156

Анонимен

преди 13 години

Намали малко темпото.Явно че всичко ти е предварително написано ама започна да си застъпваш.Най немам вера на хора които дигат лозунги като теб,те са най големите ***.

155

циник

преди 13 години

*** фантаста!

154

до 155

преди 13 години

Явно добре си отренирал позата позата след като даваш консултации.Ама то май всички от ГЕРБ сте изучени да давате консултации.

153

MayDay

преди 13 години

Въобще комунистите, агентите на бившите служби, са царе на замазването! Царе на лъжите, на прикриването на истината! Всички виждаме , всички сме жертви, всички сме свидетели на обира, на геноцида, който другарите извършват 65 години срещу България! Внуците на баш комунистите се нарекоха "демократи", "социалисти", "либерали", а си действат по старите схеми. Говорят за "права", "свободи", "възраждане", "алтернатива", а в същото време си пълнят джобовете и се подиграват на смазания народ! СТИГА!

152

м..да

преди 13 години

Това че наложи Филчев за главен прокурор май няма как да бъде оспорено.Относно борбата с организираната престъпност Костов именно като СУПЕРМЕН отчете че се е справил с нея още когато министър на МВР бе Бонев.Лично Соколов от трибуната на Народното събрание като негов председател ,благодари на Бонев и кабинета на Костов за справянето с организираната престъпността.

151

циник

преди 13 години

Цвтеанов, първо гадаеш. Второ, тези обстоятелства, ако наистина са ти известни, то би могъл да дадеш свидетелски показания. Трето, най - малко в телевизията трябва да правиш такива изявления. Нито си знаеш задълженията, нито отговорностите като Министър на вътрешните работи.

150

MayDay

преди 13 години

В България синьото = червеното = жълтото. единствено ГЕРБ им развали кръговрата, колкото и да ме плюете за тези думи - стоя на мнението си! Целия този вой сега, всички компромати и платена интернет пропаганда, проекта на Гоце, обръщането на Яне, Костов и Мартин Димитров срещу ГЕРБ! Всичко сочи, че ДС олигархията е впегнала цялата си мощ срещу първото правителство което не им играе по свирката! В момента ГЕРБ, АТАКА и българския народ са от едната страна на барикадата, вижда се кои са от другата!

149

Заек

преди 13 години

Ами ще го надува , като има кой да му се върже и да го обсъжда по медиите (вкл. и тук)

148

Анонимен

преди 13 години

Мразя комунисти! В дъното на душата си

147

до 154

преди 13 години

Прав си .Човека тръгна да си вдига имиджа.Когато почнаха да го питат на кого е давал консултации мълчеше като комунист на разпит.Прие че народа вече е забрави,за апартаменти ,за лъжите които наговори и отново тръгна да си надува рейтинга.

146

Анонимен

преди 13 години

Не мога да си обясня- как прессекретарят на МВР (на снимката) продължава да раздава присъди и да издава следствени тайни и в същото време остава безнаказан??? Не че споменатите от него са китки, но след като всички осъдят държавата и пак аз плащам за това, няма да приема че няма пари за пенсии и здраве!

145

Флоки

преди 13 години

Абе става каквото става, все Костов ви е виновенТОй сигурно и за разносвача на яйца под прякор КОКОШКАТА , и там пак Костов е виновенМинаха толкова години от неговото управление, толкова вода изтече, ако ви слуша човек този Костов е егати СУПЕРМЕНА - всичко той върти в тази държаваПрестанете да дрънкате простотии, ами поне имайте уважение към настоящите управници, не съм гласувала за тях, че се опитват нещо да свършат и разкриват по някоя истина от време на време

144

Заек

преди 13 години

Кой знае ... може и син да е

143

MayDay

преди 13 години

До къде стигнахме?! Честния, обикновения човек няма никакви права в тая държава, той има само задължения! Задължения да плаща и да си мълчи! Престъпниците, истинските престъпници, които откраднаха милиони пред очите на цяла България се изкараха най-големите жертви, че и герои! Масларова, Р.Овч., Алексей Петров, Румен Петков, Царя, Доган, Братя Галеви, Златко Баретата, Цветелин Кънчев и още много мнооого общоизвестни престъпници ни се подиграват в лицата ежедневно! СЪДА Е ЧЕРВЕН И КОРУМПИРАН!

142

Анонимен

преди 13 години

Не лъжи.А. Петров не е сътрудничел а е бил НАЗНАЧЕН за агент под прикритие от ген.Атанасов,въпреки че след това Атанасов разправяше че не си спомня такава нещо.А.Петров след идването на власт на НДСВ е ръководен от Б.Борисов-до момента Борисов поне не си прави на луд да отрича простата истина.Относно Филчев,явно пак лъжеш той бе наложен лично от Иван Костов ,я вземи прочети пресата от това време или стенограмите от Народното събрание.Иначе всеки носи отговорност за хората които предлага за назна

141

Атака

преди 13 години

Ами то не е само Филчев, сигурно около него има някакви обрачи които го подкрепяха, а и дори издигнаха!

140

Анонимен

преди 13 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ СТИГА ЧЕ Е ГРОЗЕН АМИ И ***.

139

Анонимен

преди 13 години

Давай Цветков, с теб сме! Унижощи до последния комуинистическата ***!!

138

Заек

преди 13 години

Филчев винаги съм го мислел за гадняр , то вида му е такъв един - ЛУКА(но)В

137

Анонимен

преди 13 години

Следващия епизод Бай Пенчо от ГорноНадолнище ТВЪРДИ че баба Гина от Нагорно Долнище е изпълнител на мократа поръчка направено от кръвожадната и внучка и която е завършила с публично обезглавяване на домашният доставчик на яйца - известен с прозвището Кокошката !Очаквайте коментар от МВР утре по БТВ !