35

Не и трябва...

преди 13 години

Те такива не знаят какво е срам. Цял живот лъжат, крадат и използват честните хора. А най-лошото е, че в България на такива им се разминава, дори когато истината за тях стане обществено достояние.

34

Ъ1

преди 13 години

Абе кога ще има конгрес на ГЕРБ ? Не е ли време за лидер на ГЕРБ да изберат Калинка Илиева ?

33

Анонимен

преди 13 години

Как да имат мнение и позиция за Калинка господата и госпожите депутати от ГЕРБ та ГЕРБ е ЕАД на другаря Б.Борисов и без да им е наредено не смеят и да мислят

32

Анонимен

преди 13 години

Смърт за лъжливите гейберастни мутрокомунисти!!!Тежка,бавна и мъчителна!!

31

Вкалинчено положение

преди 13 години

Калина е новият символ на България - некадърна, лъжлива, с фалшива диплома от Западна Европа, интригантка, но с тати приятел на Вожда !

30

Анонимен

преди 13 години

Поредната проява на прозрачност типичнпо ГЕРБ стил ... А то не беше нов морал - прозрачност - тинтири минтири шменти капели и тнт ...Но най лошото е че вече не ни и учудва ...честито ...

29

антикомунист

преди 13 години

Прав е господин Атанасов.Нищо добро не ни чака с тези парадажии и самовлюбени некадърници.

28

Елена

преди 13 години

Не знам, ама ако аз бях на мястото на тази и исках да остана в Бг, щях да си сменя името, фамилията и пол- то с такъв срам живее ли се? Друг е въпроса, че май си е направила операция по премахването на чувство на срама.

27

Боклукомраз

преди 13 години

Поредният скапан, лъжлив, безочлив ***! Това, че не е единственият такъв, не означава, че трябва да й се размине. Щом можем да реализираме рекордни активности под формата на пропити с нечовешка омраза атаки срещу цялото лекарското съсловие, можем и да не отминаваме равнодушно такива нагли подигравки и гаври с обществото ни.

26

Анонимен

преди 13 години

Този на снимката какво си мисли "Ех.. режа лентата и после ще чу..м нещо младо..." Илиевата си мисли "Колко си обичам работата, ту работя с него, ту с онзи батко от ОЛАФ. Всички ме обичат !"

25

Анонимен

преди 13 години

Болен Сидеров има "дипломи" още от Раднево, Карлуково и Хаджи-Димитрово.

24

Анонимен

преди 13 години

Ти па си многу убав!

23

Анонимен

преди 13 години

Затова пък Волен си има съвсем истинска дипома - от техникума по фотография в Ямбол! И тоя човек се натиска да управлява хахахахахааа

22

Гербер

преди 13 години

Абе Калинка не е толкоз лоша, читави *** правеше, дет се вика по ноти, а и даваше да я *** в ***, ама заради пустите германци се разпърдя работата с фалшивата и диплома и Боко рече-"бе аз да не съм си намерил имиджа на Батман на пътя, дай да я махам таз *** докато е време, освен туй зарад нея и Цецка Карагьозовата вече ме греда като прасе-горелка и усещам, че ще ям кривата кратуна", ама добре се ебеше де, кадърна мадама, все едно ГЕРБ я е назначавал, а не тройната коалиция!

21

Д

преди 13 години

Вината със сигурност не е лична, конкурсът явно е манипулиран. Въпросът е кой се е обадил и натиснал за Калинка, чиито баща беше шеф на пожарната в София, а майка й е началник-отдел в дирекцията по данъчна политика във финансовото министерство. Явно е някой от министър нагоре. Този въпрос ще остане без отговор, ще остане само да се досещаме и предполагаме. Управляващите нямат грам интерес истината да излезе наяве, за Калинка последствията ще са максимум условна, но и това не е сигурно.

20

Анонимен

преди 13 години

НЕРЕЗИТЕ ОТ ГРОБ И "А,ТАКА" ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГРУХТЯТ! ИМАШЕ ЕДНА ХУБАВА МАЦКА ПРИ ТЯХ И Я ИЗГОНИХА ЧЕ БИЛА С ФАЛШИВА ДИПЛОМА, ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА. СЕГА ДА СЕ РАДВАТ НА ФИДОСХАНЪМ.

19

Анонимен

преди 13 години

Дъни се маика ти!

18

Анонимен

преди 13 години

"Миро Калинка си клатеше" - народна песен от Герберския край.

17

Анонимен

преди 13 години

А дали ще върне парите, които е взела а г-да депутати?

16

Анонимен

преди 13 години

В случая не си прав. Найденов е на амбразурата като Александър Матросов, за да брани Величието. Върху Величието не трябва да пада никаква сянка.