50

KALT

преди 13 години

Гоце, всичко най гадно и ***, мирише по добре от теб фекалий.

49

международник

преди 13 години

Шефка на комисията по еврофондове - Моника Панайотова !!!!Моника Ханс-Панайотова е само на 26 г., но вече е депутат и шеф на младежката организация на ГЕРБ, наброяваща близо 4500 ентусиасти. Първо станала член на сдружение ГЕРБ - подала си документи в сайта на организацията (gerb.bg), след което й се обадили. Впоследствие станала учредител и член на партия ГЕРБ. Отговаряла е и за младите в София, след което била избрана и за председател на МГЕРБ. "При нас израстването е стъпаловидно. Който идва с очаквания, че партията е трамплин за бързо кариерно изкачване, се разочарова", казва тя!Професията на Моника Ханс-Панайотова е .... международник!!!!Къде дават дипломи за такава екзотична специалност?Или става дума за поредната Калинка!

48

до 41

преди 13 години

Бе да подслушват тва им работата явно.Живи и здрави да са.И кво ша ми фанат?Цървулите.А дано ми върнат поне кредитите и ми напънят хладилника.

47

м,.н

преди 13 години

Да бе може и да ги спечелят ГЕРБ,но с колко депутата ще бъдат?При сегашните 117 ще останат с 70-80 а така правителство не се прави.При всички положения губят.Прав е колегата отдолу дето казва,че тия вървят по пътя на НДСВ.Факт!

46

Salko

преди 13 години

ГРОБ и Тиквеника загробиха България.

45

Желев

преди 13 години

Приемат нови членове на ГЕРБ и питат *** - Готов ли си да дадеш всичко за Герб,дори живота си. - Ша го давам,що да не го давам,че то туй нащо живот лии.

44

ДС-бар

преди 13 години

Този вопъл на целокупното прогресивно човечество е разбиващ!До тук-добре!Следва по-трудната част,кого да изберем!?Продължавай по-нататък,давай предложение, да чуем!:)

43

Тони М

преди 13 години

Много ама много скро ще ти се смеем.

42

duhku4e

преди 13 години

Това глад,мизерия,безработица-Българския народ никога не е падал толкова ниско,както при сегашното у/е,това е геноцид,нарочно ни държат така,за да не можем да мърдаме,да нямаме сили да се противопоставим......то без средства накъде....!!!!!

41

Великият Ибрикчия

преди 13 години

Боко Тиквата едв аще изкара мандата си ,а после ще има кютек до Банкя.

40

просто гражданин

преди 13 години

По-добре бесен отколкото глупав като тебе.

39

Анонимен

преди 13 години

Внимавайте какво пишете, защото може "правителството'' да не дава пари за образование, култура,заплати и пенсии, здравеопазване и т.н., но дава 100 милиона лева за подслушване.

38

f.p.

преди 13 години

Избори казвате!? Рано сте седнали на греяна ракия. :-) Дори и на ***, селския *** е ясно, че при избори ГЕРБ пак печели. Не защото са добро, а защото останалата *** е по-голямо зло.Кой да ни управлява? Сергей Станишев? Украинец, нежен рокер, без ден трудов стаж, интимно близък с компанията на хидро инжинера философ А.Доган.Едва ли. А. Доган? "Разпределителя" на средства в държавата, капитан на яхти и както сам се определя "милионер в зелено".В. Сидеров? Я. Янев и Доцент А. Петров?

37

Zuio

преди 13 години

ГЕЙБ -*** ***.

36

до 33

преди 13 години

Това което другите могат да ти дадат е нищо в сравнение с това което Боко може да ти обещае!!!

35

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

бесни са, сън не ги хваща, крадлив Костов, бившите червени далавераджии, Вальо топловци, Доган Сарайски, Масларовки, Мургинки...спряха им кранчето, снимат им имотите, карат ги данъци да плащат....лошоо, народа ги изрита с мощен шут на изборите, далече от сладкото кокалчеи още по-лошо, че няма надежда да се върнат, колкото и да се пенятзащото народа вече поумня, съди по делата, вижда че ГЕРБ работи за държаватаТова ги вбесява, газ пикаят, кръв ***.А аз съм толкова щастлив :)Весела Коледа!

34

До 24

преди 13 години

Че да не ги слагаме ние ? Просто ще сложат следващите и експериментът продължава.

33

и аз

преди 13 години

Желев и аз се мъча от 1 час *** на мога ха ха ха!

32

Анонимен

преди 13 години

Боко: " Никой не може да изпълни това, което аз мога да обещая !"

31

ФАТ

преди 13 години

Долу ГЕРБ,и ПРЕДСРОЧНИ ИЗОРИ.