93

Цитат

преди 13 години

Ето ви доказателството за спорещите тук, кой как карал и причината"Катастрофа на бул."Брюксел" не е вследствие на непочистен път. Причината е мъглата и несъобразена скорост, каза шефката на Столичния инспекторат Веска Георгиева"

92

харизанов

преди 13 години

не бе, със 200-250 км/ч са се ударили по-скоро ......... някой коли са по-смачкани, защото те вече са били упряли в първите, когато друг ги е блъснал. Така колата която е в средата отнася всичко.. кво се озлобиха всички че бързали към летището.. тея дето коментирате толкова ако имате полет дали няма да бързате бе?! Просто моста беше егати капана с тоя лед тва е!

91

Лучников

преди 13 години

селяните от София така се блъскат

90

SirT

преди 13 години

... Колега гледай новините! Повечето са успели да спрат! Ама *** каращи бесно са ги размазали! Така, че не са карали всички бесно, няколко стигат!

89

йф

преди 13 години

ДА РЕГИСТРАЦИЯТА "С" ЗНАЧИ ТОЧН СЕЛЯНИН,СЛУШАЩ ЧАЛГА И СРЪБСКО ТОВА Е СОФИЯ.

88

тъпи гербери

преди 13 години

гербераст- ***, неграмотен и безпросветен

87

Stiopata

преди 13 години

Много ясно, че са карали с над позволеното. От както го оправиха там е като писта.Още повече, че има ясна маркировка и обозначения.

86

БГ

преди 13 години

Пич много задълба,пусни си CNN i Euronews и гледай в европа какво става и каква е зимната ситуация там,стига с тия конспирации

85

Иван

преди 13 години

НЕ Е ВЪЗМОЖНО 20 КОЛИ ДА СА КАРАЛИ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ И ДИСТАНЦИЯ 100% Е ИМАЛО УЖАСЕН ЛЕД. А ВИЕ *** КОИТО НЕМОЖЕТЕ ДА СТЕ МАЛКО ПОНЕ СЪПРИЧАСТНИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ СТЕ БЕЗЧУСТВЕНИ *** КОИТО МРАЗЯТ ДОРИ СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТЕЦ. АМИ АКО ВИЕ БЯХТЕ ТАМ АМИ АКО ДЕЦАТА ВИ БЯХА В СМАЗАНИТЕ КОЛИ ПАКЛИ ЩЯХТЕ ДА КАЖЕТЕ СЪЩОТО ?

84

Анонимен

преди 13 години

"абе колега ... къде ги видя тия "селяни" ... всичките коли са със Софийска регистрация .... или просто си избиваш комплекси .... " :) Вярно всички са с регистрация "С" - от село :D

83

aasskk

преди 13 години

moje da e delo i na nqkoi viden grajdanin kato teb CHARDAFON,bih ti obqsnil kak stoqt neshtata ,no e ochevidno za vsichki ,che se umstveno izostanal ,a pyk moje i vashte da imat vina ,znae li chovek ot koe selo sa se vzeli i te !!!

82

Лед

преди 13 години

Ами не сме за Шенген и това шофиране и непочистеният път го доказват! Бул. Брюксел, пътя към Европа и Шенген вижда се какво е! Бойко и Цъцко да си ходят час по-скоро! Провалиха се като управленци! Оставка и на Фандъкова да иде да си сади картофите в Самоков и да не се занимава с кметуване. За нищо не я бива, само слуша господаря си, а той се величае и от Ливан за магистрали ми говори. ***!

81

Анонимен

преди 13 години

много си отворен, като не искаш хонда не си вземай. някой да не те натиска. купи си фиат. аз съм имал две хонди(одисей и акорд), и трета да ми потрябва ще си я взема без да мисля.

80

аз

преди 13 години

Сбъднат застрахователен кошмар

79

Анонимен

преди 13 години

повечето са карали по 100-130толкова смачкани коли няма как да има ако са карали с 80-90

78

main_creator

преди 13 години

А знаеш ли защо никога няма да видим Шенген - защото от нашите данъци храним общинари дето седят на топло не си мърдат *** да си покажат навънка носа да видят какво значи заледено - и играят под масата на търгове за фирма за почистване - защо мислиш фирмата за почистване не си мърда пръста да чисти - защото е раздала коледните бонуси на общинарите -като първа стъпка да се вдигне бариерата и да се махнат тия от одс и сдс

77

ййк

преди 13 години

ЯСНО СЕ ВИЖДА ПО СМАЧКАНИТЕ ЛАМАРИНИ ,ЧЕ ВСИЧКИ *** СА КАРАЛИ С НАД ДОПУСТИМОТО И НЕ СА СПАЗВАЛИ ДИСТАНЦИЯ.ПОНЕ 30-40КМ НАД ОГРАНИЧЕНИЕТО.

76

ивчо дивчо

преди 13 години

сега ще се напълни мобиле.бг с обяви: ПРОДАВАМ КОЛИ С ЛЕКИ КОЗМЕТИЧНИ ДЕФЕКТИ,НЕЗАБЕЛЕЖИМИ БЕЗ МИКРОСКОП.........

75

Анонимен

преди 13 години

От снимките виждам, че хонда няма да си взимам :) в този своеобразен масов краш тест на различни марки, само хондата изглежда потресаващо ;)

74

Nobody

преди 13 години

Знам, че ограничението на този булевард е 80 километра. Знам, че е нормално при мъгла да ги свалиш на 60. И също така знам, че на лед дори и 40 ти стигат, че да нанесеш тея поражения, които се виждат. Друго?