160

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ = НАГЛИТЕ = КРАДЦИТЕ = МУТРИТЕ

159

Анонимен

преди 13 години

Този *** на снимката (вдясно) е вицепремиер и министър на ВР.

158

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ ! КАКВОТО И ДА НАПИШЕТЕ НЕ МИ ДРЕМЕ ,ПАК ЗА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАМ

157

Анонимен

преди 13 години

"Същия този тип залови "Наглите", залови "Килърите", спря магистралните грабежи и беше първия който открито се изправи срещу Октопода " Това не се ли върши от полицията? Или Физкултурника след работно време като нинистър кара втора смяна като полицай? А "Наглите" бяха заловени новмври миналата година, и това е по-скоро наследство от тройната коалиция, Боко & ЦОко само обраха лаврите за нищо работа. Октопода нокой, освен Цоко не знае какво е. Магистрални грабежи, такива каквото имаше началото на 90-те няма поне от 7-8 години, изключая епизодични случай. Нищо не е свършил Цветанов, освев да ходи по телевизиите и да "превърта Рубикона"

156

лошо

преди 13 години

То е ясно, но ще ни зобят още доста време.. Па си и мисля, че току-виж, решили да няма избори...

155

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са си много готини герберасти.

154

Иван

преди 13 години

Хора,по миналата вечер по телевизия СКАТ в предаването където гостува политолога Валентин Вацев показа данни от проучване на независими и коректни социолози и според допитването ГЕРБ/ГРОБ/ губи изборите,Велизар Енчев водещия каза " това е прекрасна новина,Ако изборите са днес ГЕРБ/ГРОБ / губи" но Вацев го поправи " Да,губи катастрофално". Не се отчайвайте граждани,хората се осъзнаха,но не трябва тези некадърници само да си подадат оставката,а съд за националната катастрофа до която ни докараха !

153

Анонимен

преди 13 години

Никога повече ГЕрП.

152

Анонимен

преди 13 години

ПРОВЕРКАТА Е ВИСША СТЕПЕН НА ДОВЕРИЕ ,ПО УМНИ ХОРА СА ГО КАЗАЛИ И АЗ ТАКА ЗАДА РАЗБЕРА ДАЛИ ЖЕНА МИ МИ ИЗНЕВЕРЯВА ЩЕ ПРОВЕРЯ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА ,НО ТОВАА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ Я ОБИЧАМ .....АКО ВСЕ ПАК Я ЗАЛОВЯ В ИЗНЕВЯРА ПРОСТО СИ ВЗЕМА ТОРБИЧКАТА И АДИО ,И КАКВО СЕГА ЗА ТОВА ЧЕ СЪМ Я ПРОСЛЕДИЛ ЗАПИСАЛ ,ФИЛМИРАЛ ЩЕ МЕ ОБВИНИТЕ ЛИ В НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ

151

Анонимен

преди 13 години

Otrepa me ot smqh .... bravo

150

али

преди 13 години

Цецо стига плямпа ,стига лъга ,спри да крадеш и се махай. Пфу.

149

Ето приятеля на тикв

преди 13 години

Свидетели на кървавата драма в Габрово все още не са дали показанияВладимир Иванов е бил намушкан с нож, преди да прободе Михаил Ганев. До тези данни достигна екипът на Тв 7 - репортерът Владимир Иванов (има съвпадениe на имената с обвиняемия) и операторът Томислав Михайлов, по време на своето разследване в Габрово. Тези разкрития могат да доведат до обрат в процеса срещу 31-годишния работник, който вече втора седмица търка нара в габровския арест. Ето и разказа на приятелите на Владимир Иванов, които са присъствали на инцидента, както и на свидетел, който пожела да остане анонимен засега, но бе заснет от камерата на Тв 7. Според тях спорът е заради жена. Силно развеселена, компанията на Ганев пристига от съседна дискотека. "Скандалът започва в бар "Текила". Приятелят на Мишо Ганев - Мирослав Ботев, започва спор с Владимир Иванов. Скандалът се пренася и извън заведението. Там компанията на Ботев сваля на земята Иванов, който се опитва да отвърне на ударите. Владо е настоящ бодигард. Изкарва си хляба с тази работа в Испания. В мелето последен се включва Михаил Ганев, който хвърля Иванов върху паркирал до заведението автомобил По време на схватката се появява нож. Според приятелите на обвиняемия този нож не е негов, а на компанията на Ганев. Отбранявайки се, Владо е порязан по ръката от ножа, но успява да го изтръгне. В този момент върху него е цялата група на Ганев, а борецът остава най-отзад. Високият и здрав Владимир Иванов успява да нанесе няколко удара с ножа при самоотбрана, при което най-сериозно е ранен Ганев, който е на ръка разстояние в този момент. Ножът все още не е открит. Ако хладното оръжие бъде намерено, ще има отговор на много висящи до момента въпроси. Градската легенда за инцидента пред бар "Текила" обикаля Габрово още от деня на самия инцидент. Форумите са пълни с мнения, че това, което се разказва в медиите, не отговаря на истината. До момента не са разпитани приятелите на Владимир, които са били в заведението. Адвокатите на обвиняемия обаче работят в тази посока и се очаква до края на тази седмица техните показания да бъдат свалени. Роднините на Иванов питат защо не му е било издадено медицинско от съдебен лекар след като той има прорезни рани. Мирослав Ботев е известен в региона не само като бизнесмен, но и като момче с пари, което има буен нрав и често създава проблеми по нощните заведения. Той и брат му се занимават с хазартен бизнес и притежават редица казина. Приятелите и роднините на Владо твърдят, че в момента разследващите отклоняват вниманието от Ботев, за да излезе чист от скандала. Ботев пък се опитвал да окаже натиск върху свидетелите. Автори във форумите го сравняват с Братя Галеви, но на територията на Севлиево.

148

Анонимен

преди 13 години

g-n ministar------ tik-tak...tik-tak...tik-tak

147

До герберастите

преди 13 години

Какви СРС-та, молете се да не изкарат банковите сметки на Цветанов, Борисов и другите герберасти.Има да виете по комунистически...

146

Анонимен

преди 13 години

А на Бойко любовницата да не би да е от сините назначени милионери, а. Само последният й дял, който продаде през декември е 141 млн. Откъде тези пари според теб, бе умнико. От много кадърност, щото е на Вожда ти любовница или от ДС-татенцето и наркоканалите, контролирани от Мутрата.Аман от *** народ в тази България.

145

Спортен коментатор

преди 13 години

Нашата правителствена гарнитура се е подредила във формата на тъпоъгълен триъгълник и атакува политическите си противници с най-тъпия си ъгъл.../на снимката/

144

БЪЛГАРИН

преди 13 години

КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ОПАЗИШ ВЕДОМСТВОТО ЗА КОЕТО ОТГОВАРЯШ ОТ ИЗТИЧАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ - ИЗВОДА Е ЕДИН - НЕКАДЪРНИК.ИМАШ ТОЛКОВА ВЛАСТ И НЕ МОЖЕШ ДА Я УПРАЖНИШ ДА ОПАЗИШ ВЕДОМСТВОТО СИ ТО КАК ЩЕ ОПАЗИШ ДЪРЖАВАТА. ЯЗЪК ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАСВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ.

143

Дени

преди 13 години

Сигурно не са от вчера или днес. Но нали до сега е нямало ефективна борба с престъпността .Нали дойдоха с нова мисия ,за разлика от тройката крадци , нали се бием в гърдите ,че ги ловим .... и т.н. И как може да кажеш ,че увеличението на корумпираните по високите етажи е добър показател. А заявките за нов морал къде отидоха . Или пак някой е виновен ,че искат да крадат и взимат подкупи. Съвсем нелогично .И преди имаше обвинения и преди имаше корупция и точно за това си отиват.А наглостта

142

Ето това е Герб

преди 13 години

За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 18 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.

141

Анонимен

преди 13 години

Какъв Шенген искаме, като за собствените си разработки не можем да кажем кой е имал достъп, законни ли са, кога ще се унищожат и т.н. Преди година бях бесен на студентите, че искат видеонаблюдение в Студенския град. Като всички искат Биг Брадър посоката е ясна. Дано поне включат Оруел в училищната програма! Понятието човешки права явно се разбира до това, стоката да има цена, защото всичко се оценява в пари и толкова. За какво им са на всички замесени пари, като едно елементарно достойнство им липсва. Отвратителни истории, друго не мога да кажа.