59

Наакан

преди 13 години

Пепс,аз специално съм чист, като сълза дори и по-чист, но няма как да те убедя в това. Роден съм в нормално семейство, учил съм, работил съм, плащам данъци, не съм задържан, осъждан, а и нямам дори точки отнети според Правилника за движение МПС. Винаги съм се осигурявал на действителните си доходи. Рушвети не съм давал, а също не съм получавал. Имам семейство, деца и не ги бия, не изневерявам на жена си, не пия, не пуша и т.н. Чист съм, като сълза на кошута. И с политика не бих се занимавал...

58

MP42

преди 13 години

Танов: Подслушват ме от март 2010 г.От март миналата година, по определени събития си направих извод, че няма как информация за мен да излезе в публичното пространство, без да са подслушвани мои разговори. Той даде пример как е разбрал, че го подслушват."Мои лични разговори, примерно, между съпругата ми и мен, обсъждане на жилищен проблем, го има в сайт. И това е само между мен и нея воден разговор по телефона, което ме е навело на мисълта, че мои разговори се слушат "

57

Колт

преди 13 години

Има натиск за назначения, ама той не е за контрол на контрабандата :))) Иначе се хващат огромни пратки, но по доклад на Европол контрабандата в БГ е нарастнала близо 3 пъти :)))) Митниците и ГПК работят перфектно, само дето държавата ни е разграден двор и кой както си иска си минава или си прекарва каквото си иска. Правителството е отличник, но ония пък не ни щат в Шенген :)))

56

да ама не

преди 13 години

всички тия измекярщини са си чисто милиционерска постановка,създават напрежение,и като се ритат атовете накрая ще го отнесат магаретата и айде добрия матриял пак доволен и в галоп към урните,а и големите братя може да ги похвалят,и вълка сит и електората цял,нещо ми понамирисва на хунта,да гласувам ли,да ,маа не,в тая държава всякогаш на власт е милицията,нема значение под какъв цвят.

55

Анонимен

преди 13 години

След поредния неуспешен компромат червените хиени пак остана с пръст в устната кухина. И така ще бъде винаги, когато с долните си лъжи се опитват да манипулират обществото. На червените краката са къси!

54

пепс

преди 13 години

Добре де, наистина не могада разбера какво толкова, някви уплашени *** и РЗС пускат компромати, защото ги е страх за някакви си апартаменти. Ми общата площ на тези апартаменти сигурно е 200 квадрата.. Плюс това човекът е работил не една и две години. И не можеш да ме убедиш, че ти, примерно, си чист като детска сълза.А ЗАЩО НЕ СЕ ЗАДЪЛБА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ИМОТИТЕ НА ла*ното ГОЦЕ и свитата му?! ЗАЩО? А се цикли на някакви недоказани компромати за Цветанов? Защото ги е страх от него!

53

PENE

преди 13 години

Тия вече съвсем станаха за смях ! Първо се опитваха да ни обяснят , че е най-нормалното нещо да те подслушват ! После , че нямат нищо против това ! А сега , че някоя частна групировка го прави - а не МВР-то на Цецко Таралежа !Е освен феновете на Тиквата , има и нормални хора в тая държава , които все още могат да мислят - не ни птавете на маймуни моля ! ! !А колкото до тия самозабравили се *** - Фидосова-Фадромата и Менда -Мента - направо нямам думи ! Боко те са "в издънка" - ДА СИ ХОДЯТ !

52

Анонимен

преди 13 години

герб и бсп са "партия" не го ли разбрахте?

51

Клаус Шванц

преди 13 години

Рейтингът н аГЕРб се топи не с месеци, не със седмици, а с дни!Социолозите не могат да насмогнат. Докато обобщят резултатите, и те вече са се променили надолу.Напролет ГЕРБ ще се изравни с БСП. И тогава най-после двете партии ще се обединят отново.

50

kapo

преди 13 години

Гейберите кръв пикаят. Кеф.

49

Наакан

преди 13 години

Спешно трябва да си ходят ГЕРБ и нека танковете да дойдат, аз лично нямам нищо против. Като знам обаче какви *** са ни и военните ... пак кофти! Дали няма някъкъв начин да се въведе политически борд!??? Вижда се с просто око, че въведения Валутен борд работи безотказно вече почти 14 год. Стигам до заключение, че ПОЛИТИЧЕСКИ БОРД е спасението ...

48

Наакан

преди 13 години

А какво да кажем за Цецо имота? Та този индивид ходи с повече охрана от братята Маргени. Хората му карат черни Лексус и не спазват никакви правила. това лято в КК Албена, където Цецо беше две седмици, на самия вход на бариерата едно мутре от охраната на Цецо блъсна една жена и едва не я уби. Беше по къси панталони, с някъкво момиче в колата, в никакъв случай не изпълняваше нещо служебно... Това ли е новия политик? Или Н.Младенов - любовника на Надка лесната от СДС?Или "онуй" Танов от Русе? ПФУУУ

47

емо

преди 13 години

колко сме ***! Преди години Вальо Танов беше уволнен от НСБОБ,от министъра тогава,Румен Петков. Сега обаче този е назначен от Б.Б и пак си ги прави същите измекярщени.

46

Анонимен

преди 13 години

До 45 Много си прав, това ми звучи: Аз ще докажа, че съм оправил сестра ти, ходи доказвай после, че нямаш сестра.....

45

Анонимен

преди 13 години

Много искам в петък Янето да извади записа на Менда и Танов.Искам да го чуя с ушите си и да се убедя дали е монтаж или не.Залагам че този запис няма да бъде изваден, но ще видим...

44

Наакан

преди 13 години

Тоя Ваньо Танов беше кандидат за кмет, преди това шеф на БОП, преди това пак милиционер, а сега митничар... Интересно, нали? Явно става дума за човек с възможности, т.е. широко скроена личност готова да се *** с престъпления от всякъкъв род! Такива Павлик Морозовци и слуги на един или няколко господари са отдавна отживелица в нормалния свят. Знаете ли кога в една нормална държава от ЕС един милиционер ще стане и шеф на митниците към МФ? ... На куково лято! И без "туй" и "онуй", 100% *** пушач

43

Анонимен

преди 13 години

Ако сте гледали Борисов при Карбовски/има ги в нета/ забележете как леко го плъзгат Борисов да не приемат закон за клеветата защото това било ограничаване на свободата на словото. Абе аджаба до кога някой ще може да изсипва ла*на отгоре ти без да можеш да се защитиш!!! Живял съм го това на гърба си от нещастни журналистчета.

42

КОНТРОЛА....

преди 13 години

...Е НЕОБХОДИМ И ОКАЗВА БЛАГОТВОРНО ВЪЗДЕЙСТВИ Е ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!НИЕ СМЕ ...."ЗА"!!!!!ПРОТИВ КОНТРОЛА ---СА ТЕЗИ НА КОИТО НЕ ИМ СТАВАТ....ДАЛАВЕРИТЕ!КОНТРОЛА Е СМЪРТ---ЗА "ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ"..!!!!!

41

Наакан

преди 13 години

А колко семпло може да се опише образа на идеалния политик (без значение цвета и партията му!) ... С отлично образование, с доказани резултати в професията си, със семейство и деца, с чисто минало и репутация, задължително материално независим и още 2-3 неща да речем ... Колко от народните избраници в НС отговарят на този образ? А от правителството? Ами всички предишни до тук? ... И нещата смърдят, защото някой предпочитат все още да е мътна водата и да ловят рибка...50% на 50% е вината...

40

До№34

преди 13 години

Много си прав,да не забравяме,че идват и избори!Започна отново компроматната война у нас!*** не могат да спечелят народа с нови идеи,и залагат на изпитаните методи-както се казва-аз да кажа,че сестра ти е ку..а,а ти ходи и доказвай,че нямаш сестра!!!!!Никога няма да се променят-комунист,социалист-все тая!Само у нас не се разграничиха от всичките злини които са причинили на хората!ДС доносниците с какво са се занимавали-слухте ли са около хората и са доносничели!