93

Анонимен

преди 13 години

2020 година ние ромите ще сме мнозинство и ние ще диктуваме правилата в тая държава ! Бъдещето е на нас ромите !====ДА АМА НАНАЙ МАРНО ЯШАРЕ , защото *** не може да произведе нищо

92

m-lift

преди 13 години

И ето защо социалните фондове до никъде не спират. Дори да изповядвахме католицизъм - заедно с братята-***, пак нямаше така да се сполучи. Някой си играе с тази държава, като си мисли и предполага, че един прекрасен ден би могъл да отправи тези невежи хорица към Памир. Тогава ще стане тя, каквато ще стане ...

91

Анонимен

преди 13 години

*** ИМА ПО ЦЯЛ СВЯТ, НО КАЖЕТЕ МИ ,КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ РАДВАТ НА ТАКИВА ПРИВИЛЕГИИ- БЕЗ ОБРАЗУВАНИЕ И ПРОФЕСИЯ И ЦЯЛ ЖИВОТ НА ПОМОЩИ?ТОЛКОВА БОГАТА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ,ЧЕ ДА МОЖЕМ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИМ? ОТ 6-7 МИЛИОНА ,РАБОТЕЩИ СА МОЖЕ БИ ЕДВА 2-3 МИЛ. И ТО НА НЯКАКВИ МИЖАВИ ЗАПЛАТИ И ОСИГУРОВКИ,КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖАТ ПО НЯКОЛКО ПЕНСИОНЕРА И НЕЗНАЙНО КОЛКО *** И ДР. БЕЗКОНТРОЛНО РАЗМНОЖАВАЩА СЕ ***.

90

94838

преди 13 години

Както ги задължиха за да вземат детски, да си имунизират чаветата ,така да се въведе закон за ограничаване на раждаемостта на соц. групи, живещи от помощи в нечовешки условия.Да се насърчават, ако трябва финасово , когато имат до две деца и те посещават училище.Крайно време е да се орежат соц. придобивки на такива многодетни семейства в социално неравностойно положение.

89

AGENT № 09.09.1944.!

преди 13 години

ДАД ЕДИНТЕ НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИЙ ПРАВА И СВОБОДИ НА МАЛЦИНСТВАТА - НЕПЪЛНИ И ПОЛОВИНЧАТО ГРАМОТНИ ПРАВИЛА - НЕ НАКЪРНИХА ТЕХНИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ. КОЕТО ДОВЕДЕ - НЕ ДО ОПРЕСНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ - СЪГЛАСНО ЛЕНИН-СТАЛИН-ДИМИТРОВ, А ДО НЕЙНОТО СУПРЕСИРАНЕ. ДНЕС БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ Е БОЛЕЗНЕНО СУПРЕСИРАНА, ИНКРИМИНИРАНА И СЕГРЕГИРАНА В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА! БЕЗСМИСЛЕНОТО РАЗМНОЖАВАНЕ НА ИНДИВИДИ ОТ ДВАТА ПОЛА - БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПРЕСЛЕДВА ПО ЗАКОН. КАКЪВТО МОЖЕБИ СЪЩЕСТВУВА - НО КОЙ ДА ГО ПРИЛОЖИ

88

невена

преди 13 години

тотално оскотяване,деградиране и изпростяване ...няма държава,няма елементарна грижа и закрила за хората...българия е джунгла,в коята всеки се стреми да оцелее поединично ...тъжно и жалко

87

Amenhotep

преди 13 години

И гледайте я сега тая майка-кърканделка, като роди след месец-два някое недъгаво с половин мозък, как държавата ще хвърли и за него няколко десетки хиляди лева за операции.

86

Анонимен

преди 13 години

Гадни Инки такива..не приличат на хора не се държат като хора....какво сте вие бе маймуни гадни..защо ви защитават..да ви интегрират като могат *** западняци.

85

Баба Яга

преди 13 години

Още 4 инфантилни хрантутника на горката България! Нужни са закони като в Китай за тази ***. При трето родено дете от тях да им се отнемат детските и за другите две. Бълват неграмотни бъдещи крадци и убийци.Те са просто платена от държавата машина за създаване на престъпници.

84

Тони

преди 13 години

Ама то по принцип пиенето на ракия е полезно за оранизма ! Наистина ракията лекува кашлица , кръвното налягане и подхранва имунната система, така че родителите правилно са постъпили като са лекували децата са ракия !

83

фанта

преди 13 години

това, което ес танало еу нормално по света - все някъде стават аварии. не виждам причина държавата да помага на тези хорас чужди средства? Интересно ми е, кой и по чие желание нашата държавност от десетилетия дава привилегии на ***, а реже и мачка нас българите? Интересно ще е Уики Лийкс да публикува достоверни документи за това, но го съсипаха сайта и нямаме шанс да научим? Никой от политиците ни не коментира този факт, което показва, че знаят истината, но не искат да споделят.

82

Боби

преди 13 години

След първото,да им режат тръбите.

81

Анонимен

преди 13 години

Прав си 76 - коментиращите тук съсипаха страната

80

Анонимен

преди 13 години

Аз не съм съгласна да се отглеждат ***, със живи родители, в домове от данъците, които плащам. Ако някой не полага грижи за децата си, въпреки даваните му помощи трябва да бъде осъден на принудителен тежък труд и да не може да създава други деца, докато не докаже, че може да се грижи за тях. *** направиха майчинските и помощите бизнес, който освен това допълнително натоварва бюджета, защото хиляди ***, при живи родители се отглеждат по домове докато станат годни за раждане и кражби

79

анос

преди 13 години

КАК В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ СЛУЧВАТ,СЕГА ВЕЧЕ Е КЪСНО ВЕЛИКОЛЕПНАТА ШЕСТОРКА Я НЯМА ,А ВСИЧКИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ГОВОРЯТ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ***,ДА АМА НЕ,ВСЯКО НОВОРОДЕНО Е С ТАКИВА РОДИТЕЛИ ,А НАЦИЯТА НИ СЕ ТОПИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЛАГОДЕНСТВИЕТО КОЕТО НИ ПОДНАСЯТ БСП,ДПС,СДС И ДР.

78

знаещ

преди 13 години

Към 67: Не плюй социалните, не са виновни те. От тях се иска за няколко години да се закрият всички домове за деца. Плюй народните представители, които не могат да сътворят един възможен за практическо приложение закон за закрила, в който освен извеждане на децата, да има и санкции за родителите - да работят да плащат на държавата. Държавата трябва да осигори достатъчно соц.работници, и юрист на всяка Деирекция с нормално заплащане, техническа съоръженост и пари за дейност. Иначе ще си караме

77

Анонимен

преди 13 години

ДЕпутатите да гласуват закон за спиране на помощите на семейства в финасово и материално затруднение , които имат повече от 2 деца, това е решението.

76

Анонимен

преди 13 години

По Хоризонт коментираха случая , смесен брак , бащата е българин

75

Анонимен

преди 13 години

Съсипахте страната ***

74

wiktor

преди 13 години

Роми