69

Нов морал

преди 13 години

Чупя *** принципно.

68

Анонимен

преди 13 години

Колко си ***!!!!!

67

Анонимен

преди 13 години

Например Северна корея :))))

66

Груйчо

преди 13 години

Чичко, Маркс, Вие Господ ли сте та да определяте кой и кога ще живее??

65

Нов морал

преди 13 години

Забавно е да се четат коментарите-от локални до геополитически:) Като ги сменят тези проклети ДС-ри чакам за падне забраната за работа на българи в някой държави от ЕС, НАП да събере приходите в бюджета, производителността на труда да стана 3-на, заплатите-средноевропейски, да ми падне Шенгена, САЩ да махнат визите, Божо вече да не е министър-защото и той е ДС-р,Веждито-бияча на полицай и той ще падне,няма да има нови Калинки,Цецо ще се откаже от апартаментите,Доган сам ще влезе в затвора и т.н.

64

BIG AL

преди 13 години

Кое е най- големият капитал на България ? Най- голямата ценност, богатство , неоценимост дори ???Били мутрите, мутрите от ДС ..)) На всички нива и навсякъде..Тези мутанти , които СЪЗНАТЕЛНО служеха на Империята на злото ..Съвсем съзнателно и с разумни действия , работили за интересите: на България)) Мутри, чиито Ентелект води от полит- комуно просветата".Тези *** не трябвало да ги пипаме..Още не са се награбили и наяли те строителите на сталиновия болшевизъм ..Строиха комунизЪма , сега САМО те пак трябвало да строят и демокрацията :Ами НЕГОДНИ са , мафия са , слуги на Русия са ..продажни *** са -най- долните в България .))ВерноПрочитане на целия коментар , че са най- големият капитал на България ..Обраха го цялото богатство на България е в техните ръце..И искат още ..Долна шайка ..П.С. А лекари , инженери , учители , квалифицирани работници напускат този свят, всеки ден , в МИЗЕРИЯ, с мизерни пенсии,работили 40-50 години и недостатъчно ОБОГАТИЛИ тази *** , долна ,пасмина , наречена комунисти и кадесариИ сега ПАК ЗА ТЯХ трябвало да мислим , да се тревожим , да ги пазим , да ги..Може би и паметници ,да им издигнем ?? На ивановци от 6-то, дипломати и гоцета и цялата им *** ..Пфу, *** тиня Мръсни и долни типове, съсипали живота на две поколения българи..И сега техното благополучие, работа , пари, служби били ПАК най- важни..??? Наглост, комунистическа ..

63

Венсеремос

преди 13 години

До ХейтърМда - има не малко държави които не се управляват от крадци. Да на всякъде който е на власт се урежда финансово ама в крайна сметка хората там ЖИВЕЯТ ДОБРЕ и не ги ОГРАБВАТ и ползват като ДОЙНИ КРАВИ. Гледах един филм на скоро за това как се гледат *** за месо. Е при нас в БГ е почти същото само дето ни гледат за да снасяме пари а не за месо. И Маркс е прав - и сегашната демокрация е като изродения комунизъм един идеал сбъркал развитието си.

62

Груйчо

преди 13 години

Чичко, Маркс, кога пак ще избиете 500 невинни човека, че да се вдигнем на бунт??? А???

61

edin

преди 13 години

Цялата ДС има в статута си текстове, които я обвързват със съветските тайни служби! Те се кълнат във вярност към Съветския съюз, ходят там да ги обучават.За какво говорим!Тяхната теория е "Ами те са работили за България". И там е голямата подмяна.Не, те не са работили за България, те са работили за БКП. БКП и България са две различни неща. Интересите на БКП са антинационални. Държавна сигурност е работила не за българските, а за съветските интереси. Това е истината.

60

до 60

преди 13 години

Ако баща ти е бил убиец или крадец , това значи ли, че и ти трябва сега да си в затвора. Няма как да носиш греховете на родителите си . Никой не си избира , родителите или децата си , всеки отговаря за своите действия.

59

Анонимен

преди 13 години

Глей си живота, шибай общите венецуелки и не се занимавай с нас, глупавите българи..... скъсай си и българският паспорт, ако все още го притежаваш.

58

до 63

преди 13 години

Няма как брат. Липсват такива кадри и електорат. ГЕРБ ги обра всичките.Хахахахаха

57

Груйчо

преди 13 години

Добре, чичко Маркс, излизаме да чупим и да трошим. Ама няма да е лошо сигнал да ни подадете. Нещо като с църквта Света Неделя:) Знам, че ще има и дечица вътре ама в името на светлото бъдеще........:) Да ти го...............!!!!!!

56

Тиквестият

преди 13 години

Не може ,защото всички изброени от теб *** са в ГЕРБ!!!!

55

Бг над всичко

преди 13 години

Че то кой да сложат те всичките са бивши служители,тези дето сме били няма шанса да се добереме до такива длъжности

54

Анонимен

преди 13 години

#58 дано БСП да стане партия на маргинали и ***

53

Петров

преди 13 години

Венецуела има богати залежи на петрол с които в момента може да си позволи подобен изкуствено създаден стандарт на живот. Обаче това няма да е вечно. Някаква връзка с бившия Соц. лагер да правиш? Защо се саморазпадна? Поради война, революции или други бедствия? Или просто икономически не издържа. Това го казват икономисти, а не ***, който обижда наред.

52

Анонимен

преди 13 години

Младенов да не забравя кой му е татко. Дипломат от кариерата. А понеже тейко му го е вкарал в играта планира ли да подава оставка или за него може??Хахахахахаха

51

Акъл море

преди 13 години

Бащата на това *** е бил служител на ДС в посолството в Холандия преди 1989-та.Бил е все пак служител на българската ДС,докато сина му служи на ДС на САЩ.Преди това е бил комсомолски секретар.

50

Анонимен

преди 13 години

Изглежда този ход здраво ще среже крилцата на БСП. Ще загуби много влияние и пари столетницата и се усеща как вече издъхва червената пасмина.