76

Анонимен

преди 13 години

аз вече харесвам Румен Петков

75

Смях

преди 13 години

ей такива престъпници са 90% от БСП

74

до 65

преди 13 години

Дреме ми на к--а за американските визи. Виж колко много държави има по света, 10 живота няма да ми стигнат да ги обиколя.

73

Анонимен

преди 13 години

по *** от герберите няма и не е имало в политиката

72

Анонимен

преди 13 години

Румен запалката се оказа , че не безобидния пияница, който прави пиянски изцепки с които се забавляваме. Стана ясно че това е човекът, който отговаря за пълненето на партийната каса с пари от наркотиците. Когато преди 20 години ДС беше отрязана да продава наркотици в Западна Европа започна да продава наркотиците на децата ни........за целта използваха мутрите........скандалът е огромен - това което всички знаехме се потвърди - столетницата се финансира от наркотици , амутрите са прости маши *** генерали и pr *** в сянка. Нужна е операция чисти ръце в политиката ни - щ еможе ли ББ да стигне докрай и да ни отърве от столетницата или щ его купят и него ?

71

Обективен

преди 13 години

Не всеки има кураж да каже 1:1 на Уорлик, че лъже. На Румен Петков кураж не му липсва. За което: БРАВО!

70

Hehe

преди 13 години

Днеска тия от позитано са на двоен надник :) Няма как и гърбавите и цръвените се осират ден след ден - гоцю трябва да се появи на бял кон ....

69

Расъл у Расник

преди 13 години

Явно и в САЩ има криза с ***, щом не приемат вече нашия...

68

za 69

преди 13 години

Започна ли ви смяната , другари ? Без вас платените е скучно , всички плюят тоз мошеник на снимката

67

Анонимен

преди 13 години

Гербавите *** вият на умряло ... Петков вместо да се моли за пощада на ББ взе че почна да рита назад ...А с кого се е друсал Уорлик?

66

Анонимен

преди 13 години

`пикаещия във шадравани`, `запалката`...айде изкарайте някой факт де?Румен говори със факти.... Вие с оклеветявания......Що трябва на герберастката голословна пропаганда да вярваме, а не на документите?ЧЕ ПОКАЖЕТЕ КОЙ Е НАРЕДИЛ УНИЩОЖЕНИЕТО, АКО НАИСТИНА СА УНИЩОЖЕНИ, ДЕНАЛИ СЕГА ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ ВИ.ПУБЛИКУВАЙТЕ ДОКУМЕНТА, с КОЙТО СЕ НАРЕЖДА УНИЩОЖЕНИЕТО НА СРС-ТАТА, ДА ВИДИМ КОЙ Е НАРЕДИЛДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ТАНОВ :))

65

arhar

преди 13 години

Гоце, изпрати РП като посланик в Северна Корея ! Спаси БГ !Румене, отиди посланик в Северна Корея ! Предотврати конфликта между двете Кореи и свали курса на долара !

64

kk

преди 13 години

Браво,Петков!Колкото и да не те харесвам,не мога да не ти призная поведението на истински българин!За компанията на Уорлик се знае коя е!Радвам,се,че не всички са предатели в тази гържава!!!Надявам се след "А"-то да кажеш и "Б"-то!!!

63

GLEN

преди 13 години

Ура!Ура!Ура! Подадоха тема, и телефонистите-новото им име от вчера,се юрнаха.По полека ***,докато махнат новината имате време да си ръсите ПРОСТОТИИТЕ-стига само да не им вярвате! ДА" ЖИВЕЕ" НОВАТА бкп!

62

bg

преди 13 години

Заради такива престъпници като Румен Петков,българите ще останат без американски визи още дълги години!

61

Анонимен

преди 13 години

КЕФГЕРБЕРАСТКИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ ПИКАЯТ КРЪВЛЪЖИТЕ ИМ СА ЛЪСНАЛИ, КАСТО ИМ ЛЪСНАХА ЧЕРВЕНИТЕ ЗАДНИЦИОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЦУЦКО-ШЕСТАКА-АПАРТАМЕНТЕН?ЗАЩО СЕ ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ, КАТО УЖ НЯМАШЕ ДА СЕ ВДИГАТ?ЗАЩО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ ТОШОВО ВРЕМЕ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ РАСТЕ?

60

Ivy

преди 13 години

Кой е казал, че е разследван в България? Той от сумана чужди служби е наблюдаван. И има докумнетирани срещите му във Виена с Маджо. Какво се пени, дойде му редът, и истеряса. Едва чакам да го видя окошарен и осъден този ***.

59

Към Р.Петк.

преди 13 години

А защо ти отнеха визата бе ***? Да не би ББ да е помолил Щатите да ти я вземе? Няма шанс! Взели са ти я, защото знаят какъв *** си ти! Трябва и българското гражданство да ти отнемат и да те пратят на луната за шишарки!

58

Плюшкин

преди 13 години

Дъ Бойс, не се косете! не всеки, който ев течение на наркотрафика е и пряк участник? Нали МВР трябва да се интересува от тия неща, а Петков е бивш министър и няма начин да не е получавал доклади за какво ли не? А дали има пръст в тия неща ние не знаем, със сигурност? Но щом Уорлик така го ритна по топките, че чак Петков заквича от кеф, сега е напълно нормално и Уорлик да усети боца по кръглите си атрибути, нали? интересното в случая е, има ли Уорлик отношение и стремеж към контрол над наркотици

57

Dan

преди 13 години

За наркотиците съм склонен да му вярвам все пак нали това е негов бизнес, и сигурно е в час с нещата!