391

До всички червени

преди 13 години

Цитат "Журналисти под прикритие, представящи се за вносители на луксозни мобилни телефони, поканиха на лъскаво парти депутати от всички парламентарни групи, на което не се отзоваха единствено представители на Синята коалиция."Сега кажете, че Костов ви е виновен и ще ви призная за световни шампиони по наглост !!!

390

Анонимен

преди 13 години

ХММММ Клаус Барби си имал клиентела в България...... боже мили ЦИРК!!!!!!!!!

389

gr

преди 13 години

Подвели са ги като първите лапнишарани. Много добре замислено. А и има нещо странно. От СДС на никой не е пратена "покана". И никой не обясни на какъв принцип е правен подбора на кандидатите за подаръци. Аз ако искам да омаскаря някоя парламенрарна група, разбира се че ще подбера най-лабилните депутати. И само не си мислете, че искам да оневиня алчовците-да си ходят веднага!

388

Българин

преди 13 години

Има малка но съществена разлика между бутилка евтино олио, необходимо за оцеляването и мобилен телефон за 6 000 лева, а и има ралика между доходи от 400 - 500 лева и депутатските заплати, а има разлика и между отделните парламентарни групи, явно ...

387

До Марти

преди 13 години

16 *** са отишли. Няма НИТО ЕДИН от Синята коалиция. Това е истината !

386

2.12.'10

преди 13 години

Народе, народеее, що се възмущаваме на депутатите си? Ми нали и ние, по същия начин, юруууууууш на евтинията по непрестанно откриващите се лъскави бакалници. К'во да се прави: "Авантата си е чиста печалба"-рекъл българина. И друг акъл ръснал: "Човешкото око, насита няма", всичко искаме да имаме. Я в защита на нацията ни да кажа и трето. Там, при богатите страни-същото иде. Нацелят ли промоция и разпродажба, айдееееее, газ към магазина за булченски рокли и обезценени телевизори.

385

Аре стига !

преди 13 години

Да, това на конгреса на БКП ли ти го казаха :) Отворете очи и разберете, че спасението на България минава през истинските десни партии - СДС и ДСБ !Само факта, че като се спомене Костов и *** се крият като мишки ми е достатъчен да му имам вяра. 10 години минаха от управлението на СДС и още ви е страх от този човек :) Смешни сте !

384

Тъпото

преди 13 години

382добавен от: H8C0REПодкрепям те, и аз това намекнах .... ноооо се започна с минусите....дано има все още мислещи хора - като теб......

383

Марти

преди 13 години

И ти четеш избирателно..Не пише че на събитието не е имало хора от синята коалиция..Публикувани са само имента на тия които са решили да приемат подаръци...От 38 поканени и присъствали то всички групи,16 приемат подкупа..Останалите вероятно са подозирали че е номер,та затова не са приели...

382

коко

преди 13 години

И тези алчни *** ни управлявят...Боже,пази България!!!

381

анонимен

преди 13 години

ВЪЗМУТЕНИ СМЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.ОТВРАТЕНИ СМЕ ОТ НАГЛОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ДЕПУТАТА ОТ ДПС И ГЕРБ -ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ.ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ БРОЯТ НА ТЕЗИ "***" В ПАРЛАМЕНТА.

380

Анонимен

преди 13 години

голямя излагация дали ще го пуснат в SNN,BBS и задължително по ДОЙЧЕВЕЛЕ!!!!!!!!!

379

:)

преди 13 години

Когато фактите говорят и Nerealen трябва да замълчи :) Няма случайности в този живот. Има интелект и морал !

378

До 386

преди 13 години

386, Ти хубаво си се смял, ама то не е смешно. Всеки от тези *** с глупостите си ни струва милиони всеки ден.

377

Българин

преди 13 години

Което само доказва, че най - много депутати от ГЕРБ са се заблудили за Клаус Барби, а поръчка за това няма кой да даде, те сами си се маскарят и без поръчка.

376

матрЯл

преди 13 години

По време на циркови представления има антракт,но циркаджиите от ГЕРБ не ни дават никакъв отдих-скандали всеки ден ! Не можем да си поемем дъх!!!!

375

7-8

преди 13 години

А и както умело вярва на лъжи ББ, да не стане така да му направят същият капан. Лятото съвсем спокойно можеше да лети с хеликоптера да се види с Брад Пит. Неговият човек в Бургас настоятелно искаше среща с него. :)))

374

Анонимен

преди 13 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРОУБИИЦИТЕ ГЕРБЕРИ НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

373

Nerealen

преди 13 години

Чиста случайност е, че на отишли. ЗА седесарите да кажеш, че са честни..... не знам, трябва да си живял в пещера в един период на тотална разпродажба. Няма да разберете, че Костов, Мостов, БОйко, Гойко и останалите са едни и същи ***, въртящи помеджу си едни пари!

372

Анонимен

преди 13 години

Не съм се смял така от месец. Алчни, глупави и негодни- това са нашите народни представители.