237

xxx

преди 13 години

e da imashe pone pravosydie v BG no.............

236

outsider

преди 13 години

На Масларова не и вярвам. Който е ходил в Старозагорските минерални бани е виждал почивната станция, за която казват, че е нейна собственост. Ако е бъркала в кацата с меда да си носи сега последствията. Но нека да не приписват нейните престъпления (ако има такива) на други.

235

хаха

преди 13 години

ЕМ: "Ходете, вижте я, снимайте я.. тя е там! Не съм я изнесла на филийки!"

234

Анонимен

преди 13 години

Все от някъде се почва.

233

В кауша !

преди 13 години

Социалното министерство беше едно от четирите с най тежка корупция при управлението на Станишев.Ако успеят да докажат,че Масларова е вземала "в брой",да я пратят в Сливен.Задълго.Не бива да остават сухи нейните заместници и шефката на Комисията за възлагане на обществени поръчки към соц.министерството по времето на Масларова.Много от шефовете на фирми кандидатствали за общ.поръчки с изрядни документи и ниски офертни цени, но не спечелили поръчка продължават да мълчат. Защо ? А Цветелина ?

232

до 231

преди 13 години

Хората искаха само да знаят, а ти на такъв чистач с 1500 евро месечно само можеш да завиждаш и да се самосъжаляваш. Би се радвал на десеторно по мръсни *** ако България ти даваше четвъртинката.Ако и вие се интересувахте и се бяхте борили за законите днес нямаше да храните *** и да работите за тяхните добавки. Така е злобарче,те ще раждат а ти ще изнемогваш

231

ям си гъза от яд

преди 13 години

ЕМ: "И сградата в Стара Загора ли е най-колосалната корупция в Република България за последните години?!"хахаПредставяте ли си такава наглост и безнаказаност..

230

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да става, който и да съдят - всичко е ясно. Пред народа играят театър и се карат, иначе крадат дори заедно. ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИТЕ 21 ГОДИНИ СА КРАДЦИ !!ДО ЕДИН. В цялата държавна администрация работят техните деца ШУРКОВЦИ. Престанете да се хващате на евтини ПР трикове а се вземете в ръце !

229

морал

преди 13 години

Защо не започем да ги съдим както в Иран - бой с камъни, докато -------

228

Анонимен

преди 13 години

Но иначе всичките мутри и мутреси демонстрират маската и клишето - в името на България. С една изкривена маска и тъмни очила, защото светлината им блести и ги дразни.

227

Анонимен

преди 13 години

КРАДЛА ! !! И дрехите и са крадени.Някога за кражба са рязали ръце, а сега кражбата меко я наричат усвояване.

226

що бе

преди 13 години

Що бе чистач на еврейски *** ония беха мошеници ми тия сега дан са цвете.Па и верно ко прайш там?Дето бачкаш и дето се осигуряваш от там ще искаш.Ти си се осигурявал в БГ няколко години после искате високи пенсии.Е нема как да стане.

225

анонименс

преди 13 години

не е да тази е от тия които не им трябва някой да ги обявява или признава..Цветелинчето май има бизнес някак по нормално е да има...тая какво има ..а да приятели строители..

224

Анонимен

преди 13 години

Тези които не си плащат осигуровките да не чакат пенсии.

223

Анонимен

преди 13 години

Те милионерите ги обявиха и тази не е от тях - Виж Цветелинчето Бориславова е в бройката

222

И те И те

преди 13 години

И чичо Костов и дедо Цар са невинни

221

от чужбина

преди 13 години

Видях тази жена преди 6-7 години в Израел. Беше на посещение задно с Георги Първанов. На срещата й с българи работещи в Израел една жена я попита какво право на пенсия ще имат работещите с договори сключени в България. Масларова надменно я изгледа и ехидно отговори,"Да не ви накарх аз да ходите на работа в чужбина ?" После чух от евреите да казват "България се ръководи от мушеници" и това се оказа вярно. Сляп да си ще разбереш.Това противно лице не бих желал да видя никога повече.

220

Анонимен

преди 13 години

Това е поредна серия от сапунения екшън в БГ.

219

Анонимен

преди 13 години

В мините да копа олово.

218

Юлия

преди 13 години

Охххх, на тая как би й паснал Сливенския затвор.....