от сънародниците ми достига само за да повтарят като папагали пропагандните номера на Боко *** и Цвъчко Апартамента !

441

ДС МУТРИТЕ

преди 13 години

ВРЕМЕ Е ШАРАНИТЕ - ЗАКРИЛНИЦИ НА ДС МУТРИТЕ ДА СЕ АКТИВИРАТ В ЯРОСТНО ПЛЮЕНЕ ПО ДЕМОКРАТИТЕ,НАРИЧАЙКИ ГИ КОМУНИСТИ!

440

*)))))))

преди 13 години

Бойко и Цецко, закрилници на мутрите и червената олигархия - провеждат геноцид над собствения си народ...*)))))))

439

ДС В ПРАВИТЕЛСТВОТО

преди 13 години

ГЕРБ - сбирщина от досносници на ДС , фуражки мухлясали , но богати / какво става с алексейчо- шефа на общинарите ?? / , мутри-от охранителния , тимаджийчета и най- важното - ЦЕНТЪРЪТ на управление , на "мозъка" им е ПАК в Правец !! )))

438

Анонимен

преди 13 години

А стига бе, през 1987 г ЦЦ е работил като оператор на ЕИМ, представяте ли си -Цецко с перфокарта въвежда данни в Електронно Изчислителната Машина на Държавна сигурност.. ааах ,майтап,.Да дойде Холивуд...

437

Анонимен

преди 13 години

Интересно защо Цецо се е скрил като мишок и не излезе и да каже още като излезе новината,работил съм това и това.Явно му трябва вре за да изгради що годе свестна версия.Когато излезе новината за апартаментите единия ден говори едно,следващият друго на края започна да разправя трето.Просто се омота като маче в калчища.Но явно и тук нещата не са читави както и с апартаментите му,тъй като тази новина че е работил в ДС излезе още преди около 2-3 седмици,а той мълчи като комунист на разпит.

436

Mickey

преди 13 години

До 438"старшинка ,носач на папки по коридорите ,учител по физическо ,малииииииииии,и после като му тръгна една картаааааааааааа, КОНСУЛТАНТ,ГИНЕКОЛОГ ,тънък спец ,спестил многоооооооооооооо кинти ,абе омръзнаха ми тия шменти капели ,"Не забравяй кой е татко му - ДС шофьор и гъ..лизец на Шопов ! С белязани карти лесно "тръгва карта" ! Гордоста на тати:))))

435

хахаха

преди 13 години

ЦЕЦО(ДС) С МНОГОТО АПАРТАМЕНТИ!!!!НЯМА ***(ДС) - БЕДНО! ИЗСМУКАХА БЪЛГАРИЯ! А ШАРАНИТЕ В ГЬОЛА!

434

До МЕРИ, N 427

преди 13 години

Мери ти спечели жълтата фланелка на форума, не, цял жълт юрган. ЦЦ и оператор на ЕЛЕКТРОННО-ИЗЧИСЛИТЕЛНА МАШИНА.с образование - физкултурник. Браво още един с диплома "калинка" ама това било стар ченгеджийски номер. Браво МЕРИ, ех Мери, Мери... ЦЦ-оператор на ЕИМ.

433

clearly

преди 13 години

Цветан Цветанов е бил волнонаемен служител в VII-мо управление на ДС. Не е било нужно да бъде вербуван, защото просто е бил на трудов договор с ДС. По-късно след завършване на задочното си висше образование е щял да бъде преназначен за офицер, защото в ДС по това време вече не се назначаваха офицери без висше образование. Палачинката обаче се обърна и Цветанов стана ДЕМОКРАТ. ТОВА Е ИСТИНАТА

432

clearly

преди 13 години

До 423 Не е точно така както сте писали а ЦИОУ.В края на 1968 г., три години след изваждането на ДС от МВР и отделянето й в самостоятелен комитет към Министерския съвет, експериментът завършва с връщането й в МВР. През 1969 г. Първо и второ управления на Държавна сигурност са издигнати в главни управления. В структурата на ДС през 1967 г. е включено ново V-то управление за борба срещу идеологическата диверсия и противодържавни прояви. През 1979 г. Управлението за информация и анализ в МВР, обособено през втората половина на 60-те години, преминава в структурата на ДС като Седмо управление под името Централно информационно организационно управление (ЦИОУ). В този вид структурата на Държавна сигурност се запазва до закриването й в началото на 1990 г.

431

марчо

преди 13 години

старшинка ,носач на папки по коридорите ,учител по физическо ,малииииииииии,и после като му тръгна една картаааааааааааа, КОНСУЛТАНТ,ГИНЕКОЛОГ ,тънък спец ,спестил многоооооооооооооо кинти ,абе омръзнаха ми тия шменти капели ,НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ ,КОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА

430

феро

преди 13 години

така е,наистина е много мръсно и червиво човече.герб трябва по-внимателно да си подбират кадрите

429

Анонимен

преди 13 години

Държавата се "ръководи' от една мутра(ДС)БКП със съветник агент-хулиган(ДС)БКП СОТИР Сидеров...*)))))))А ние БЪЛГАРИТЕ искаме ПРОСПЕРИТЕТ...*)))))))СРАМНО - ТА ЧАК ЖАЛКО!

428

МАФИЯТА

преди 13 години

Сведохме корупцията до минимум - аз, Цветелина, Стенли, Котараците, в последно време и Танов и още един много, много тесен кръг. Искам стадото да изпадне в тих *** възторг и по възможност по-дълго да запази мълчание.

427

ор

преди 13 години

..."влязъл маркшайдерство в Минно геоложкия институт"... То Кирчо, или родителите му, са хитреци! Маркшайдер, сладка лабота! Почти не слиза, на 200м., под умрелите, хем -ва категория труд!