98

Българин

преди 13 години

Какво сте очаквали? За да изпитва някой чувство на вина, той трябва да има поне капка морал, а *** нямат морал, защото са *** !!!Разбира се, тая *** *** лесно ще компенсира липсата на утрепаното *** - вече е надула мръсния търбух с ново.Бих нарекъл *** "животни", но кучета, котки, прасета, плъхове дори, с нищо не са заслужили такава обида.

97

Alice_in_wonderland

преди 13 години

И най-лошото в нашия абсурдистан е че тази "майка" ще си продължи да си ходи на свобода, да си ражда деца и да живее на наш гръб."Бащата" ще го пуснат щото е "нещастен случай" или най-много ще го осъдят условно...та нали ще изревът 1000 ромски организации!!!!!След месец два ще убие още някое дете,к'во му пука ще направят ново!!!!Такива "майки"трябва да се кастрират и да им се отнемат родителските права!!!Такива "бащи" трябва да се бесят!!!

96

сдг

преди 13 години

Абе няма ли да гласуват един закон за кастриране на ***,*** и държавата сме само *** храним.

95

Edi

преди 13 години

Кастрация за такива! Като при бездомните кучета! Дори животните повече си милеят за потомството.

94

паь

преди 13 години

не само за детските трябва да има ценз, а и при гласуване!и тогава множество проблеми ще отпаднат - купуване на избори няма да има, никой няма да защитава *** само защото на изборите трябва да гласуват за него, в съда ще ги съдят за каквото са виновни и няма да се намират адвокати от фондации да "лобират" за циганитеЦЕНЗ за изборни права и ценз за майчински

93

сдг

преди 13 години

Абе няма ли да излезе закон такива да ги кастрират.*** и държавата сме,само *** ще храним.

92

Дедо Гаджа

преди 13 години

Какво друго да очакваме от "майка", на която алкохолът отдавна е унищожил сивата мозъчна ***.

91

СС

преди 13 години

За да не се *** България не ходете за гъби на изборите и не гласувайте за турски и гейски партии!

90

паь

преди 13 години

няма да плащам данъци, докато тая взима каквито и да е пари от държавата

89

JL

преди 13 години

То е КРАЙНО време да се промени политиката за детските надбавки и помощите. Ако едни хора раждат деца, за да се препитават чрез тях, все едно че ядат децата си... Не може държавата да им позволява това. Помощите да се стопират на 3 а, който иска повече, да се труди по-яко и да печели повече.

88

нервна

преди 13 години

Системата е много проста - на една държава и трябват граждани,а не биологична маса.Детски само за семейства,отглеждащи бъдещи граждани.Няколко прости критерия- мин.ср.образование на родителите,задължително пълнолетие на майката, редовно посещение на училище,успешно преминаване от 1 в друг клас и прочее.Така *** пасмина ще се откаже доброволно от професията самотна многодетна майка.Безплатен акъл от мен.Ама за тая работа се искат политически мъже,а не политически п....ки.

87

Анонимен

преди 13 години

особености на ***(турския)етнос

86

Valentina

преди 13 години

омръзна ми само да ни висят на вратовете с всякакви видове помощи, на кой от нас му е помогнала държавата с нещо. И като кажат *** - "трябва държавата да ни намери работа" - на мен да не би някой да ми е намерил или работата сама да ме намери, учила съм, търсила съм и работя и плащам осигуровки!!! Няма такова нещо като интеграция и няма и да има, много добре са му хванали лесното - държавата и това е ...

85

Анонимен

преди 13 години

На кол или с камъни, както в арабските страни

84

Cool

преди 13 години

Готина идея,ама питай първо Дянков!

83

Анонимен

преди 13 години

Леле-мале, леле-мале...........

82

Мануела

преди 13 години

Забелязвам, че ромските и българските родители все повече си приличат. И вместо *** да се очовечват, ние ставаме като тях.Една майка си напива децата, халосва едното, убива го, но не се чувства виновна, пък и не е очаквала така да стане. Един баща забелязва, че дъщеря му гладува умишлено и крайно вредно, че очевидно има проблеми със самочувствието и самооценката, но не прави нищо.Много хора се оплакват от "днешната младеж", но все някой друг е виновен.

81

Cool

преди 13 години

Т'ва чудо,дето се нарича "майка" за мен е безмозъчно създание.Като видях мръсотията в дома и мръсните тенджери ми става ясно каква грижовна жена е.Защо едно дете плаща с цената на живота си за безотговорността на възрастните?????? Искам след Нова година да не чета повече за умрели деца.Какви хора сме,какво става?

80

Деси

преди 13 години

Само не разбирам защо тези душици ги дава Господ на такива майки!Нама болести няма репродуктивни пролеми,Цитат от вчера казано от същият тоя *** /тая не е майка/ "ако умре ще си родя друго".Думите не стигат :(

79

Анонимен

преди 13 години

Кастрирайте я тая мърда, бре!