653

Йес

преди 13 години

Сега Цецо не трябва ли да си даде оставката, защото хвърля обвинения на невинни хора--лекари, ей така?

652

Анонимен

преди 13 години

Цецо взе да мрънка по медиите. По-жалък не може да бъде. Сега ще поиска да дойдат марсианците да направят експертиза, щото това земните доктори много се подкрепят. А и в крайна сметка експертизата няма никакво отношение към погазването на правила, закони и институции, което извърши Цветанов. Не след, още преди експертизата трябваше да си ходи този ***. Гафовете са му повече от тези на Божидар Димитров.

651

тлъста оставка

преди 13 години

абе верни неверни, СРС-то не е доказателство, както и самопризнанието /ако е единствена улика/ не е доказателство пред съда, но експертизата си е 100% доказателство..... така че изхода и излизане с "чест" минава през нечия оставка, но в случая трябва да е по тлъста....

650

Анонимен

преди 13 години

"Предположих, че касапите са или младите или некадърните лекари и си платих."Хей, ***, да не си стъпил на лекар. Води си детето или майка си където поискаш.

649

Анонимен

преди 13 години

Експертизата ДОКАЗВА чрез съвременни изследвания, че говориш глупости. Сега, колкото и да лавират Цецко и *** като теб, които го защитават, могат само да се набъркат в още по-голямо блато. Хайде скривайте се вече, не вървите. Поискайте и международна експертиза, тя ще ви потвърди само глупостта ви. Не че някой се съмнява в нея.

648

Анонимен

преди 13 години

ТВ, мъ да бе, romero и анонимен 728, чудно ми е как може толкова много *** да ръсят глупости във форума. На черното ще кажете бяло, само и само да се покрие с вашите искания и очаквания. Преживейте го, не сте център на света, има и други, по-умни хора от вас, решенията зависят от тях.

647

ор

преди 13 години

Дали защитната теза, на лекарите от Горна оряховица, няма да е в противоречие с ъс заключенията на експертизата? Първите твърдяха за нежиснеспособен, а не за мъртав плод! Ами сега? Кой крив и кой прав? Голема "фирма, ама бедно положение" са докторчетата. Колко нагъл, или колко глупав трябва да бъде човек, за да даде заключение, в разрез и против фактите?! Жалки са!

646

Анонимен

преди 13 години

Какво непрофесионално поведение бе, ***! Един физкултурник тръгна да ги обвинява в УБИЙСТВО. Ти кой мислиш, че е оказал натиск над съдебните медици? Да не мислиш, че ще тръгнат да защитават "колеги от провинцията" заради някаква съсловна колегиалност? Ако бяха виновни, точно съдебните медици щяха да им зачукат пироните в ковчега и да излязат големи грои. Чест им прави, че не са се поддали на медиен и обществен натиск. Не може всичко да се решава от простата тълпа в правова държава.

645

ТВ

преди 13 години

Лекарите винаги са се защитавали един друг на колективен принцип. Още от соц времената е така. Затова в България е пълно с пострадали от лекарска небрежност, а осъдени почти няма. Да не споменавам, че са и единственото съсловие, което има наглостта да си защитава официално "правото на корупция".

644

мъ да бе

преди 13 години

Не ме е.е за цецко, но мен преди година година в Пирогов ме посрещнаха с думите - плащай тука едни пари, иначе го даваме на касапите (детето ми на 2 год.). Предположих, че касапите са или младите или некадърните лекари и си платих.Няма как да ги обичам тия *** с белите престилки. Майка ми почти си загуби крака, поради "уменията" на други такива - "нищо ти няма на крака - не е счупен". Сега цял живот ще куца с метал в крака. Та не ми ги хвалете ония *** - "гарван гарвану око не вади" .

643

romero

преди 13 години

Даниела ,аз също не обичам *** и съм съгласен че те са напаст,тези лекари са ги пипнали случайно и това че детето е *** също е случайност,можеше и да е българче и тогава сигурно щеше да си на друго мнение.Знам че се повтарям но тук проблема е отношението и действията лекарите които са меко казано брутални.Днес се е случило с едно *** и като остане безнаказано утре може да съм аз или ти ,никой не е застрахован.Забравете за *** лека му пръст,мислете за вас и вашите деца.

642

Анонимен

преди 13 години

tazi ekspertiza e palna glupost ., pri polojenie 4e se 4udeli kvo da praviat s tova bebe 24 4asa sega pak izliza 4e bilo martvo da go biaxa pratili v 4ujbina za ekspertiza da vidim??

641

romero

преди 13 години

Да щом казваш може и да съм наивен ,*** не знам кое е по лошото да си наивен като мен или да си слабоумен като ... Не разврахте ли че от хуманна гледна точка тези хора са престъпници,няма значение че детето е било на 5 месеца и че баща му е *** затворник ,тук говориме за човещина.Колко от вас дето ме плюете тука и ми слагате минуси ще са съгласни недай боже преждевременно роденото им дете да бъде оставено да умре в хладилник защото нямало много шансове да оцелее???

640

ДартВейдър

преди 13 години

Поредното замазване на докторско злодеяние,немърливост.безотговорност,простотия,егоизъм и меркантилност !!!!Каквото и да се докаже,пише и говори , остава един гаден вкус на най-долни човешки черти , на самозабравили се и овълчили се за пари *** !!!!

639

Да

преди 13 години

Да, "екип от лекари чрез аутопсия и множество изследвания са стигнали до заключението, че детето е родено мъртво". Питам се, обаче, на базата на какви точно изследвания онези, предишните лекари, са дошли до това заключение за същество, което има двигателна активност?! Вие ако видите малко същество, което помръдва, ще го помислите ли за мъртво? Тази експертиза не оневинява лекарите нито за проявената небрежност, нито за техния цинизъм.

638

Българин

преди 13 години

Да. Помним ,но само това.Повече сме заинтересовани от политическите си пристрастия,повече от всичко искаме да се ругаем и плюем по форумите.Толкова сме се озлобили и поляризирали ,че сме готови да продадем България.Т.н" политически елит"ловко ни маниполира и противопоставя едните българи на другите българи.Случаят с Горнооряховската болница е ярък пример.Маниполира се обществото с един случай от частен характер,започват дискусии ,много кал и помия.Защо ? Н

637

Цецко, Цецкоооо!

преди 13 години

Чувате ли го този ГНОМ какви ги плещи по телевизията?!?! Те му казват, че е родено умряло, той ПАК си плещи неговите!?!?!?! Бати НАГЛЕЦА!!!! ОСТАВКА!!!

636

Цецко, Цецколоооо!

преди 13 години

И са к'ва стана?!?! На оставка май смърди....

635

Castor

преди 13 години

Голяма глупост направиха ГЕРБ, че се заядоха с лекарите. Това е гилдия, която може да им разкаже играта!

634

Цвъки

преди 13 години

Сега докторите трябва да съдят Цецко шестака за нанесени морални вреди.Повярвайте ми всеки съд в България ще го осъди.И този ще става президент.С какво е по добър от Гоце Ловеца?