288

Без коментар

преди 13 години

*** , по -***, най- ***, ***, *** и ти - бозата

287

Анонимен

преди 13 години

uefski

286

!

преди 13 години

Извънаредно включване от рума за дразненене на НOEАП - Неуспели, Озлобени Екземпляри от Аграрен Произход :***, много ми е приятно да ви напомня, че начело на стрелците на острова е -БЕРБАТООООООООООООООООООВ!!!!!

285

Бербо стрелата

преди 13 години

Този ще остане в историята с това, че е единственият играч, който прекарва 95% от времето на терена, ходейки или в много лек крос. А спринта му е като на умрела ***.

284

лилчо вергов

преди 13 години

Колкото и да се опитват разни безмозъчни вувузели да ме убедят, че Бербатов бил "гениален"????, не става, защото виждам, че у този няма нищо гениално, освен това че играе два пъти по-бавно от останалите !!!Спрете да се превземате и да говорите пълни глупости !!!

283

boza

преди 13 години

Tup ,po-tup ,nai-tup,Berbatov---no koment !

282

Анонимен

преди 13 години

Някой ден след много години и левскарите ще има тпредставители там където е Митко, някой от тях ще му носят обувките, други подават топките, като награда .........

281

екс

преди 13 години

Кво ТОЧНО прави Барбука, НЕ Е ТВОЯ РАБОТА. Прави нещо и за това му му плащат един пари. Тия на запад не са толкова прости и нямат пари за подаряване! ТОЧКА! Ти си НИКОЙ за да имаш значение. Никога няма и да бъдеш. ТОЧКА. Ти си СРАМ за моята нация. Бербатов е гордост!!! Схвана ли селялко?! Предпочитам да има един играч, когото половината фенове харесват, а другата не харесват, но ВСИЧКИ ДА знаят къде е България, от колкото да няма ни един, и да не са чували за нас ...

280

БАТИ ГЛУПАЦИТЕ

преди 13 години

Стига сте завиждали на неговия талантКАКЪВ ТАЛАНТ У ТОВА БАВНОПОДВИЖНО, МЪРЗЕЛИВО СЪЩЕСТВО, ВИЕ СТЕ ЛУДИ И МНОГО АМА МНОГО СМЕШНИ И *** ХОРА!!!!!!!!!!!!!

279

Анонимен

преди 13 години

България да , но пекинезите от Подуене не могат да спарат да плачкат...........никога, *** кирливи няма да имате Бербатов и Стойчков - от подуенска превъзходна става само чалгаро-футболист ....амииин :))

278

Анонимен

преди 13 години

Ако беше проявил уважение към България, бих му простил някои футболни неумения.

277

Анонимен

преди 13 години

"фантастично - гениалния Бербатов" беше на най-добрата позиция, в сравнение с всички останали зрители на стадиона.Даже понякога пречеше на камерите да предават мача.

276

daniela

преди 13 години

Браво!!! Не човек, а БЕРБАТОВ!!! България се гордее с теб! :)

275

Анонимен

преди 13 години

добрите нападатели се пласират успешно за отиграване. Безродника, обикновено застава там, където ще пречи най-много на съотборниците си.

274

za 269

преди 13 години

Не съм - данните ти са стари добави 5 към 6 и стават 11 , Тавес има 9 :)))

273

Анонимен

преди 13 години

"не може да вкарва голове във всички мачове" - сигурно са го взели да масажира бедрата на САФ, щото дъртия се мори повече от него на мач.

272

Анонимен

преди 13 години

Школата на Пирин беше една от най-добрите в Бг. Сега е посредствена. Като е тръгнал какво ? Всеки тръгва от някъде е? А знаеш ли как се набута в ЦСКА ? С връзки ! Всъщност трябва да лиже краката на тогавашното ръководство. Реално те го направиха "звезда''. То който и футболист да си ако имаш гръб и някой да те бута нагоре все ще успееш. После в Германия се ошлайфа поне тичаше, но пък го ебаваха за пропуските. Все пак вкара на Леваците и го взеха в Тотнъм с помощта на агента на ДС Данчев. Всъщност Берба и на агентчето си требва да целува краката щото ако не беше той Берба никога немаше да играе в МанЮ. И мисял че в Тотнъм имаше скандал относно преминаването му май се бяха нарушили някои клаузи от договора. Та му викаха и там предател. Истината е че Берба се смаозабрави. Тръгна от България, а и показа среден пръст. А и си пролича че момчето не заслужава тая слава дето му приписват. Баща му на Бебратов и цялата му семка са заклети комунисти. Това лесно може да се установи. Именно защото го взеха с връзки в цска където израстна, си личеше че е дърво и публиката го псуваше доста.

271

Анонимен

преди 13 години

Кавото си надробите над главата на Бербатов, такова ще сърбате занапред!Стига сте завиждали на неговия талант, защото ще имате лошо настроение. Не ви считам за интересни и компетентни когато завиждате. Имате още много да учите, тези от вас, които го критикувате, преди да го застигнете с футболни умения. Знанието е от поза, а незнението е във вреда, за тези от вас, които се опитвате да изявите мнението си по темата. Имайте усет за чест, не само когато се налага да обсъждат вас.

270

Анонимен

преди 13 години

Бербатов е отмъстителен и злопаметен. Което говори за слаб характер. Таланта си е талант, но живота поднася и неприятни изненади. Днес си на върха - утре на дъното. По всякакъв начин. Не е задължително да си беден за да си нещастен.. Да изоставиш Родината си заради някакви злобни приказки и лични търкания говори много лошо. И го възнаградиха - взеха да му подават и да играят с него в Ман Юнайтед... И започна а вкарва голове. Прави са тези, които бяха недоволни от него, че не се напряга в националния отбор. Той какво очакваше? Че ще му свири духова музика и ще му подарят персийски килим ли?! Не познава ли тъмната страна на футбола?! Не я ли изпита на собствения си *** в Англия?! Там защо не се обижда и цупи!? И да напусне М.Ю.? Защото мангиза е дебел... Как могат англичани, германци, датчани и др. печелят с пълно себераздаване за Родината, без да мислят за себе си! И ако загубят никой не ги обвинява, защото са дали всичко на което са способни! Въпрос на култура! Или интелект и интелигентност. Което е адекватно на патриотизъм. Това липсва на Бербатов! Той ще се провали рано или късно!

269

za 268

преди 13 години

А ти си *** с главни букви.......мнoгoточие