183

анти Тиквата

преди 13 години

имота не струва 100 000 евраповечето имоти са на разни пенсионери,които са собственици отпреди 60 години,тогава имотите са били по 100 лв или са били дарени от княз Борисима много над 250 хил. македонци,оземлени от държавата - вземи почети малко история,момче!

182

Анонимен

преди 13 години

Забравяш че имота струва от порядъка на 100 000 евра. Тогава откъде накъде ще се дават помощи на този безработен или пенсионер?

181

анти Тиквата

преди 13 години

ако взимаш 1000 лв заплата тея 90 лв не са проблем !обаче ако си безработен или ако взимаш 250 лв заплата,или ако си пенсионер със 120 лв пенсия - тогава имаш голям проблем

180

Анонимен

преди 13 години

20 лева завишение са един килограм кашкавал ,за един преглед при лекар платих 30 лева ,безсрамие

179

Сергей Прокофиев

преди 13 години

Кво ревете бе?Знаете ли, че отоплението на един тристаен апартамент в провинцията е 120 лева (САМО В ЕДНА СТАЯ)????Софиянци.... ревльовци такива!

178

Анонимен

преди 13 години

Точно така е, пожарникарска криза!Ако го нямаше пожарникаря нямаше да има и криза, това го каза и Станишев и Орешарски- криза няма да има!

177

сако

преди 13 години

Мен ме притеснява да не се падна на опашката в данъчното зад Андрей Иванов , че ще си отчакам докато си плати данъка на всички имоти.

176

Анонимен

преди 13 години

Ами като управниците ИЗДЪРПАХА всичките работни места в София и народа търси къде може да си изкара хляба и да си гледа децата.Тази свръхконцентрация е виновна.Вижте колко е безработицата в София и я сравнете с Търговище, Смолян ... и ще ви светне.

175

ddt

преди 13 години

a ? ndsv uspiaha li da se namestiat pak v prlalamenta ?

174

Анонимен

преди 13 години

За да станат хиляда от по 20лв. трябва да са ти вдигнали 50 данъка.Ти да не живееш някъде в Османската империя?!

173

дари

преди 13 години

ЗА СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е НАЙ ВИСОК ДАНЪКА ,НАЛИ ВСИЧКИ СЕ НАТИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ТАМ ,КАКВО ДА КАЖЕМ ПО МОРЕТО ,ЗАРАДИ ТУРИСТИТЕ СЪЩО ПЛАЩАМЕ ВИСОКИ ДАНЪЦИ ,АМА ТУРИСТИ ДВА МЕСЕЦА В ГОДИНАТА ,А ДРУГИТЕ 10 МЕСЕЦА ГЛАД ....

172

ШОП

преди 13 години

Е те твай е Вашиот ГЕРБ ! Гласувайте пак за тех недоучените ***, кариеристи и слончогледи , пеперудки цвет не видели, данъците подлудели.

171

Към 172

преди 13 години

Абе ти си бил много *** бе! тук 20, там 20 стават 1000. Да не би да ми вдигат заплатата по 1000лв всяка година? По-скоро я ЗАМРАЗИХА, щото е пожарникарска криза.

170

Анонимен

преди 13 години

Какви витошки квартали бе, това са села!*** им текът по улиците щото нямат канализация, някой са се сетили да си ги изхвърлят в реката.

169

Анонимен

преди 13 години

Столичани, честита ви ГРоБ придобивка!И да сте доволни, че най-великия финансист на света - Дянков се е забавил да ви удари калъчката.Вие имате работа и високи заплати, а можете ли да си представите какво става в бедната провинция?Хората вече не могат да се грижат подходящо, даже за децата си.Но ние си го натресохне този таралеж с отровни бодли - ГЕРБ ...

168

Анонимен

преди 13 години

А мустакатия *** къде живее?

167

Анонимен

преди 13 години

Няма такъв термин ВИТОШКА ЯКА. Това го измисли Банкянската тиква и го пусна в обръщение. Бистрица, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Владая, Мърчаево се наричат просто ВИТОШКИ КВАРТАЛИ, а не някаква измислена ЯКА.

166

ДЖАБА ХАТЯНИНА

преди 13 години

Че се е развила столицата то е факт Всички селяни се преселиха и станаха столичани Но това създава куп неприятности и дискомфорт Задръствания и провинциална простотия Не виждам разумно обяснение за вдигане на данъците Дори напротив при липса на необходимия градоустроиствен план липса на инфраструктура и пренаселване презастрояване и липса на зелени площи детски градини и спортни центрове данъка трябва да падне То няма къде да се диша чист въздух от презастрояване което е свръх ненормално

165

Анонимен

преди 13 години

Рано е да се радваш,селянино,общинските събети в твоята провинция винаги изчакват какво ще се реши в София и после правят същото,срока им е до 28.02.така че тогава ще се радваш,при вас повушението ще е и повече,защото сега по закон вдигнаха горния праг на максимално облагане.

164

Анонимен

преди 13 години

Баси цифките, за 20 лв оревахте всичко бе !Тоя данък сгради не е вдиган от 15 години, вие до пенсия ли искате да ви го държат така?Представям си ако тук беше станало като в половин Европа как щяхте да виете....