93

Моля?

преди 13 години

Ние никога никого не избираме! За когото и да гласуваме, той идва с прескъпа предизборна кампания (незнайно с какви средства)-в БГ чужди дъжави не биха платили избори. Всичко си е родово-общинен строй. А българчетата извън системата-капка в океана!

92

аз

преди 13 години

собствените си комисионни

91

Анонимен

преди 13 години

Тоя, като се сетя как доставяше по кръчмите метресата Виктория Джерманова на предишния председател ми е ясно каква е мижитурка. Послушко, каквото му кажат това прави. Човек ако уважава сиби си няма да се движи с онова глиганоподобно същество за да се подмаже на шефа, че я е довел.

90

марко-1

преди 13 години

Да ни е честито,ние си ги избрахме,ама май с камъни и дърве трябва да ги гоним

89

Анонимен

преди 13 години

Нормалните страни си правят цените спрямо доходите, а тук едно към кесим. Детските не се вдигат за тях инфлация не важи, както за заплати и пенсии хем им обещаха по избори, че ще ги вдигнат. Господата управляващи много се уляха, просто прекалиха. Ама с министър от ЕВН и изп.директор на НЕК от ЧЕЗ, май е ясно защо частния монопол си прави каквото иска.

88

Dqdo Mraz

преди 13 години

ЧНГ на всички! Не е важно да се обичате а да работите и да плащате сметките и данъците. Слушайте премиера!

87

ор

преди 13 години

Аз пък искам, да си намалят цените, като минат всичките им служители на 4-ри часов работен ден, без друго не работят повече! За инвестициите си, да ползват набраната амортизация. ДКЕВР, къде са парите от амортизациите на активите им? Те са за инвестиции!

86

Анонимен

преди 13 години

,аз ти предлагам най-скромно,да гласуваш за онези,които ти увеличиха тока за 4 години само веднъж,и то само с 10%!Ако си пазиш по-старите бележки от сметките,ще разбереш за кои!

85

Гласоподавател

преди 13 години

Еми да комунисти, демократи, сини, зелени, черевени, ***...Дотук гласувам за себе си да се махна от тая пародия, хората измират псевдо звездите и вип-аджиите се усмихват и наздравици вдигат за успешната година. Е, ами успех, не съм оФцЪ да ми трябва пастир, не съм престъпник да ми трябва падар. Сбогом и дано сте щастливи.

84

точко

преди 13 години

А за кого да гласуваме бе,презерватив спукан!?Кажи де,за кого?Кво ревеш като нагъзена вдовица пред огледало!?Шматка платена!

83

sasho

преди 13 години

Мутрата и Дянков ни управляват честно и почтено- да гласуваме пак за ГЕРБ есента ???

82

Shark

преди 13 години

ХОРА, ВРЕМЕ Е..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТИГА СМЕ СПАЛИ!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 13 години

хахаха ***,"европеушките от ЕОН,ЧЕЗ ....." не са ли от вашата партия бе,мазник?

80

Анонимен

преди 13 години

*** ! Скоро ще ги застигне " народната любов " !

79

Nerealen

преди 13 години

Тамам се чудех какво да правя с толкова много пари... подпрях гардероба, пластмасите в колата.... вкъщи вече нищо не скърца...

78

???

преди 13 години

Кой *** продаде Софийска вода на цената на печлабата й за една година?А кой беше дето продаде електрическите компании по същия начин?

77

ор

преди 13 години

Каква инфлация, при валутен борд? Къде ги напечатаните, в повече пари, от нужните?

76

Gonzo

преди 13 години

Да вдигат да вдигат всичко мамка им и търговци и монополисти.Накрая ще си държат водата в язовира и тока в аеца-ще лапат мъдурите.Все повече хора започват да си правят сметката и купуват и потребяват все по малко и по малко.

75

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте за Боко и пак, и пак, и пак, докато ви затрие, нещастници.

74

е

преди 13 години

На снимката:" Ама съм преял- хлъц!- сори, ама тея празници!"