148

Анонимен

преди 13 години

Когато Бойко Борисов започна похода си към властта, семейната му половинка Цветелина Бориславова бе основен акционер и председател на Надзорния съвет на СИ Банк. Още тогава повечето държавни плащания минаваха през тази банка. И днес в СИ Банк се внасят данъците, глобите, таксите. Нито при премиерстването на Сакскобургготски, нито при Сергей Станишев се намери контролен орган, който да обърне внимание на недопустимия факт, че частна банка се е превърнала в трезор на държавата !

147

Анонимен

преди 13 години

Този мазник на сниката е вторият най-голям крадец след мутрата в мутренската банда, наречена правителство. Представяте ли си щом дава по 5-6000 на 130 обикновени държавни чиновници при него за какви суми става въпрос?

146

Анонимен

преди 13 години

При Тато-няма необходимата свобода на слово и придвижване на хора и стокиВсичко държавно вкл и Банковата система-При Костов-повечесвобода на словото, и усилено предвижване на хора на запад. Контролирана от него Си Банк, присвоила Зл. пясъци и пампорово.-При Бойко Борисов. Свободно говорене най вече от управляващите, свободно падане на държавата, лутане на хората , лична Си банк присвояваща си всичко което и хареса. Винетки, предстоят Енергетика, Булгартабак

145

gugla

преди 13 години

ДО 141: бойко си е добре. ама е един. повече са тези дето искат да лапат независимо какъв цвят им е партията. липсва морал и етика в над 99% от държавните служители. управия скоро няма да видим. жалко

144

Анонимен

преди 13 години

Много червени тук ей.Сега ще ви преброим набързо по минусите.Преди изборите си вземете успокоителни, че току виж се гътнете от злоба.Даже и хубавите неща ги очерняте бивали така.

143

Анонимен

преди 13 години

защо журналята мълчат и никой не повдига въпроса, че Цветелина Бориславова натрупа милиарда си именно по времето, когато Бойко беше кмет на София и през СИ-Банк минаваха всички държавни, общински и всякакви плащания, както и кредитите за метрото. И аз мисля, че това е конфликт на интереси и прокуратурата трябва да се произнесе. Хората нямат какво да ядат, а глезлата се чуди от сутрин до вечер каква нова пластична операция да си направи и дали да ходи на шопинг в Париж или Милано. Срамота!

142

:(

преди 13 години

А този Плевналиев каква е скрита лимонка. Как мазно говори, как се прави на света вода ненапита :) А всеки месец на кучетата си подхвърля по 300 000 да си траят. Представятели си какви са сумите нагоре по веригата !!!!

141

Анонимен

преди 13 години

Питам се какво може да очаква човек от Парламент, начело на който стои бивша комунистка стругарка, понастоящем трансформирала се в бизнес дама с аграрно излъчване и вид на колхозничка, пременила се за модно шоу. Умствените й качества ще се въздържа да коментирам, защото не искам да съм груб. Или пък от Правителство, начело на което стои едновремешен възпитаник на школата в Симеоново (където достъп имаха само най-верните партийни кадри), в последствие мутра от подземния свят, а сега "антикомунист" и човек, воюващ с престъпността. Съжалявам, но поне за мен това е повече от смешно. Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена Л*ПАЧКА.

140

Анонимен

преди 13 години

от акции и от БКП, бе несмешник - я прочети кой е бащата на Цветелина Борислова, виж дали има банка, която да не се е пръкнала от ДС и тогава пиши простотиите си по форумите

139

Анонимен

преди 13 години

Бойко е *** и некадърник. Тези, които му вярват са по-прости и от него.

138

Анонимен

преди 13 години

От акции бе ***. От акции, които сега струват в пъти повече, отколкото тогава.

137

Анонимен

преди 13 години

Борисов каза- даваме, където е жизнено необходимо!Мизерници !

136

До 132

преди 13 години

То и Станишев се снима на Люлин и Тракия, ама какво реално направи.Нищо.Човека може да се снима, ама се снима пред готови и пуснати обекти.Това е разликата с Вас.

135

Хапи АПИ

преди 13 години

Едно време дядо ми казваше: Искам Солунската митница за един ден. Сега аз казвам: Искам кантарите и пътните такси по границите за един ден. Без заплата и бонуси. Хем ще се оправя, хем и пътищата ще оправя.

134

Иван Костов

преди 13 години

И Плевнелиев е в заверата.

133

До 130

преди 13 години

Как откъде? От работа са 10 000 лева и останалите от БКП :)

132

Сф до 130

преди 13 години

Ти правиш ли разлика м/у продала и закупила.Това че сега струват 141 млн.не означава че и тогава са били толкова.

131

до Aahaha

преди 13 години

Проблема е че и АПИ и болниците са на бюджетна издръжка. А колко взема един добър хирург? Колко взема професор, доцент? Дай рецептата тия хора да вземат двойно като им дават малък бюджет и им определят заплатите. В това е проблема - за едни има, за други не, и то от държавния бюджет. А дали тези пари щяха да стигнат за жълтите стотинки на пенсионерите над 75 г.?

130

Анонимен

преди 13 години

Искаш да кажеш - Бойко се е снимал пред повче детски градини с ножицата. Пред някои дори по 2 пъти, а пред останалите по 3 пъти.Жалки клоуни сте, това е.А народът изнемогва, докато вие надувате със смешни PR-акцийки кухия си рейтинг.

129

Сф

преди 13 години

И името ти просто, Груйчо.