358

GLEN

преди 13 години

До АНТИ- Защото са ХОРА,а не *** като тебе!Правиш ли разлика??Ама за да я направиш се иска сиво мозъчно вещество!Я се пипни отзад по гърба!Ако нямаш криле-значи не си ангел.Изводът е и ти грешиш,и нямаш ПРАВО да съдиш другите!Лекари са не са ГОСПОД!!!!

357

poohy

преди 13 години

Брей, продължават да наричат мъртвия нежизненоспособен ПЛОД - БЕБЕ.

356

Анонимен

преди 13 години

Нинка, я фащай гората!

355

ВР

преди 13 години

А защо извадиха само избрани части от СРС , защо не дадоха цялото за да се види точния смисъл на изказването? Но май най добре е да видим кой е разрешил да се разгласи следствена тайна и дали има право на това НПК е категоричен кога как и защо може да разгласява информация по едно досъдебно производство и то събрана със СРС. Но май тогава някой ще улети за изнасяне на класифицирана информация. Доколкото съм чел НПК там министъра не фигурира в лицата имащи достъп до доказателствата в делото.

354

Ивка

преди 13 години

Долно, услужливи гадни медии...

353

до 385

преди 13 години

Вдигат се данъци,тотална безработица, наводнения, люта зима може би, ток, парно, безизходица за голямата част от народа. Това си е пренасочване на вниманието от належащите ни проблеми. Оня ден в бюрото по труда в София беше пълно с млади, енергични мед.сестри и доктори, кандидати за работа в чужбина, които ние сме отгледали и изучили.

352

aнонимен

преди 13 години

Може би трябва да оставим прокуратурата да си свърши работата,а съдът да реши случая,както и се очакваше лекарите подкрепиха колегите си,дано случая не се отрази на отношението им към нас за в бъдеще,ясно е ,че не можем без тях,а целта за отклоняване на вниманието от повсеместните проблеми е постигната.

351

Конкретното не е общ

преди 13 години

Частичното стана общо по вина на общото. Четирима лекари имат вина, ръководството на Лекарския съюз заподозря атака срещу лекарското съсловие и направи въпроса общовалиден за всички лекари. Това не е така. Защо да мразя другите лекари, които нямат нищо общо със случая и си изпълняват съвестно работата. Конкретно са виновни четирима, останалите са извън случая и остават съвестни лекари. Моля отделяйте гъгрицата от зърното, защото то ни храни.

350

до382

преди 13 години

Вероятно си заченат по естествен начин .Но със сигурност на пияна глава плюс комунистическия ти ген .Ами от там идват проблемите ти с мозъка .Увреден е сериозно .Ама да не ти пука и без това световната медицина е безсилна за твоя случай .

349

Анонимен

преди 13 години

Поне съм заченат по естествен начин, а ти батка си експеримент и то несполучлив.

348

до 377

преди 13 години

Ти си поредното доказателство че комунизма е болест.Предавана по полов път .И генетично заложена .

347

слушалка

преди 13 години

ама тоо посъбра кураж и почна да пита.ЩОТО СИ *** БЕ ЗАТОВА ТЕ СЛУШАТ.НАЛИ ТЕ РАЗСЛЕДВАТ ЗА ЗЛОУПАТРЕБИ С ПАРИ БЕ МАЙКА ТИ ДА *** КРАДЛИВА ГАД...........

346

boris

преди 13 години

Тия лекари трябва да си ходят!

345

Анонимен

преди 13 години

375 Ако послушен означава че не убивам, не крада ,не рекетирам , не отвличам ,не завличам .Да послушен съм .Ама мутренската ви философия няма как да го възприеме

344

до 376

преди 13 години

Явно си от нереализираните "партийци", хахаха...Не бъркай баща ми, той си беше истински комунист и имаше идеали, по-добре питай майка си, защо ти е квадратна главата?

343

до373

преди 13 години

Не само съм виждал ами 30 години съм живял с тези мракобесници под прякото им управление .Като сложим и последните 20 стават 50 .*** е баща ти че те е създал.Прочети Солжиницин и тогава ми говори за прехвалената ви идеология.А *** съм ви наричал винаги и ще ви наричам каквото и да ми е струвало това . БОЛНИ МОЗЪЦИ .

342

до 374

преди 13 години

Те не подслушват "послушните" бре!

341

до 371

преди 13 години

Абе защо на мен не ми пука дали ме подслушват? Ами няма какво да чуят затова такива като мен не ги подслушват .Сигурен съм че ,,доктора " много добре знае защо.Ама пита защото е нагъл.

340

Анонимен

преди 13 години

Стига с това "***" бе!Ти виждал ли си жив комунист, бе ***!?Въобще знаеш ли значението на тази дума и познаваш ли идеологията на комунизма?

339

Анонимен

преди 13 години

Хайде *** бегом към проксито да драскаш + и -