143

Пловдив

преди 13 години

Да наши са, но обслужването е от местните варненски и бургаски селендури.

142

Таня

преди 13 години

Казваш два самолеттни билета с такси 300лв. е 4 звезден апарт хотел за 53 евро. Става същата работа. Но ми е чудно как пък ще струва толкова 4 звездният хотел? В Австрия за 50 евро и в 2-3 звезди не можеш да се настаниш. Защо смятате, че нашите планини са по - евтини от една Барселона? Или трябва да са по - евтини отдруг курорт някъде другаде? Толкова ли си ги мразим?

141

Президент на РъБъ

преди 13 години

Оп... За чалгарското Черноморие са виновни главно софиянци и пловдивчани ;)Щото 9/10 от хотелите и дискотеките са техни :)

140

Анонимен

преди 13 години

ами карай ски в Барселона тогава!

139

калейчо

преди 13 години

нормално е да отидеш до Барселона за 7 дни със самолет за 300лв за двамата билети от Бургас-София-Барселона-и обратно....320 евро за апарт хотел 4 звезди в центъра..6 нощувки със закуска...и да видиш свят и усмихнати хора...

138

Таня

преди 13 години

Не, не е Родопски дом. Вече 3-та година сме в друг хотел. калейчо, избора си е твой. Ако ти се ходи на друго място, ***. Това, че си се гмуркал в Египет, не означава, че да караш ски на чист въздух е по - малко хубаво. Въпрос на избор. Австрия нама да ти излезе по - малко. може би на същата цена. Но сложи и самолетните билети. Анонимен, 1200лв. за едни са нещо нормално, за други не. Не сме в соца.Може да караш ски на Мальовица. Там цените са други.

137

!

преди 13 години

всяка снежинка - стотинка - така ми казаха преди няколко години в кръчма в боровец, докато плащах 12 лева за порция картофки...

136

d

преди 13 години

В Родопски дом ли?Там хич не е лошо.И басейна също.

135

Анонимен

преди 13 години

хахаха 1200 лв за 3-*** човека е съвсем нормално!

134

Пловдив

преди 13 години

Пампорово е най-хубавият зимен курорт в България. Но за съжеление алчните помаци от смолянско го извратиха. Само заблудени англичани и германци идват да опитат горчивият опит от долно хотелиерско обслужване. И втори път не се връщат.Българите се осъзнаха че летуване в чужбина е по-приятно и евтино от колкото на нашето чалгарско черноморие. Сигорно сега идва ред и на зимните курорти.

133

калейчо

преди 13 години

на мен с детето и жена ми ни излезе около 1200лв за 6 дни...по 50 лв лифт карта на човек...на ден...600лв за двамата...40лв нощувка...ските са си наши....учител за принцесата/3г/...25лв на час...дотук..около..1000...без ядене и чайчета по пистите..за 1200 лв..мин.год. по същото време се плацикахме 7 дни в Египет и се гмурках на коралови рифове...как мислиш?..как трябва да е...а за тази година има супер оферти за Италия и Австрия...и излиза по около 600лв на човек с картите за влекове....

132

Анонимен

преди 13 години

Западните турести идват тук защото не им е ясно на каква простотия ще се натъкнат. За тези пари мажеш да изкараш на далеч по уредено и културно място. Кракът ми няма да стъпи в нашенските курорти. Винаги се чувстваш обран и недоволин.

131

маца

преди 13 години

Западноевропейските туристи идват в българските зимни курорти по две причини: 1. от интерес, 2. защото е по-евтино в сравнение с такава почивка в Алпите. Втората причина е преобладаваща. Посочените в статията цени са буквално изравнени с тези в западно- и централноевропейски ски курорт. Като прибавим към това и малко по-дългия път, с какво ще ги мотивираме тези хора да идват при нас? Може би с по-лошата инфраструктура? Да си свалят цените и по-малко да се оплакват хотелиерите :)

130

калейчо

преди 13 години

аз също бях на Пампорово мин год. ...и съм израснал по пистите благодаря на баща ми...яд ме е че март месец плащах по 50 лв в края на края на сезона..нямаше живо пиле из целия курорт...а се опитваха да ни дерат като за последно...варианти винаги има...

129

Таня

преди 13 години

Колко би трябвало да струва стаята със закуска, лифт картата и всичко останало? Много ми е интересно как би трябвало да бъде? :)

128

Таня

преди 13 години

На Пампорово само караме, но имаме добри приятели там. Запознали сме се по пистите. В хотел в самото Пампорово не бих отседнала. В Чепеларе е по - хубаво.Гардероба никога те е струвал 50лв. Дори и на Пампорово. Това са глупости. Пиците по 25 лв. също могат да бъдат заменени с готвена храна на 4 пъти по - малка цена. Статията е пресилена. Да има чай по 8 лв., но има и по 1.

127

Нов морал

преди 13 години

Ще си проличи колко всичко е пълно...по постъпленията в бюджета:) А те си остават трагични, дори с намалените приходи от 2 млрд:)

126

калейчо

преди 13 години

лично е ама съм от село...)))))чудя се дали вътрешно ми е селото или външно...БОЖЕЕЕЕ..аман от такива като теб..нищо лично

125

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че някои "бизнесмени" така се уядоха, че прекалиха и се самозабравиха

124

калейчо

преди 13 години

В Чепеларе хората жадуват за туристи...защото Пампорово винаги им ги е взимало...и не са се овълчили като другите...