17

Анонимен

преди 13 години

Предлагам Цецо Тапиро да ги настани в апратаментите си. Има достатъчно - за всичкото *** в България.

16

луксозен апартамент

преди 13 години

Горкият Цецо! Сега ще трябва да си купи още някой и друг луксозен апартамент, за да приюти дружките си, роми!

15

Анонимен

преди 13 години

Ще им пукат гумите на каруците!

14

Анонимен

преди 13 години

И как точно ще ги спрат? Това НЯМА как да стане и са празни приказки. Другите държави могат да сложат някакви условия за отсядане и започване на работа и т.н., но не виждам начин да се спират някакви хора да ходят в ЕС ако сме в Шенген. Остава им само да ги връщат един по един после.

13

Анонимен

преди 13 години

без да съм адвокат на братята роми, нещо не схващам. не ставаше ли въпрос за свободно движение на хора в рамките на ес. на какво основание изобщо се повдига този въпрос и на какво основание нашият министър па било то и вътрешен поема ангажименти че ще нарушава принципите на съюза, които ние уж спазваме.

12

Анонимен

преди 13 години

Ех ако така се грижеха и за милионите българи които напуснаха родината си.

11

ще има масова миграц

преди 13 години

Цветанов обеща да няма масова миграция на роми, но ще има масова миграция на ***!

10

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха, Цецо Партаментаджията. Не го ли е срам да се показва на обществени места. Да ходи да се гушка с приятеля си Потен Веско.

9

Анонимен

преди 13 години

Интересно - влизаме в Шенген, но нямаме право да се придвижваме свободно? Защото ако не позволят на *** да се придвижват свободно - това ще е дискриминация, нали така ни учат? Значи всички българи няма да имаме правото да се придвижваме свободно, за да няма дискриминация. Е как тогава влизаме в Шенген?!?

8

афоризъм

преди 13 години

Тайно се надявах да идат ромите там, при тези, които накараха наши управници да ги стимулират да правят ***., за да видя как ще живеят заедно, но явно сега ония са решили да ни дозакопаят, че да останат тука? Ето това е несправедливото на дяволските кантари? Откъдето и да се завърти кола, все ни удря изотзад. А при нас българите, колове много, от много страни. А Цветанов можеше поне с усмивка да им подари няколкостотин хиляди, но не е бил щедър в този момент?

7

м

преди 13 години

Никакво спиране на миграцията на ***. Дори трябва по всякакъв начин да я подпомагаме. Дянков да обяви номер на сметка за набиране на средства за финансиране на такова начинание и може да е сигурен, че много хора ще дадем по колкото можем.

6

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Поставили сме задача на регионалните дирекции да предотвратят организираната миграция на роми към европейските страни, обяви министърътЦецко, сифон такъв - не ми обещавай *** да не наускат България. Обещай ТИ да напуснеш власта КОРУМПИРАН дипломиран даскал по физкултура такъв.Писна ни от КОНСУЛТАНТИ КОИТО СИ СТРОЯТ БАРБЕКЮТА КАТО КЪЩИ...

5

Анонимен

преди 13 години

Той лично ще им даде 6 апартамента за да ги държи в България ромите.Какви са тези фантастики .Нали западняците били много отворени ,що те не си ги интегрират.

4

Анонимен

преди 13 години

Границите са отворени,нямат право да спират миграцията.Пък франсетата като са толкова отворени и искат да сме толерантни защо реват като им пращаме нашите ***.Ние даже им облагородяваме генофонда,дори нашите *** са по-бели от техните (алжирци,сенегалци и т.н.)

3

гемията

преди 13 години

щом и *** почнаха да напускат гемията, нека не се обиждат, но сравнението с плъховете и кораба е съвсем удачно в случая!

2

????????????

преди 13 години

Е добре де нали принципа на ЕС е за свободно предвижване на хора и стоки. А сега спирайте ромите нека те да се пробват да ги интегрират...

1

Анонимен

преди 13 години

Да де,нали ние сме *** гето на Европа.....