36

Kaloiana

преди 13 години

DS=KGB Tia muhliuvci da ne se praviat na goliama rabota,za6toto KGB narejda,a te sa izpalniavali,i o6te izpalnioavat narejdaniata na Moskva.

35

Имил Боев

преди 13 години

Уфф!!! Аман от тези руски *** вече! *** се в гащите вече, но изразяват гражданска позиция! Работили били за България! Спазвали закона! Руски ***!!!

34

33 До Иван

преди 13 години

Иване баш си защитаваш ченгетата. Гадните ченгета вън от България -- съсипали живота на десетки хиляди българи

33

Махайте се

преди 13 години

Абе стига давате акъл. Мръсните ченгета със шум да се изхвърлят и да се огласят имената им. Така, че секи свестен човек да ги низвергне -- нещастници скриите се и повече не искаме да чуваме за вас.

32

hy

преди 13 години

Всички тези трябваше да са в затвора, а не да дават пресконференции! Това са хора унищожили хиляди животи под прикритието на разузнавачи! Лошото е, че тези *** агенти и техните децата ни управляваха под формата на БСП, НДСВ и ДПС

31

иван

преди 13 години

На средно интелегентния човек му е ясно какво е да си дипрломат.Много компетентно, тихо и "дипломатично"м-р Младенов можеше да си свърши работата.Постъпката му говори,че той не е за тази работа.Не защитавам хората от ДС,но висшата дипломация не позволява такъв подход на министъра.

30

тома неверни

преди 13 години

с кадрите на ДС да се разделим-това добре,ама да не ни налазят КАЛИНКИТЕ??

29

Анонимен

преди 13 години

Ей, глупостта няма умора дори и преди Коледа.

28

бесен

преди 13 години

това със сътрудниците на ДС добре,*** да се зачаткат сега и геиовете,а?хе хе,ми да това министерство ,ще осиротее маи,да?

27

Лустрация!

преди 13 години

"В Бразилия има повече футболисти, отколкото у нас комунисти".Капитанът на националния отбор по волейбол Владо Николов обяснява причините за загубите от Бразилия в Световната лига

26

Анонимен

преди 13 години

Тази *** трябваше да се изчисти още преди 20 години, а не сега да лаят и да дават акъл. Вашето време свърши другари доносници! Марш с мотиките по селата от където дойдохте миналия век и изтребихте българската интелигенция вашта м.*** ***.

25

Имил Боев

преди 13 години

Продължавам. Та агента си стои и си работи най-обикновена професия, или не толкова обикновена, както в случая с дипломатите и чака. Чака сигнал от ДС /партията/. Може цял живот да не му се наложи нищо да направи. Просто да не се наложи. Важнто е, че се е заклел във вярност и е подготвен. Така действат всички агенти на всички служби. Проблема е, че преди ДС=Партията=Вярност на СССР. Тоест не е много ясно в чия пола са работили и какво

24

до 22

преди 13 години

"Аргументите" ти са "сериозни"!Участвуваш в дискусията по ганьовски-щом псувам,значи съм умен!Ама не си!

23

до 21

преди 13 години

Ама че си тъпопървосигнален!От такива като тебе сме на това положение!

22

Анонимен

преди 13 години

14- що не си затвориш устата поне един път бе ченге ?Ама откъде срам от доносник, *** - цял живот паразитирахте на гърбът ни и живеехте от доноси и топене на приятел.

21

Фред Астор

преди 13 години

Разузнавачи?!Да *** буклуците му!Пълна лустрация и намаляване на пенсиите на тези ***.Г-н Борисов,г-н Младенов,бъдете по решителни,действайте без да се съобразявате с тези ***.Служили в Абвера и Гестапо и пак искат да са на бял кон а мястото им е в затвора.

20

Анонимен

преди 13 години

ченгесарница!да заминават за Беларус!

19

фанта

преди 13 години

Прави са. не е въпроса до политически пристрастия и интереси, а до имиджа на България? няма друга държава, която ад си вади бившите и сегашни разузнавачи пред цял свят и да ги плюе при това? Ако някой нещо е замесен, е редно да се разследва от вътрешните структури и да се накаже, ако е необходимо, но не и да се огласяват тия неща пред цял свят? Нали по тоя начин ги и злепоставят? Утре ако тръгне дас и търси работа тоя човек, може да му правят проблеми заради миналото? А тогава е било друго време

18

Даола

преди 13 години

Защо в нашата държава непрекъснато властниците заблуждават народа - дипломатическите служби /гледайте филмите на САЩ / са били ,са и ще бъдат предният пост на разузнаването на съответната страна.Как се организира всичко - това е друг въпос.Посланиците, обаче, се изключват от тази игра, за да не бъдат компрометирани и отзовавани.Бащата на съругата на Асен Агов е бил разузнавач от първата линия - работил е в представителствата ни към ООН в Ню Йорк и в Женева.

17

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Николай Младенов не работи за Б-я,така че той просто си е свършел работата за коато му плащат от друго място !!!!!