220

виновен

преди 13 години

В интервю за столичния вестник 24 часа ръководителят на групата полицаи Мирослав Писов извади на светло малко известни данни за популярни хора в Пиринско. Той категорично свърза името на единия от адвокатите на семейството на Ангел Димитров-Чората - експредседателя на Районен съд - Сандански Илия Янев, с наркомафията в региона, която дирижирала процеса срещу тях. Ето какво казва Писов: Самият адвокат Илия Янев може да се провери в Дакси в кои и какви фирми участва и с какви хора е свързан. Той е един от представителите на наркомафията. Ако иска, може да заведе дело срещу мен, за да докаже, че не е така. Аз казвам: Илия Янев е един от представителите на наркомафията в Благоевградска област. Името му стои и в разработки около поръчкови убийства в региона. Преди задържането на Чората в Испания бяха хванати 800 кг кокаин. Тази дрога е свързана с т.нар. сърбо-хърватска група на Сретен Йосич, която има много силни позиции в Благоевградско. Това заявявам най-отговорно.

219

магистър не магистра

преди 13 години

Е той нашенския съд и на френската полиция доказателствата му бяха малко и некачествени .Ама като им припари под краката станаха добри

218

О'кака Чука

преди 13 години

Някъде четох че след 1989 г в банките 80% от ръководните кадри са били от хората на МВР,последваха куп фалити от които пострадаха най-вече обикновенните човеци,а другите човеци станаха по-богати в пъти.Сега пак имаме кадри на МВР и едните кадри на МВР викат на другите кадри на МВР "маскари' И ПАК ОБИКНОВЕННИТЕ ЧОВЕЦИ са на майка си в кътния...улиците ни в дупки,душите ни в кръпки,децата ни далече......Да живее МВР,милиционерите,чекистите и Дзержински.....а за хората....кво ни пука

217

Анонимен

преди 13 години

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ *** държавата жалка!!!

216

13

преди 13 години

съда е подчинен на мафията и на бсп----това е истината

215

кучемраз

преди 13 години

управляващата клика са просто слуги-те са турски *** *** които *** *** едрите риби и мутрите,мият им гъзовете,предсказват им в златните цукала говната съдбата им,и са едни послушни кученца в очите на господарите си готови да унищожат целокупно българския народ....но тези слуги ще се *** при идващите нови завоеватели на България от Азия и ще се чудят как да спасят хотелчетата и вилите си....

214

но комент

преди 13 години

до 207.Ако не ти известно и "народният съд" след девети е произнасял оправдателни присъди.Малко наистина, но има и такива случаи.вероятно за да се създаде все пак видимост за някакво правосъдие, но това с народния съд е друга тема.Времената са били такива, че и съдбата на оправданите не е била за виждане.Дано такива времена не се връщат.

213

но комент

преди 13 години

Питайте какво означава назначаване с "вътрешно атестиране".Системата е затворена и утре прокурорът става съдия, а съдията прокурор.Крепост, в която никой не може да проникне и "безценните кадри" са напълно спокойни за кариерата си до края на живота си-независимо отвсичко.

212

Анонимен

преди 13 години

Ако само дори за миг си представите ,че съда не намира доказателства за присъда виновен.Си представете колко тъпо и неграмотно е мвр и прокуратурата в тая страна.То кво ли говоря по медиите говорят ,че бившия прокурор е доказан убиец а той си пие кафето и ги иронизира !Вече наистина незнам на какво да вярвам ,но май ще повярвам на съда.Защото това май се оказа единственият чист орган в тая страна пък ми пишете минуси колкото си искате.

211

Еколог

преди 13 години

Ще съдим България за разхищаване и унищожаване на горите.... Ярък пример за това са съд и прокуратура... Само пишат, харчат, големи папки и работа никаква. Само унищожават дърветата безцелно.... Да си разменят ектронната поща.....

210

?!

преди 13 години

Съд.система трябва да се реформира,ако трябва и с тояга.Защото тя е нагла,манипулирана,щадяща престъпниците и позволява обикновенните хора да живеят в страх и неверие.Мафията си има съд. Червената олигархия и Доган са в един отбор с капитан Гоце Сирнищника-националния предател.

209

The Doors

преди 13 години

Днешният ден е определено на Цонев,дано обаче папараците да го проследят къде ще отпразнува,ще се напие до припадък

208

ми

преди 13 години

"Нормално е един подсъдим да очаква да бъде оправдан", каза още той. Е нормално е ама за такива като тоя, за големите бандити. Честно казано не мисля, че някой е очаквал този да бъде осъден, след като оправдаха мутрите, за които всеки знае, че са виновни

207

Анонимен

преди 13 години

оправдаха го тука, за да не бъде оправдан в страсбург.така хем срам не бере герб, хем съдиите виновни.А какво каза прокурора?

206

Анонимен

преди 13 години

Всеки съд играе според свирката.Дали някой съдия на 09 .09.1944 би произнесъл ''невинен'' пред народния съд?Има си тояга,морков,*** и изпълнители.Е и невинни няма но към днешния ден са нужни доказателства.

205

но комент

преди 13 години

В Англия допреди няколко десетилетия не е имало прокурори.Полицията събира доказателствата,наема адвокат, който внася обвинението в съда и го защитава.Ако спечели делото му се плаща, ако не-не получава нищо.А на прокурорите у нас си им изплащат точно и редовно заплатите, независимо дали са спечелили или загубили.

204

око

преди 13 години

Бойче....КОНСТИТУЦИЯТА.....Бойче.....така не става

203

Анонимен

преди 13 години

Има и почтенни съдии. Но тях системата ги изхвърля и постоянно са в "седма глуха" . Ама вие какво чакате-след като Иван димов който навремето си позволи да рекетира американския посланник беше във ВСС:))

202

Ivan

преди 13 години

Съдът в България, че е доста съмнителен, спор няма. Но специално за това дело беше ясно, че ще оправдаят г-н Цонев. Тук няма престъпление, според закона, а има изхарчени средства, които според едните не е трябвало да се харчат, а според другите са повишили отбранителния капацитет на страната. Така че това е спор откъм целесъобразност, а не откъм законосъобразност. Браво на съда в този случай. Не там се решават такива спорове.

201

Анонимен

преди 13 години

Да прав си ама как си го представяш да стане това?Как ще реагира света и Европа?А и кой ще го стори?