11

ариец

преди 13 години

Много интересна е тази работа с досиетата ,те са на разположение и отдавна се знае за всяка професия кои са доносниците и палачите от ДС. Обаче комисията като ги обяви официално се започва едно чудене едно вайкане, като че ли за пръв се узнава за тези ***. До вчера знаем ,но си траем от днес ауу ченгетата вън. Така е като ги пощадихме на 14.12.1989г. , сега олеле резил. Необходима е пълна лустрация като се започне от агент Гоце !!!

10

Nobody

преди 13 години

Малтинчо явно има цел в живота - да не мине седмица без някоя простотия.

9

Питам ?

преди 13 години

Питам, колко ни струват десетината калпазани от Комисията по досиетата ? Ако харчат по 4-5 млн. лв. на година, това е нищо. Да удвоим разходите им. Благодарение на тях България стана една от първите икономики в света. Само за нас няма криза. Не може хора с пенсия от 68 евро и заплата от 120 евро да не са доволни и от работата на Комисията. А защо да не удвоим и членовете на тази Комисия ? Искам все така да работят, за да стигнем и надминем Китай, Япония и САЩ. Браво на Комисията !

8

юро

преди 13 години

ей пич пи ли си хапчетата.първата работа на всеки посланик е да събира информация за държавата в която е от всякакво естество.кво прайм тогава.мислиш,че и нас не ни шпионират.наивник.

7

изненадан

преди 13 години

ГЕРБ , май наистина се канят да вземат властта и да започнат да управляват.

6

Анонимен

преди 13 години

"Според него фактът, че има толкова много агенти сред посланиците, показва, че бившата ДС до голяма степен определя българската външна политика."А когато вие бяхте на власт, защо не ги разкрихте сътрудниците на ДС и защо не приехте закона за лустрацията?По ваше време къде са били тия агенти, и какви функции са изпълнявали?Например Алексей Петров?И колко олигарси за започнали "кариера" по времето на Костов?Като дадете отговори на тия въпроси, може и да имате шанс да влезете в парламента!

5

.

преди 13 години

Сега другарите от БСП наистина го загазиха. Колкото и да се опитват да демагогстват, все по рядко ще успяват да убедят вече някой, че милеят за народа. Оттук нататък ще свтават все по-противни и по-противни, понеже ясно си личи каква им е политиката - нашите да са добре, чуждите кучета ги яли!!И господа администратори и журналисти на сайта, които се изявявате тук във форума, не се опитвайте да ги защитавате, че оттова ще загуби само вашата медия. На хората започва вече да им се гади от червено!

4

Ех Мартинчо,

преди 13 години

Всичко ни е наред. Високи заплати и пенсии. Излишък в бюджетният дефицит. Отлично здраеопазване и образование. Икономиката ни прегря. Нулева безработица. Сега вече е време да отзовем посланиците. Мисля, че в посолството на САЩ в България само кучето на посланика не е служител на ЦРУ. И не само в това посолство. Да живеят българските седесари, рожба на любимата ни БКП.

3

Случаен

преди 13 години

Случайните, тъпте и ограничени политици - ВЪН!

2

Анонимен

преди 13 години

Мартинчо, кажи за онези двамата дето не различават месец от година....

1

Елф

преди 13 години

Европейския съюз знае всичко това.И няма нищо против.С компрометирани хора,лесно се работело.Против България ,разбира се!И комунизма ,и интернационализма,и глобализма-все от едни и същи хора са създадени.Така ,че свои са били посланници при свои.