420

сз

преди 13 години

егати и абсурдната държава. правителство с най много скандали за една година, а имат висок рейтинг....толкова ли сме зле.

419

Анонимен

преди 13 години

по критерии простотия

418

Л.Мозъка

преди 13 години

Тоя *** човек, тоя овен ,това ли ни докара. Срам и резил. Все повече се убеждавам ,че тия от ГЕРБ до един са ***.

417

Гошо

преди 13 години

Това момиченце с фалшива диплома е назначено от боко Некрешимия защото баща и е пожарникар -гейбер приятел на тивката.Всичките му кадри са такива хубосници затова държавата е на този хал.

416

alieno

преди 13 години

Много се *** теренът около Бойко... То се очакваше, ама разстройството вече стана хронично. Като започнем от Р.Желева,минем през Лъчо мисирката, изцепките на Божидар, нищо не значещия Нанев-екскурзиант до САЩ, кукумявката Анна-Мария, феноменът Дянков,гафовете на Веждичката,сега почти бременната-почти дипломираната държавна служителка,нещастният новодомец Цецо и т.н. Екшънът продължава! Очаквайте още серии.

415

vazmuten

преди 13 години

ЧИСТА ДОЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ИБРИКЧИЙСТВО....

414

д-р ЗЛИ

преди 13 години

Ууу всички Калини са все еднакви тая- недоизкласила майка с тайна бременност, Калинка Крумова неграмотна малолетна майка, която се дава за пример. Излиза, че Калините като модел на подражание са по-зле от чалгите, бре! Ония поне не лъжат, че са по-умни и по-морални отколкото са.

413

ОГЪН

преди 13 години

питам се , по кои критерии ги избират -"красота", "интелигентност" , "диплома" или всички заедно :) или по-малко бременни...

412

срам и позор

преди 13 години

И ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ НА КОГО БЕШЕ ПОВЕРЕН ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ,ТАМ НЕ ГИ ПРОУЧВАТ,НЕ СЪБЕСЕДВАТ ЛИ С ТЯХ ДА ГИ ПРЕЦЕНЯТ ,АМИ ОТ УЛИЦАТА В МИНИСТЕРСТВО,ВСИЧКИТЕ СА ПРОСТИ И С КУПЕНИ ДИПЛОМИ ТАМ,УМНИТЕ МЛАДИ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ ДЪНЪЦИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ,ВЕДНАГА ДА СИ ДАВАТ ОСТАВКАТА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО.ВЕЖДИ РАЖИДОВ ПЪК ЗАВЕЛ ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ 32 ДУШИ В ИТАЛИЯ ПО ПОКАНА НА БЪЛГАРКА - "БИВША"ЕЛИТНА ***,*** СЕ,СРАМ НИ Е ОТ ТЯХ,МАРШ ОТ ТУКА МОШЕННИЦИ.

411

DUBLIN

преди 13 години

Az ot koga pi6a 4e tazi darjava e potanala v LA.....NA...................

410

Съдбата

преди 13 години

Кон !.... неграмотен кон !

409

Прав

преди 13 години

Прав си,***...Ти не можеш да се подпишеш,както и събратята ти миризливи *** ,та какво остава диплома да фалшифицираш..За това се трябва акъл ,бе *** долен

408

позор!

преди 13 години

Ако е фалшифицирала дипломата си това е много тежко престъпление и германците не си поплюват. Това да не й е България, където може да прави каквото си иска. Ако се докаже, че е фалшифицирала дипломата ще лежи дълго в затвора, та ще й пръснат ***. *** лъжкиня! Освен това представяше маса фалшиви болнични листове, но тук, естествено Здравната каса не предприе никакви мерки за да направи експертиза за тези брутални фалшификации.

407

Бореца

преди 13 години

Пак станахме за смях!Но този нашенски тарикатлък ще ни излезе солено,защото това че е фалшифицирана диплома на едно учебно заведение в Германия е удар по имиджа на страната!И този човек беше на преговори в Брюксел и подписваше междудържавни документи!Не знам но ако Бойко се прави на ударен ще ни излезе цялата гяволия през носа!Министър Найденов да си ходи веднага и Бойко да се извини на Германия що то лошо ни се пише!Германия няма да забрави лесно този случай!А най-добре и Бойко да си ходи!!

406

bayco

преди 13 години

не каква, а пълна

405

Даааааааааааааа

преди 13 години

ГРАБАДЖИЙТЕ съвсем се оакаха...И на Боко дипломата е фалшива -от фалшива изгоряла академия конно бъчонна.Честито на всички от компани "шменти капели"

404

Мила

преди 13 години

Личи й на физисномията колко е ***!!!!!!!!!

403

offline

преди 13 години

hahahaha!! (thumbs up!)

402

Dimiter USA

преди 13 години

Ne be pichove,tia iska oshte i oshte i oshteee...Ohhhh:)

401

зорлем живковист

преди 13 години

Това е патент на гербаджийте.Всеки ден го на...ат на Бойко със свойте провали.Смениха се крадците с некадърниците. Герб бъка от неуспели преди това кариеристи. Зорлем ще докарат онази *** от тройката крадци на власт. Стига вече експерименти вече 21год.Всички са маскари и за нищо не стават.