10

krass BG

преди 13 години

Бате Бойко ще им го нахендри яко на червените !

9

Бореца

преди 13 години

Поредната тъпотия на нашето правителство!Ще освободиш всички дипломати работили за разузнаването това е поредният идиотизъм на квадрат!Всяка страна включително най-вече любимата ни Америка близо 80% от нейните дипломати са действащи или бивши агенти на всякакви тайни служби само ние сме по-големи католици от папата!Да напомня ли случая с медицинските сестри в Либия,че ако имахме действащи агенти щяхме да ги измъкнем веднага,ама нали хубавото Наде изгони всички дипломати работили за службите!

8

Атака

преди 13 години

Бих предложил и да се види кои посланници не са от български произход, а имат нещо ***, еврейско, турско или друго потекло!Защото ако са такива, то аз се съмнявам за заинтересоваността им към интересите на българския народ!

7

Българин до фанта

преди 13 години

Веднага се появи някой да ги защити тия ***! Ей най-тъпоумното племе сме, не схващаш ли, че трябва да се реже до здраво!!!

6

1234

преди 13 години

Да им забранят да заемат всякаква служба - не само дипломатическа, ами и държавна. Тогава половината депутати от Герб ще си ходят на село, министрите - също. Да припомня как ББ преди месеци казваше, че К.Тилев и В. Божков били мноого достойни хора, нищо че били от ДС. Б. Димитров и Веждито - и те са от най-достойните сътрудници на ДС. Цецко, дето баща му бил шофьор на Григор Шопов - и той достоен. Че то в Герб други освен милиционери от ДС има ли? Ега ти двуличието!

5

фанта

преди 13 години

За съжаление този път от БСП са прави. Разкритията на конкретни проявления на някои ЮЕсЕй дипломати в Уйки Лийкс е едно - те са вършели конкретни дела. А, забраната на цялата бивша система, означава да се обрекат на безработица и хора, които са работели за държавата и народа ни? Мисля, че правилното е: да се провери от МВР делата на всеки кандидат посланник и ако е вършил кофти неща, да не се допуска! Ами че, вие отричате целият ин народ, щом отричате службите ни за сигурност, по това време?

4

Българин

преди 13 години

М...а ви ченгеджийска! Дано ***, дано! Съсипахте България,гадове долни! Дано врите вовеки в казана!

3

Margo Stankov

преди 13 години

"зад огласените имена стоят професионалисти, изграждани в продължение на десетилетия и допринесли за присъединяването на България към НАТО и ЕС"ето това се нарича мн лоша инвестиция в хора!!!имаите в предвид че един посланик/ консул в западна европа получава 5000 необлагаеми евро на месец и допулнително жилище я около 2000.вупросут е защо е инвестирано в развитие хора, които и преди се е знаело, че са неприемливи в нормалните дуржави !!!?

2

Анонимен

преди 13 години

"Часове по рано министър-председателят Бойко Борисов заяви, че трябва да се разделим с дипломатите, сътрудничили на ДС."Айде, нека първи да е Божо Димитров.

1

Агент

преди 13 години

А бе...те и в парламентарните комисии не биваше да ги назначават, че и в ръководството на парламента....ама за министър нямало проблеми....?!Поредния гербав гьонсуратлък е това!Докато стои агента Кардам в правителството, на думичка не им вярвам!